گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
جام جم آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: ماءالشعیر حاوی ویتامینهای گروه B است که
مصرف آن برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن مفید است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله
ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها،
املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است.
وی گفت: ته مزه تلخ ماءالشعیر مربوط به ماده رازک است، با خاصیت آنتیبیوتیکی که به
پایداری ماءالشعیر کمک میکند و عصاره رازک خواص طبی زیادی دارد از جمله موجب دفع
سنگ کلیه میشود، مدر و ضدعفونیکننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است.
این متخصص تغذیه افزود: ویتامینهای گروه B و آمینواسیدهای موجود در ماءالشعیر برای
پوست و مو بسیار مفید هستند و برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن میتواند مفید باشد.
صفوی گفت: ویتامینهای گروه B محلول در آب هستند و براحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در
حین جوشش میشوند که در سنتز میانجیهای عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع
استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر میشوند.