مهدويکيا: خداحافظي با قهرماني شکوه ديگري دارد [h=2] کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميخواستم يک تعويض پرسپوليس به خاطر خداحافظي من در بازي فينال با سپاهان از بين برود. |
[TD]
مهدي مهدويکيا در مورد برگزاري مراسم خداحافظياش در فينال جام حذفي که قبل از انجام بازي رسمي برگزار ميشود، گفت: ابتدا بايد از همه کساني که با برگزاري اين مراسم موافقت کردند، تشکر کنم. مسئولان سازمان ليگ و از باشگاه محترم سپاهان که با پيشنهاد پرسپوليس که پيشنهاد خود من هم بود، موافقت کردند و من 5 دقيقه به طور نمادين بازي ميکنم و 5 دقيقه هم مراسم خداحافظيام برگزار ميشود و 4 گوشه زمين را ميبوسم و از دنياي بازيگري کنار ميروم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: سازمان ليگ و باشگاه محترم سپاهان و مديريت اين باشگاه بعد از صحبت با مديرعامل پرسپوليس موافقت خود را با برگزاري اين مراسم اعلام کردند. مهدويکيا در مورد اينکه آيا دوست نداشت در آخرين بازياش بيشتر از 5 دقيقه بازي کند و در يک بازي رسمي خداحافظياش صورت ميگرفت، گفت: چه 5 دقيقه و 30 دقيقه در نهايت بايد تعويض ميشدم و تعويض من، تعويض رسمي محسوب ميشد و به اين ترتيب يک تعويض پرسپوليس در بازي حساس فينال از بين ميرفت. دوست نداشتم چنين اتفاقي بيفتد به همين دليل چنين تصميمي گرفتم. خداحافظي با قهرماني پرسپوليس باشکوهتر است اميدوارم هواداران با قهرماني پرسپوليس شاد شوند و شاهد يک روز خاطرهانگيز باشيم. |
ورزش3