• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدوي‌كيا: دوست دارم فوتبالم را با پرسپوليس تمام كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان استيل آذين گفت: همواره گفته‌ام مي‌خواهم فوتبالم را با پرسپوليس تمام و دينم را به هواداران اين تيم ادا کنم.
00019239.jpg

مهدي مهدوي‌کيا پس از تساوي دو بر دو برابر راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول خيلي ناهماهنگ بوديم و دو گل بد خورديم اما نيمه دوم موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم که متاسفانه از دست داده و دو امتياز را راحت از دست داديم.

وي در مورد داوري مسابقه گفت: داوري مشکلي نداشت. اخراج بازيکنان راه آهن درست بود و آنها بي احتياطي کردند و اخراج شدند.

مهدوي کيا در مورد امکان بقاي استيل آذين در ليگ برتر گفت: با توجه به نتايج تيم‌هاي ديگر هنوز ليگ براي ما تمام نشده است و شانس داريم. امروز هم بايد سه امتياز را مي‌گرفتيم. خوب بازي کرديم و زحمت کشيديم و جنگيديم.

کاپيتان استيل آذين در پاسخ به سوال خبرنگاری مبني بر اينکه فصل آينده به پرسپوليس خواهد رفت يا نه گفت: از کودکي عاشق اين تيم بوده‌ام و خاطرات خوبي در پرسپوليس دارم اما هنوز سه هفته تا پايان ليگ باقي مانده و همواره گفته‌ام مي‌خواهم فوتبالم را با پرسپوليس تمام و دينم را به هواداران اين تيم ادا کنم.

وي در مورد اينکه اگر به اول فصل برمي‌گشتي بازهم استيل آذين را انتخاب مي‌کردي، گفت: انتخاب بدي نبود و با کمال ميل اين تيم را انتخاب کردم.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مهدوي‌كيا جان نه دایی پرسپولیسو رها کنه نه بزاره پرسپولیسی ها بیان پرسپولیس.
نمونش کریم باقری تو اوج نزاشت کارش کنه .
نمونش شیث
نمونش علی کریمی به خاطر این نیمد پرسپولیس.
و.......
انشالله دایی میره و پرسپولیس دوباره به روزهای اوجش بر میگرده

بالا