من میگم سلام سلاممممتی میاره..جواب سلام واجبه...جای علیک سلامه؟؟:غش2: تو میگی........
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 11 #21 من میگم سلام سلاممممتی میاره..جواب سلام واجبه...جای علیک سلامه؟؟:غش2: تو میگی........
M mario8344 متخصص بخش 2011 , April 14 #24 من میگم هی واااااااااااااااااای من این تاپیک احوال پرسی نیست تو میگی
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 27 #27 من میگم ........... ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند * چون تورا نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور تو میگی ............
من میگم ........... ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند * چون تورا نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور تو میگی ............
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 12 #30 من میگگگم هر کجا هست خدایا به سلامت دارش((( دارشان))):نیش: تو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , June 11 #31 من میگم ........ چه کیفی میده لابه لای درسات هی بیای تو انجمن شیطنت کنی :شاد: تو میگی .........
T tamanna کاربر ويژه 2012 , February 23 #34 چه قدرخوبه که بدنباشه. من میگم شنگول منگول اینا آیفون تصویریشونوچندخریدن؟:شاد:
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 23 #35 من میگم چرا شب زنده دارم و هیشکی الان جز من اینجا نیست:تعجب2: تو میگی؟:ایرانجمن: