• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی سایت سفیرا هاستینگ

ap0010

کاربر ويژه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان در این تایپیک قصد دارم به شما یک سایت
معرفی کنم که واقعا واقعا ارزون و واقعا امکاناتش نا محدوده من سه روز پیش هاست نا محدود خریدم ولی اصلابهش دست نزدم فقط به اون گفتم حل کنه دیدم کلا آماده استفاده است
آدرسشم اینه :www.safira-hosting.org
آدرس سایت من هم اینه :shieya.tk
است
من هم از روی ابراز محبت این تایپیک رو نوشتم و این رو به شما هم پیشتهاد می دم. تا 4 روز هم گارانتی برگشت وجه داره .
در ضمن برای آزمایش شما 50 مگابایت با امکانات تمام نا محدود برای شما گذاشته است.
حتما آزمایش کنید. www.safira-hosting.org
شماره اون هم اینه (علیرضا) :09147150126

آخرین ویرایش:

ap0010

کاربر ويژه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان در این تایپیک قصد دارم به شما یک سایت معرفی کنم که واقعا واقعا ارزون و واقعا امکاناتش نا محدوده من سه روز پیش هاست نا محدود خریدم ولی اصلابهش دست نزدم فقط به اون گفتم حل کنه دیدم کلا آماده استفاده است
آدرسشم اینه :www.safira-hosting.org
آدرس سایت من هم اینه :shieya.tk
است
من هم از روی ابراز محبت این تایپیک رو نوشتم و این رو به شما هم پیشتهاد می دم. تا 4 روز هم گارانتی برگشت وجه داره .
در ضمن برای آزمایش شما 50 مگابایت با امکانات تمام نا محدود برای شما گذاشته است.
حتما آزمایش کنید. www.safira-hosting.org
شماره اون هم اینه (علیرضا) :09147150126[/quote]

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک به بخش معرفی سایت منتقل شد.

Mahdi Askari

مدير فنی
دوست عزیز نه تنها سایت شما بالا نمیاد بلکه سرور خودشون هم با مشکل بالا میاد

بعدشم گویا من قبلا این سایت رو دیدم حتی یک صفحه ساده برای صفحه اول نذاشتند که که ما اسم شرکت و یا توضیحاتی در مورد این عزیزان بدونیم

خواستم نوشته باشم که بدون داشتن جزئیات دوستان اقدام نکنند

برای شما و این عزیزان آرزوی موفقیت بیشتر رو دارم:گل:

ap0010

کاربر ويژه
دوستان عزیز سرور به علت انتقال سرور از آمریکا به آلمان چند روزی بالا نیامد اما از امروز سفیرا هاستینگ پر قدرت تر از همیشه آماده خدمت رسانی به شما دوستان عزیز می باشد.

تازه = به علت فرا رسیدن تولد امام رضا (ع) 14 عدد هاستینگ نا محدود به 14 نفر داده می شود.

منتظر دیدار شما هستیم.

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستان عزیز سرور به علت انتقال سرور از آمریکا به آلمان چند روزی بالا نیامد اما از امروز سفیرا هاستینگ پر قدرت تر از همیشه آماده خدمت رسانی به شما دوستان عزیز می باشد.

تازه = به علت فرا رسیدن تولد امام رضا (ع) 14 عدد هاستینگ نا محدود به 14 نفر داده می شود.

منتظر دیدار شما هستیم.

به احتمال زیاد این هاستینگ برای خودتون باشه هر چند در پست اول خودتون رو مشتری نشون دادید!

دوست عزیز میشه بپرسم این سایت چرا بالا نمیاد؟
shieya.tk
در هر صورت من باید سرویس بخرم و باید یکی دو نمونه تست بزنم

دوست عزیز حتی این آدرسی که شما دادید ثبت نشده!
و این دامنه آزاد هست!

Untitled.png

نمیشد از همون اول به جهت تبلیغ از هاستینگ خودتون میومدید؟
و خودتون رو یک مشتری از اونها نشون نمیدادید؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم، فقط به نظر من مهم هست که حتماً روی طراحی و زیبا سازی سایت بیشتر کار کنید.
موفق باشید

ap0010

کاربر ويژه
با ارض معذرت آن آدرسی که بالا نوشتم مر بوط به سایت شیعیان است که مدیریتش رو خودم بر عهده دارم .آدرس صحیح اون سایت :" www.shieyan.tk" می باشد. دوستان برای این که سفیرا هاستینگ متفاوت تر از سایت های دیگر فروش میزبانی وب باشد:
1 . قالب حرفه ای جدید سفیرا هاستینگ در حال طراحی می باشد.
2. برای افزایش سرعت لود سایت حداقل دو برابر شدن سایت در حال انتقال بک آپ سایت به سرور اختصاصی آلمان هستیم.
3. بعد از این تایپیک تا 14 نفر می توانند دامنه خود را در تایپیک بنویسند و حد اکثر تا فردا ظهر هاستینگ نا محدود خود را تحویل بگیرند.
dns های سایت سفیرا هاستینگ =
ns1.safira-hosting,org
ns2.safira-hosting.org

منتظر دیدار دوباره شما در ایران جومن و سفیرا هاستینگ هستیم.

ap0010

کاربر ويژه
دوستان با عرض معذرت آدرس بالایی که نوشته شد آن آدرس بالایی مربوط به سایت شیعیان می باشد یه که مدیریتش رو هم خودم بر عهده دارم آدرس اون هم shieyan.tk می باشد
در ضمن قالب سفیرا هاستینگ برای متامایز بودن از سایت های دیگر در حال طراحی بوده و تا اواخر مهر آماده می باشد.
از این تایپیک به بعد به 14 نفر از کسانی که عنوان سایت و دامنه در خواستی خود را در تایپیک های این موضوع بزند هاست لینوکس فوق حرفه ای نا محدود اهدا می گردد.

سفیرا هاستینگ در هر لحظه آماده پشتیبانی می باشد. . . . . . منتظر شما هستیم . . . . . .09147150126

ap0010

کاربر ويژه
دوستان به خاطر تلاش بی وقفه ی طراحان سایت سفیرا هاستینگ . این سایت با ظاهری نوع شروع به کار کرد.
سفیرا هاستینگ پر قدرت تر از همیشه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.

ap0010

کاربر ويژه
مژده مژده

شما هم می توانید از اینترنت تجارت کنید. با خرید نمایندگی هاست شما می توانید هم سایت داشته باشید و هم سایت بفروشید

ap0010

کاربر ويژه
همه سایت دار شدند چرا شما نشید؟ بدو زود بیا پول دار شو :خنده2:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

دو تاپیک مشابه با یکدیگر ادغام شدند، عنوان مناسب محتوا برای مبحث گذاشته شد.

ap0010

کاربر ويژه
دوستان شما می توانید با خرید نمایندگی از ما مثلا با پرداخت ماهی 32 می تونی هرچقد دلت خواست بدنو محدودیت هاست بفروشید.

ap0010

کاربر ويژه
فناوری اطلاعات سفیرا هاستینگ​

مجموعه سفیرا هاستینگ در سال 1391 پا به عرصه تجارت الکترونیک نهاد , پس از 1 سال تلاش بی وقفه با این برند با تصمیم اعضا این مجموعه در سال 1392با نام فناوری اطلاعات سفیرا هاستینگ فعالیت خود را به صورت حقوقی آغاز به کار کرد. هم اکنون بر خود می بالیم که توانسته ایم در دیتاسنترهای خارجی و داخلی اقدام به ارائه سرویس های با کیفیت و پایدار نماییم. هم اکنون مجموعه ی ما یکی از بهترین سایت های ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و دامنه در دنیا می باشد.

چرا سفیرا هاستینگ ؟

آپتایم 99.9 %
سایت سفیرا هاستینگ به علت داشتن دیتاسنتر های قوی در سرتاسر دنیا از آپ تایم 99.9% برخوردار می باشد.

گارانتی بازگشت وجه
جهت تامین رضایت شما عزیزان وجه واریزی تا 7 روز قابل برگشت خواهد بود .

پشتیبانی و مشاوره رایگان
کارمندان سفیرا هاستینگ در هر ساعت در هفت روز هفته آماده ارائه پشتیبانی و خدمت رسانی به اعضاء خود می باشد.

جشنواره های متعدد
سفیرا هاستینگ در هر میلاد و ایام مبارک برای اعضاء خود جشنواره های متعدد برگزار می کند.

امنیت , سرعت , آرامش
از ویژگی های اصلی ماست​

ادعایی بدون کلک

راه های ارتباط با ما :

safira-hosting.org
info@safira-hosting.org
safira_hosting@yahoo.com
09147150126

سفیرا هاستینگ را به دوستان خود معرفی کنید

آخرین ویرایش:
بالا