• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معنی اسمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
معنی میترا یعنی مهرومحبت
اسم یکی از فرشتگان خدا هم هست:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر کنم معنی علی میشه بزرگ و بلند مرتبه...

Silver Star

مدير ارشد تالار
سولماز یک اسم ترکی دخترانه به معنای همیشه سرسبز، گل همیشه بهاروگل همیشه زیبااست. سولماز از دو بخش تشکیل شده بخش اول یعنی «سول»برگرفته از مصدر«سولمک» به معنای پژمردن و بخش دوم «ماز» به معنای نشدن. یعنی کسی که همیشه شاد وخندان است.:18:
الحق که واسه خودمه این اسم! :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
امین یک کلمه عربی و قرآنی که لقب حضرت محمد (ص) بوده است.
معادل امین به فارسی امانت دار است.
همچنین معنی درستکار و راستگو رو هم میده

Silver Sky

کاربر ويژه
سامان یعنی:
۱- سرزمین، ناحیه، محل، مکان؛
۲- ‌ترتیب و روش چیزی یا کاری، ثروت، دارایی، قوت، توانایی؛
۳- (در قدیم) صبر، آرام و قرار؛
۴- (اَعلام) ۱) جدِ خاندان سامانی که او را «سامان خدات» می‌گفتند؛ ۲) نام شهری در شهرستان شهرکرد، در استان چهارمحال و بختیاری.
تازه هر کی زن میگیره بهش میگن سر و سامان گرفتی :نیش:

sasan

Banned
ساسان یعنی :سوال کنندهرئیس معبد آناهید استخر که خاندان ساسانیان به او منسوبند....یه جائی دیگه هم نوشته بود یعنی گدا و بی چیز

laptapiran.com

کاربر ويژه
من مهرداد کیانی هستم

مهرداد (لاتین : Mehrdad)

مِهرداد یکی از نام‌های ایرانی برای افراد است.این نام یک اسم مردانه‌است و از نام‌های اصیل پارسی می‌باشد. مهرداد از نام‌های شاهان قدیمی ایران است.
مهرداد متشکل از مهر، به معنای خورشید و نیز داد، به معنای عدالت است. مهرداد را خورشید عدالت میدانند.

برخی نیز مهرداد را به هدیه خورشید (لاتین : Sun Gift) تفسیر نمودند.
مِهرداد برگرفته از پارسی میانه Mihrdat، معنی نام theophoric "داده شده توسط مهر است." 'مهر' به نوبه خود مشتق از اوستایی میترا، الهیات زرتشتی و حالت تعلیق از عهد است. در ایران امروزی، نام مهرداد نیز عطف به ماسبق را به چندین شخصیت های تاریخی که در ادبیات غرب به عنوان Mithridates، فرم hellenized یا هواخواه یونان از نام قدیم ایران به نظر می رسد استفاده شود.

کیانیان، نام دومین سلسله پادشاهی اساطیر ایرانی
کیانی . [ ک َ ] (ص نسبی ) منسوب به کیان که جمع کی باشد، پس کیانی به معنی چیزی که لایق شاهان عظیم الشأن باشد. (غیاث ) (آنندراج ). منسوب به کیان ، یعنی پادشاهی . (ناظم الاطباء). منسوب به کیان . شاهی . سلطنتی : تاج کیانی . کمربندکیانی . کلاه کیانی . (فرهنگ فارسی معین )

زشیر شتر خوردن و سوسمار / عرب را به جایی رسیده است کار
که تاج کیانی کند ارزو / تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

به زور کیانی بیازید دست / جهانسوز مار از جهانجو بجست

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مریم نام دخترانه عِبْری / در باره معنی مریم هم اندیشی و هم سخنی نیست. مریم به احتمال بسیار معنی « دریای تلخ » دارد . امّا مـریَـم را غالباً زن پارسا معنی می کنند .

معنی مریم در کتاب منتهی الارب : هر زن پارسا که حدیث مردان را دوست دارد .
در فرهنگ لغت عربی المحیط نیز همان گفتار بالا آمده است . و المَرْیَمُ : التی تُحِبُّ حدیثَ الرجالِ ، ولا تَفْجُر .

مریم در زبانهای گوناگون به این شکلها تلفظ شده است : ماری ، مِری ، میریام ، ماریا ، ماریانا

﴿ و اذ قالت الملائِکة یا مریم انّ اﷲ اصطفیک ِ و طهّرک و اصطفیک علی نساء العالمین ﴾ (قرآن 42/3).
و آنگاه که فرشتگان گفتند ای مریم بی گمان خداوند تو را برگزیده و پاکیزه ساخته و در زنان جهان برگزیده است .

ممنونم از میترا که با این تاپیک باعث شد من در مورد معنی اسمم چیزهای بیشتری رو بدونم:1:
مریم در زبانهای گوناگون به این شکلها تلفظ شده است : ماری ، مِری ، میریام ، ماریا ، ماریانا

از همه این اسما خوشم میاد :14:
و تا به حال توی نت با این اسم ها ثبت نام کردم :12:

منبع: http://www.ashkboos.com

محمد

کاربر ويژه
محمد.[ م َ م ِ ] (ع مص ) حمد. مَحمَد. مَحمِدَة. مَحَمدَة.ستودن . || راضی شدن . || شکر کردن . || ادای حق کسی کردن . (منتهی الارب ).

محمد. [ م ُ ح َم ْ م َ ] (ع ص ) ستوده .(نصاب ). به غایت ستوده . ستایش شده . || آنکه خصال پسندیده ٔ وی بسیار است . (از اقرب الموارد).

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
نسرین:

۱- (در گیاهی) گل‌های زرد یا سفید خوشه‌ای معطر که یکی از گونه‌های نرگس است؛ ۲- گیاه این گل که علفی، پایا، زینتی و از خانواده‌ی نرگس است و برگ‌های بلند و مخطط دارد؛ ۳- (در قدیم) (به مجاز) صورتِ معشوق.

نسرین: گلی سفید و پر برگ

origin : Persian
Meaning : wild rose, sweetberier

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
یکی معنی اسم منو هم بگه دیگه :34:

joseph-interpret-pharaohs-dream.jpg
یوسُف یل یوسِف یک نام پسرانه دارای ریشه عبری است . این نام به صورت ژوزف ، جوزف ، یوزیپ و ... در زبان های دیگر نیز وارد شده است . در باره معنی آن هم اندیشی و یکسانی دیدگاه نیست .
یوسف به معنی او می افزاید می باشد . ( خداوند پسری دیگر به من می بخشد )
برخی یوسف را به معنی تأسف خورنده می دانند .
وقال الفراء: یوسُف ویوسِف ویؤسِف؛ ثلاث لغات، وحكى فیه الهمز أیضاً، وقرأ طلحة بن مصرف: (لقد كانَ فی یُؤْسِفَ) بالهمز وكسر السین. و تأسف: أی تلهف، وقال أحمد بن جواس: كان أبن المبارك یتأسَّف على سفیان الثوری ویقول: لِمَ لم أطرح نفسی بین یدی سفیان؛ ما كنت أصنع بفلانٍ وفلانٍ. والتركیب یدل على الفوت والتلهف وما أشبههما.
در قرآن به صورت یوسُف به کار رفته است .{یُوسُفُ أعْرِضْ عن هذا}

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
من که نمیدونم این توضیحات مفصل معنی اسم ها رو از کجا میارید :نیش: اما مهدی به معنی هدایت کننده هست:18:

باشد که رستگار شوید:نیش:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
نرگس : گلی خوشبو و زیبا :5:

همچنین به معنی چشمان خمار:سوت:
یک دسته گل همواره می تواند روحیه هرکس را بهتر کند اما، گلهای نرگس تأثیراتی بیشتر دارند آنها می توانند کلیدی برای درمان افسردگی تلقی شوند.:نیش:

ایناهاش:بدجنس:

narges.jpg

آخرین ویرایش:

majnooneleyli

کاربر ويژه
مرضیه: یعنی آن که خداوند پیوسته از او و کردارش راضی است. امام صادق علیه السلام می فرماید: جبرئیل بر پیامبر نازل شد و گفت: خداوند فرزندی به شما خواهد داد که امتت پس از شما او را خواهند کشت… پس از آن پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به فاطمه سلام الله علیها خبر داد که امامت و وراثت باید از طریق همین فرزند منتقل گردد. فاطمه زهرا سلام الله علیها به پدر گفت: راضی به رضای خداوند هستم (اگر او چنین می‌خواهد من حرفی ندارم) پس فاطمهٔ زهرا سلام الله علیها به امام حسین علیه السلام باردار گردید و بعد از شش ماه امام حسین علیه السلام به دنیا آمد (هیچ نوزادی شش ماهه زنده نمانده مگر امام حسین علیه السلام و حضرت عیسی علی نبینا و علی آله و علیه الصلوات و السلام) – بحارالانوار، ج ۲۵، ص ۲۵۴

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

نسرین : نام گلی است معروف و آن سفید و کوچک و صد برگ می باشد . آن دو نوع است :یکی را گل مشکین می گویند و دیگری را گل نسرین. و نام جزیره ای هم هست در میان دریا که عنبر از آن جزیره می آورند.

منبع : فرهنگ لغت برهان قاطع

:شاد:

سپیده جون

کاربر ويژه
سپیده : ۱- روشنی کم رنگ آسمان در افق مشرق قبل از طلوع آفتاب؛ ۲- (در قدیم) سفیداب؛ ذره و براده‌ی قلع.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
معصومه : (عربی) (مؤنث معصوم) ۱- (در قدیم) زن بی‌گناه و پاک. + ( معصوم. ۱- ؛ ۲- (اَعلام) لقب حضرت فاطمه (معصومه) خواهر گرامی امام رضا(ع).

بالا