چون خود من به ارائه ایده منحصر به فرد بسیار اعتقاد دارم، طرح ابتدایی یک برج با بیشترین خمیدگی را ارائه دادم که این طرح مورد موافقت قرار گرفت و تصمیم بر این شد که این سازه در مرکز ملی نمایشگاهی ابوظبی احداث شود.
همانطور که میدانید، این برج خمیده ترین سازه جهان است و با ۱۸ درجه انحنا به سمت غرب طراحی شده است. خیلیها برایشان سئوال بود که چطور این ساختمان میتواند در مقابل زلزله مقاومت کند، ما برای اینکار هسته مرکزی ساختمان را دقیقا در جهت مخالف خمیدگی آن، و مستقیم به سمت بالا طراحی کردیم.
متریال اصلی در این سازه، فولاد ضدزنگ، بتن و شیشه است. این برج ۳۵ طبقه است و دارای مجتمع اداری و یک هتل ۵ ستاره با ۲۰۰ اتاق میباشد.
در نمای برج، دو فاکتور بسیار جالب توجه است، یکی انحنا زیاد و دیگری پنلهای شیشهای به کار رفته در سرتاسر برج است.
راستی الان یک موضوعی به خاطرم رسید، من چندین بار که با ایرانیها صحبت کردم، متوجه شدم که در مورد نمای این برج دچار اشتباه شدهاند. در نمای کپیتال گیت از ۱۲۵۰۰ پنل شیشهای مختلف با ۷۲۰ شکل متمایز استفاده شده است که این اشکال از فرمهای مختلف الماس الگوبرداری شده است، اما در ایران به من میگفتند که خیلی جالب است که شما ار ۷۲۰ پنل شیشهای در نما استفاده کردید و من بخاطر این برداشت اشتباه و این اختلاف فاحش بسیار تعجب کردم، راستش وقتی چند بار این موضوع رو به من گفتند
، خودم هم شک کردم.
آقای دوفرین شما با معماری ایرانی تا چه اندازه آشنا هستید و به نظر شما چطور میتوان به بهترین شکل، تکنولوژی مدرن را با اقلیم و سنت تلفیق کرد؟
من در ایران چندین پروژه را در دست کار دارم، به واسطه حضورم در ایران و همینطور شناخت و مطالعه در مورد معماری ایران و شنیده ها، و قتی وارد ایران شدم به شنیدهها یقین پیدا کردم. من به شما تبریک میگویم، چون کشوری با فرهنگ غنی و با سابقهای دارید. من در تمامی پروژه ها، چه در ایران و چه در کشورهای دیگر دنیا، همیشه یک گروه بومی را انتخاب میکنم و پروژهای که به آنها محول میکنم این است که، گزارشی از فرهنگ بومی کشور و تناسبات آن با معماری مدرد جمع آوری کنید و در ادامه، طرح را با توجه به دادهها ارایه میدهم.
.
.