• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهاجراني:با استيلي آمده‌ام و با استيلي هم مي‌روم

ahmadfononi

معاونت انجمن
حشمت مهاجراني گفت: با حميد استيلي به شاهين آمده‌ام و با او هم از شاهين مي‌روم.

00005942.jpg

مدير فني تيم فوتبال شاهين بوشهر درباره آخرين وضعيت کادرفني اين تيم و احتمال کنارگذاشته شدن حميد استيلي و دستيارانش به وسيله سرپرست جديد باشگاه اظهار کرد: تا جايي که من شنيده‌ام قصد دارد به خاطر تعلقات روحي و شرايط نامناسبي که استيلي در حال حاضر دارد، مربي ديگري را به شاهين بياورد.
وي ادامه داد: گزي به من گفت که اگر استيلي نباشد گزينه مناسبي براي هدايت شاهين در نظر داري که من هم به او پاسخ دادم اصلا در حدي نيستم که بخواهم مربي ديگري را براي شاهين بياورم و اگر استيلي نباشد، خودم هم مي‌روم. چرا که با حميد آمده‌ام و با حميد هم مي‌روم.
مها جراني با بيان اينکه وضعيت روحي استيلي براي هدايت شاهين مناسب نيست گفت: در حال حاضر شرايط حميد به گونه‌اي نيست که بتواند مجددا سر تمرين‌هاي تيم حاضر شود و تيم را هدايت کند. مطمئنا خود حميد دوست ندارد که در اين وضعيت از شاهين جدا شود. چرا که از ابتداي فصل با اين تيم بوده و رابطه عاطفي قوي با بازيکنان و تيمش دارد، اما به هر حال او پس از فوت برادرش از لحاظ جسمي و روحي در وضعيت مساعدي نيست و من مناسب نمي‌بينم که استيلي بخواهد به شاهين برگردد. هرکاري که انجام مي‌شود بايد حرمت حميد حفظ شود.
مدير فني شاهين در پاسخ به اين سوال که آيا در اين مدت از عملکرد شاهين رضايت داشتيد گفت: نه من، نه مسولان و نه خود استيلي از نتايج شاهين راضي نبوديم. چيزي که مسلم است شاهين بسيار زيبا فوتبال بازي مي‌کند و نسبت به گذشته هم پيشرفت زيادي داشته، اما متاسفانه نتايج تيم چيز ديگري را نشان مي‌دهد.
حشمت مهاجراني همچنين درباره شکايت باشگاه شاهين از عمادرضا گفت: اين شکايت در شرف انجام است. ما حتي براي عمادرضا بليت هم گرفته بوديم، اما در حالي که هوارمحمد و جاسم کرار به باشگاه‌هايشان بازگشته بودند براي عراق در بازي مقابل کويت به ميدان رفت.

بالا