• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدوي کيا: استيل‌آذين انتخاب اشتباهي براي من نبود

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان تيم فوتبال استيل‌آذين با ابراز اميدواري از اينکه اين تيم با موفقيت در سه ديدار پاياني ليگ بتواند سهميه‌اش در ليگ برتر را حفظ کند،گفت: حضورم در استيل آذين و انتخاب اين تيم اشتباه نبود.
00005382.jpg

مهدی مهدوی‌کیا پس از تساوی این تیم برابر راه‌آهن گفت: ما در این بازی عملکرد خوبی داشتیم، گرچه در نیمه نخست به دلیل ناهماهنگی دو گل خوردیم اما در نیمه دوم به مراتب بهتر از حریف بودیم و توانستیم ضمن جبران گل‌های خورده، فرصت‌هایی را هم برای رسیدن به گل پیروزی بدست آوریم که متاسفانه آنها را از دست دادیم.

کاپیتان تیم فوتبال استیل‌آذین با بیان اینکه اخراج بازیکنان راه‌آهن صحیح بود زیرا آنها در جریان بازی بی احتیاطی کردند، تاکید کرد: در این فصل مشکلات زیادی داشتیم که ناهماهنگی بازیکنان جدید، تغییرات مربیان و مسائل دیگر باعث شد در نتیجه گیری مطلوب ناموفق باشیم، گرچه از تیم ما انتظار بیشتری می‌رفت.
مهدوی کیا در مورد اینکه هنوز امیدوار است این تیم در لیگ برتر بماند، تاکید کرد: کارمان خیلی سخت است و شاید کمی هم دیر شده باشد اما ما سه بازی دیگر پیش رو داریم که در صورت پیروزی در هر سه دیدار می‌توانیم برای بقا در لیگ برتر امیدوار باشیم. در فوتبال همه چیز ممکن است و نباید ناامید شویم.
مهدوی‌کیا در پاسخ به این سوال که از انتخاب استیل آذین ناراحت نیست؟، اظهار داشت: قطعا انتخاب اشتباه و بدی نبود و من با کمال میل به این تیم آمدم و از این موضوع هم خوشحالم. البته دوست دارم فوتبالم را در پرسپولیس تمام کنم زیرا می‌خواهم محبت‌های هواداران آن را جبران کنم.
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین گفت: فوتبال ما حرفه‌ای است اما امیدوارم سال به سال وضعیت بهتر شده تا دیگر شاهد بروز مشکلات موجود در آینده فوتبال نباشیم.
دیدار تیم‌های فوتبال استیل آذین و راه‍‌آهن شهرری در هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر جمعه در ورزشگاه دستگردی برگزار شد، با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

بالا