• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مـــــــــــادر

T I N A

کاربر ويژه
تو ای مادر که یک عمره دلت با غصه دم سازه صبوری های تو مادر منو به گریه میندازه مثل یک طفل خواب آلوده من محتاج آغوشم از اون لالاییات مادر بخون بازم توی گوشم برای سرنوشت من تو دلواپس ترین بودی برای اشکهای من همیشه آستین بودی تو ای همیشه غم خوارم تو ای مطرح ترین یارم به نام نامی مادر همیشه دوستت دارم

T I N A

کاربر ويژه
در آسمان آبی دلم، جایی برای ابرها نیست

مادرم! دعایم کن که با دعایت ، دلم خانه دردها نیست

T I N A

کاربر ويژه
بهشت ها برای تو آفریده شده اند و درختان برای اینکه سایبان تو باشند

سر از خاک بر می آورند مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادر . . .

T I N A

کاربر ويژه
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــادر:

تو بهترین گل، میان شهر گلهایی
تو رنگ آفتابی،
شب که می رسد، مثل ستاره،
گوئیا مهتابی...

T I N A

کاربر ويژه
[h=2]
%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1.jpg
مادرم:
دراوج خوشبختی ام اما جای تویه چیز دیگه است….
شادی تویه چیز دیگه است …………..
دعای تو یه چیز دیگه است……
آغوش تویه چیز دیگه است…….
مادرم دستانت رادرخاک میبوسم……

T I N A

کاربر ويژه
به سلامتیه مادرم ! تنها کسی که همیشه بیشتر از خودش و بیشتر از خودم به من اهمیت داده

an13.gif

T I N A

کاربر ويژه
یک مادر می تواند ۱۰ فرزندش را نگهداری کند
اما ۱۰ فرزند نمی توانند یک مادر را نگه دارند …

an13.gif

T I N A

کاربر ويژه
مادر ! من هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم ،
زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطر من …​

T I N A

کاربر ويژه
مادر قسم به تو که تویی نور کردگار
یزدان تو را ز نور وفا آفریده است
نازم به آن شکوه و به آن عزت و مقام
جنت به زیر پای تو خوش آرمیده است​
.​

T I N A

کاربر ويژه
تا دیده ام به روی جهان باز شد، زشوق​
لبخند مهربان تو جا در تنم دمید​
فریاد حاجتم چو برون آمد از گلو​
دست نوازش تو به فریاد من رسید

T I N A

کاربر ويژه
خدا انداخت زیر پای مادر
بهشتی کز همه چیز است برتر
اگر خواهی شوی مهمان جنت
نداری بهتر از مادر تو نعمت
بود شرط بهشت این حرف آخر
که باشی خاک زیر پای مادر

an10.gif

T I N A

کاربر ويژه
مادر ای پرواز نرم قاصدک

مادر ای معنای عشق شاپرک

ای تمام ناله هایت بی صدا

مادر ای زیباترین شعر خدا ......................... دوووووستـت داااااااارم

T I N A

کاربر ويژه
ای مادر عزیز که جانم فدای تـــو

قربان مهربانی و لطف و صفای تو

هرگز نشد محبت یاران و دوستان

همپایه محبت و مهر و وفـــای تو

T I N A

کاربر ويژه
آسودگی از من ندارد مادر
آسايش جان و تن ندارد مادر​
دارد غم و اندوه جگر گوشه خويش​
ورنه غم خويشتن ندارد مادر​

T I N A

کاربر ويژه
ضامن دل

[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] از وقتی سقف خانه مان چکه می کند از باران بدم
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]می آید ... از وقتی مادرم پای دار قالی مرد از قالی بدم
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]می آید ... از وقتی برادرم به شهر رفت و دیگر نیامد از شهر
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] بدم می آید ... از وقتی پدرم شبها گریه می کند از
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] شب بدم می آید ... از وقتی دستان آن مرد سرم را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] نوازش کرد و بعد به پدرم سیلی زد از دستهای مهربان
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] بدم می آید ... از وقتی خواهرم پاهایش زیر گرمای
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] آفتاب تاول می زند از آفتاب بدم می آید ... از وقتی
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] سیل آمدو مزرعه را ویران کرد از آب بدم می آید ...
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]و تنها خدا را دوست دارم!!! چون او باران را فرستاد تا
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] مزرعه مان خشک نشود!!! چون او شب را می آورد که
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] اشک های پدرم را هیچ کس نبیند!!! چون او مادرم را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] برد پیش خودش که او هم گریه نکند!!! چون او به
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] برادرم کمک کرد که برود تا آنجا خوشبخت تر زندگی
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] کند!!! چون من دعا کردم و می دانم دستهای آن مرد را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] که به پدرم سیلی زد فلج خواهد کرد!!! چون او آفتاب را
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] فرستاد تا مزرعه جوانه بزند!!! چون او سیل را جاری
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif] کرد تا گناه انسان را از زمین بشوید!!! ... و من تنها
[FONT=verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خدا را دوست دارم ...

hou2360.jpg

T I N A

کاربر ويژه
فرشته ای به نام مــــــادر
تقدیم به تمام مادران فداکار و مهربان سرزمینم و مادر عزیز خودم که میدونه به اندازه تمام ستاره های آسمون دوستش دارم...Tiiina
4d063a537c.jpg

کودکي که آماده تولد بود نزد خدا رفت و از او پرسيد:مي گويند فردا شما مرا به زمين مي فرستيد،اما من به اين کوچکي وبدون هيچ کمکي چگونه مي توانم براي زندگي به آنجا بروم؟
خداوند پاسخ داد:در ميان تعداد بسياري از فرشتگان،من يکي را براي تو در نظر گرفته ام، او از تو نگهداري خواهد کرد.

اما کودک هنوزاطمينان نداشت که مي خواهد برود يا نه: اما اينجا در بهشت، من هيچ کاري جز خنديدن و آواز خواندن ندارم و اين ها براي شادي من کافي هستند.
خداوند لبخند زد: فرشته تو برايت آواز خواهد خوان دو هر روز به تو لبخند خواهد زد تو عشق او را احساس خواهي کرد و شاد خواهي بود.

کودک ادامه داد: من چگونه مي توانم بفهمم مردم چه ميگويند وقتي زبان آنها را نمي دانم؟.
.خداوند او را نوازش کرد و گفت: فرشتهّ تو، زيباترين و شيرين‌ترين واژه هايي را که ممکن است بشنوي در گوش تو زمزمه خواهد کرد و با دقت و صبوري به تو ياد خواهد داد که چگونه صحبت کني.

کودک با ناراحتي گفت: وقتي مي خواهم با شما صحبت کنم ،چه کنم؟
اما خدا براي اين سوال هم پاسخي داشت: فرشته ات دست هايت را در کنار هم قرار خواهد داد و به تو ياد مي دهد که چگونه دعا کني.

کودک سرش را برگرداند و پرسيد: شنيده ام که در زمين انسان هاي بدي هم زندگي مي کنند،چه کسي از من محافظت خواهد کرد؟
:فرشته ات از تو مواظبت خواهد کرد ،حتي اگر به قيمت جانش تمام شود.

کودک با نگراني ادامه داد: اما من هميشه به اين دليل که ديگر نمي توانم شما را ببينم ناراحت خواهم بود.
خداوند لبخند زد و گفت: فرشته ات هميشه دربارهّ من با تو صحبت خواهد کرد و به تو راه بازگشت نزد من را خواهد آموخت،گر چه من هميشه در کنار تو خواهم بود.

در آن هنگام بهشت آرام بود اما صداهايي از زمين شنيده مي شد
کودک فهميد که به زودي بايد سفرش را آغاز کند.او به آرامي يک سوال ديگر از خداوند پرسيد:خدايا !اگر من بايد همين حالا بروم پس لطفآ نام فرشته ام را به من بگوييد..

خداوند شانه او را نوازش کرد و پاسخ داد: نام فرشته ات اهميتي ندارد،مي تواني او را

*** مـــــــــــــــــادر***

صدا کني
hou1535.jpg

بالا