• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مصرف شير‌کاکائو در صبحانه، جذب کلسيم در بدن را به خطر مي‌اندازد

alik

متخصص بخش
خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
يک متخصص شيمي مواد غذايي با بيان اينکه يک سوم انرژي بدن در طول روز از طريق مصرف صبحانه تامين مي‌شود، گفت: مصرف کاکائو در شير و يا هر فرآورده ديگري در وعده صبحانه، جذب کلسيم در بدن را به‌ خطر مي‌اندازد.​
دکتر مهران محسني در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه زنجان، مصرف صبحانه کامل را زمينه‌ساز مصرف ناهار متعادل و شام متعادل‌تر عنوان کرد و افزود: صبحانه کامل صبحانه‌اي است که در آن از گروه غلات، حبوبات، ميوه‌جات، لبنيات و البته چربي‌ها به ميزان کم استفاده شود.​
عضو هيات علمي دانشكده داروسازي زنجان با اشاره به استفاده از تنوع غذايي در وعده صبحانه، خاطرنشان کرد: نوشيدن آب ميوه‌ها در وعده صبحانه موجب جذب ميزان قابل ‌توجهي از ويتامين‌ها مي‌شود که متاسفانه مصرف آب ميوه‌ در وعده صبحانه ايراني‌ها جايگاه ثابتي ندارد.​
محسني در ادامه پرهيز از مصرف مواد‌غذايي پرچرب مانند سوسيس و کالباس و يا کله‌پاچه در وعده صبحانه افرادي که داراي اضافه وزن هستند را تاكيد كرد و يادآور شد: در مورد کودکان هم توصيه مي‌شود که از اين نوع مواد غذايي به ميزان کم استفاده شود و يا اينکه حتي‌المقدور استفاده نشود.​
اين متخصص شيمي مواد غذايي، مصرف صبحانه کامل به‌ ويژه در کودکان را موجب کاهش خطر چاقي دانست و افزود: علاوه بر آن، مصرف صبحانه در کودکان مانع از پرخاشگري آنها نيز مي‌شود و افزايش سطح ايمني، يادگيري، خصوصيات روحي و رواني و رشد كودكان را در پي خواهد داشت.​
محسني با اشاره به اينکه 90 درصد لبنيات مصرفي در وعده صبحانه جذب مي‌شود، گفت: غلات نيز با افزايش تدريجي گلوگز خون ميزان قند خون را تا ظهر و زمان مصرف ناهار، به ‌تدريج افزايش داده و مانع از افت قند خون مي‌شود.



:ناراحت:
 
بالا