لطفا آرامش خود را حفظ کنید تا علی آقا این پست رو نبنده مثل اون یکی .
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 22 #21 لطفا آرامش خود را حفظ کنید تا علی آقا این پست رو نبنده مثل اون یکی .
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 22 #23 :احترام:خیلی ممنونم از شما .( ای کاش سن خودمو نمی گفتم )
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , February 22 #24 نخندید اگه شما دختر ها می تونید برید مثل من 0.25 بگیرید دیدید نمی تونید پس آقا پسر ها توانایی خاص دارند:بله:
نخندید اگه شما دختر ها می تونید برید مثل من 0.25 بگیرید دیدید نمی تونید پس آقا پسر ها توانایی خاص دارند:بله:
T tamanna کاربر ويژه 2012 , February 22 #25 palang گفت: نخندید اگه شما دختر ها می تونید برید مثل من 0.25 بگیرید دیدید نمی تونید پس آقا پسر ها توانایی خاص دارند:بله: کلیک کنید تا باز شود... 120درصددرسته...آقاپسرا تواینجور توانایی ها لنگه ندارن!:نیش:
palang گفت: نخندید اگه شما دختر ها می تونید برید مثل من 0.25 بگیرید دیدید نمی تونید پس آقا پسر ها توانایی خاص دارند:بله: کلیک کنید تا باز شود... 120درصددرسته...آقاپسرا تواینجور توانایی ها لنگه ندارن!:نیش:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 22 #26 tamanna گفت: 120درصددرسته...آقاپسرا تواینجور توانایی ها لنگه ندارن!:نیش: کلیک کنید تا باز شود... پسرا تو همه مسائل لنگه ندارن :قهر:
tamanna گفت: 120درصددرسته...آقاپسرا تواینجور توانایی ها لنگه ندارن!:نیش: کلیک کنید تا باز شود... پسرا تو همه مسائل لنگه ندارن :قهر: