• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معذرت خواهی ایران انجمن

South Boy

متخصص بخش فوتبال
به نام خدا.

این تاپیک هم برای همدلی بیشتر اعضای ایران انجمن باز میکنم.امیدوارم در این مدت که در ایران انجمن هستیم روزهای خوبی رو سپری کنیم و ناراحتی بینمون نباشه.

اما این تاپیک ما اشتباهی میکنیم و یکی از دستمون ناراحت میشه.یا فکر میکنید که ناراحت شده.
و شما میتونید به طور رسمی از دلش در بیاری و ازش معذرت خواهی کنید.
امیدوارم هیچ یک از دوستان از دست هم ناراحت نباشن و روزهای خوبی رو اینجا سپری کنیم:گل:.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اولین شخص این تاپیک خودم شدم.:نیش:
از داش گلم امید جان.و احمد جان.
0mid
- ahmadfononi

توی یک کل کل سر فوتبال این دوستان و چندتا دوستان دیگه از دست بنده ناراحت شدن.من همینجا از امید جان و احمد جان.و دوستانی که از دستم ناراحت هستن معذرت میخوام.
امیدوارم بنده رو ببخشن
. :گل:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
تایپیک بسیار خوبی است. من هم از عزیزانی که تاکنون باعث رنجش آنان شده ام صادقانه و صمیمانه معذرت خواهی میکنم.

Mahdi Askari

مدير فنی
خوب این چند وقته بنا بدلایلی من اوضاعم خوب نبود و بعضی از اعضا رو امکان داره رنجونده باشم همین جا از همشون معذرت می خوام.

جا داره از علی آقا مدیریت کل انجمن هم به خاطر پیغام های خصوصی و بازدیدکنندگان بیش از حد معذرت خواهی کنم
و همینطور از آقا مهدی ( MEHDI-FXX) و بارون خانم هم معذرت خواهی کنم که ناراحتشون کردم
ممنون

rahnama

پدر ایران انجمن
خوب این چند وقته بنا بدلایلی من اوضاعم خوب نبود و بعضی از اعضا رو امکان داره رنجونده باشم همین جا از همشون معذرت می خوام.

جا داره از علی آقا مدیریت کل انجمن هم به خاطر پیغام های خصوصی و بازدیدکنندگان بیش از حد معذرت خواهی کنم
و همینطور از آقا مهدی ( MEHDI-FXX) و بارون خانم هم معذرت خواهی کنم که ناراحتشون کردم
ممنون

در جریان مسائل نیستم ولی من یکی از بودن شما در انجمن به خود می بالم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
0mid
- ahmadfononi

توی یک کل کل سر فوتبال این دوستان و چندتا دوستان دیگه از دست بنده ناراحت شدن.من همینجا از امید جان و احمد جان.و دوستانی که از دستم ناراحت هستن معذرت میخوام.
امیدوارم بنده رو ببخشن

محمد جان من ناراحت نشدم :نیش:

عیبی نداره بابا

خواهش میکنم . خدا ببخشه . :بله:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام علیکم خدمت تمامی دوستان و اعضای گل ایران انجمن...
بنده هم به نوبه ی خودم از تمامی دوستانی که خواسته یا ناخواسته از دستم دلخوری داشتن معذرت خواهی میکنم
مخصوصا از : سنجاقی(آیدا خانم)-maryam (مریم خانم)- baroon (باران خانم)- mario8344 (بهمن جان) - و ...
حالا به هر دلیلی و از بهمن جان و باران بانو به دلیل غیبت طولانی که داشتم عذر خواهی میکنم....
و از مریم خانم و آیدا خانم به خاطر اینکه شاید در اوایل آشنایی در انجمن قبلی برخورد و آشنایی زیاد خوبی نداشته باشیم...
اگر دیگر دوستان رو یادم رفته باشه به بزرگواری خودشون عفو کنن.
ممنون از seger عزیز به خاطر ایجاد تایپک
یا علی...

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
من هم اگر باعث رنجش عزیزی شده ام , معذرت خواهی میکنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
0mid
- ahmadfononi

امیدوارم بنده رو ببخشن

ای بابا این چه حرفیه محمد جان
من همون موقع موضوع رو فراموش کردم عزیز :بله: :دوست:

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم همینجا از تمامی کسانی که به نحوی از دست من و شوخی هام ناراحت شدن، عذر خواهی میکنم:بله:

ولی خیلی بی جنبه ای بابا شوخی کردما!! چرا ناراحت میشی دیگه؟ :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم این روزا زیاد می گم :
این تاپیک تکراریست و باید به بایگانی منتقل بشه
از دوستان می خوام که اگه از من ناراحت شدن ببخشند و من فقط برای نظم انجمن و جلوگیری از تاپیک های تکراری این کارو می کنم

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
نمی دونم این روزها چرا همه چی برای من جوری دست به دست هم می دن که نتیجه عکس میده
میام یک جا رو که خوبه خوبتر کنم ، میزنم همه چی رو خراب می کنم

در کل باید بگم از علی خان مدیر کل انجمن ، مریم خانم معاون عزیز ، بارون خانم و همه دوستانی که ناراحتشون کردم عذر حواهی کنم

بخشش میزان فر و شکوه آدمی را نشان می دهد .
اردبزرگ

ممنون

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
این چند وقته همه رو به هر نحوی که امکان داشته ناراحت کردم
با دادن یک تاپیک فاطمه خانم و بارون خانم و نگار خانم و یوسف و چند تن از دوستان رو از خودم رنجوندم
قصد من فقط این بود که با زدن اون تاپیک دوستان تمایل بیشتری نسبت همکاری در بخش های انجمن نشون بدن اما...

یک بزرگی می گفت تا یک چیزی رو از دست ندی قدرش رو نی دونی منم خواستم تا یک مدتی که بخش شوخی ها فعال نباشه و تاپیک نداشته باشه بچه ها قدر اونو بیشتر بدونن

اینجا می گم اون بخش آزاده و دوستان می تونن در اونجا فعالیت کنن
و در اینجا باید از تک تک عزیزانی که نام برده شد به همراه علی خان معذرت خواهی کنم

این طرح من بود که دوستان همکاری کنن اگه بقیه دوستان نظری دارند حتما به من اطلاع بدن خوشحال میشم

:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
با دادن یک تاپیک فاطمه خانم و بارون خانم و نگار خانم و یوسف و چند تن از دوستان رو از خودم رنجوندم
قصد من فقط این بود که با زدن اون تاپیک دوستان تمایل بیشتری نسبت همکاری در بخش های انجمن نشون بدن اما...

یک بزرگی می گفت تا یک چیزی رو از دست ندی قدرش رو نی دونی منم خواستم تا یک مدتی که بخش شوخی ها فعال نباشه و تاپیک نداشته باشه بچه ها قدر اونو بیشتر بدونن

و در اینجا باید از تک تک عزیزانی که نام برده شد به همراه علی خان معذرت خواهی کنم

این طرح من بود که دوستان همکاری کنن اگه بقیه دوستان نظری دارند حتما به من اطلاع بدن خوشحال میشم

من که از دستت ناراحت نشدم:سوت::گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری

مهدی جان من از طرف خودم می گم که به هیچ عنوان از دستت ناراحت نبودم و نیستم.هیچ حرفی هم نزدی که باعث ناراحتی بشه...

در مورد بخش شوخی هم من فقط چند وقتی هست که یه کم سرم شلوغ بوده و تا آخر خرداد شاید ادامه داشته باشه...

baroon

متخصص بخش ادبیات

مهدی عزیز، من از جانب خودم و به طور حتم از جانب همه می گم که فقط وقتی ناراحت می شیم که این حرفارو ازت می شنویم. شما از بهترین ها هستی و برای همه ی ما عزیزی.:گل:

بالا