Maryam
متخصص بخش ادبیات
سلامت نیوز : نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد حاکی است ، مصرف زیاد سیب زمینی احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.
این دانشمندان با مطالعه روی 85 هزار زن دریافتند، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در طول 20 سال در زنانی که زیاد سیب زمینی مصرف می کنند ، نسبت به سایرین 20 درصد افزایش می یابد.این در حالی است که احتمال ابتلا به این بیماری در زنانی که زیاد سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند ، نسبت به سایرین21 درصد افزایش می یابد.
نتایج این تحقیقات نشان داد که سیب زمینی ها حاوی مقادیر بالایی از شاخص قند هستند که این به مفهوم افزایش سریع قند خون و در نتیجه آسیب سلولهای پانکراس که در تولید هورمون انسولین نقش دارد ، می شوند.
این دانشمندان با مطالعه روی 85 هزار زن دریافتند، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در طول 20 سال در زنانی که زیاد سیب زمینی مصرف می کنند ، نسبت به سایرین 20 درصد افزایش می یابد.این در حالی است که احتمال ابتلا به این بیماری در زنانی که زیاد سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند ، نسبت به سایرین21 درصد افزایش می یابد.
نتایج این تحقیقات نشان داد که سیب زمینی ها حاوی مقادیر بالایی از شاخص قند هستند که این به مفهوم افزایش سریع قند خون و در نتیجه آسیب سلولهای پانکراس که در تولید هورمون انسولین نقش دارد ، می شوند.