ضامن دل
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] از وقتی سقف خانه مان چکه می کند از باران بدم
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]می آید ... از وقتی مادرم پای دار قالی مرد از قالی بدم
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]می آید ... از وقتی برادرم به شهر رفت و دیگر نیامد از شهر
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] بدم می آید ... از وقتی پدرم شبها گریه می کند از
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] شب بدم می آید ... از وقتی دستان آن مرد سرم را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] نوازش کرد و بعد به پدرم سیلی زد از دستهای مهربان
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] بدم می آید ... از وقتی خواهرم پاهایش زیر گرمای
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] آفتاب تاول می زند از آفتاب بدم می آید ... از وقتی
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] سیل آمدو مزرعه را ویران کرد از آب بدم می آید ...
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]و تنها خدا را دوست دارم!!! چون او باران را فرستاد تا
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] مزرعه مان خشک نشود!!! چون او شب را می آورد که
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] اشک های پدرم را هیچ کس نبیند!!! چون او مادرم را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] برد پیش خودش که او هم گریه نکند!!! چون او به
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] برادرم کمک کرد که برود تا آنجا خوشبخت تر زندگی
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] کند!!! چون من دعا کردم و می دانم دستهای آن مرد را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] که به پدرم سیلی زد فلج خواهد کرد!!! چون او آفتاب را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] فرستاد تا مزرعه جوانه بزند!!! چون او سیل را جاری
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] کرد تا گناه انسان را از زمین بشوید!!! ... و من تنها
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]
خدا را دوست دارم ...