خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا
تهران- دانشمندان آمريکايي دريافته اند مصرف گوشت قرمز و غذاهاي سرخ شده موجب افزايش وزن مي شود.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، دبورا باگس و همکارانش از مرکز اپيدمي شناسي اسلون در دانشگاه بوستون 59 هزار زن آفريقايي- آمريکايي را به مدت 14 سال مورد بررسي قراردادند.
آنها دو الگوي غذايي اصلي را شناسايي کردند که يکي شامل سبزيجات/ ميوه بود که سرشار از ميوه، سبزيجات، ماهي و غلات مي شود و گروه ديگر گوشت قرمز/ غذاهاي سرخ شده بود که شامل گوشت قرمز،گوشت فراوري شده، جوجه سرخ شده و سيب زميني سرخ شده مي شود.
محققان دريافتند زناني که غذاهاي سرشار از ميوه و سبزيجات مصرف مي کنند در طول اين دوره 14 ساله کمتر از زناني که از اين غذاها استفاده نمي کردند دچار اضافه وزن شدند.
به گفته محققان افراد بيشتر تمايل دارند ميزان ثابتي غذا بخورند نه اينکه ميزان ثابتي کالري جذب کنند.
يک رژيم غذايي غني از گوشت قرمز و غذاهاي سرخ شده مي تواند به مصرف ميزان زيادي کالري منجر شود چرا که اين غذاها بيش از ميوه و سبزيجات کالري دارند.
نتايج اين تحقيقات در نشريه تغذيه باليني منتشر شده است.
:بای:
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، دبورا باگس و همکارانش از مرکز اپيدمي شناسي اسلون در دانشگاه بوستون 59 هزار زن آفريقايي- آمريکايي را به مدت 14 سال مورد بررسي قراردادند.
آنها دو الگوي غذايي اصلي را شناسايي کردند که يکي شامل سبزيجات/ ميوه بود که سرشار از ميوه، سبزيجات، ماهي و غلات مي شود و گروه ديگر گوشت قرمز/ غذاهاي سرخ شده بود که شامل گوشت قرمز،گوشت فراوري شده، جوجه سرخ شده و سيب زميني سرخ شده مي شود.
محققان دريافتند زناني که غذاهاي سرشار از ميوه و سبزيجات مصرف مي کنند در طول اين دوره 14 ساله کمتر از زناني که از اين غذاها استفاده نمي کردند دچار اضافه وزن شدند.
به گفته محققان افراد بيشتر تمايل دارند ميزان ثابتي غذا بخورند نه اينکه ميزان ثابتي کالري جذب کنند.
يک رژيم غذايي غني از گوشت قرمز و غذاهاي سرخ شده مي تواند به مصرف ميزان زيادي کالري منجر شود چرا که اين غذاها بيش از ميوه و سبزيجات کالري دارند.
نتايج اين تحقيقات در نشريه تغذيه باليني منتشر شده است.
:بای: