• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدوی کیا:امیدوارم رویانیان بماند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
تا هفته بعد تمرین نمی کنم / مهدوی کیا:امیدوارم رویانیان بماند
210981hp2.jpg

سایت گل - مهدی مهدوی کیا ابراز امیدواری کرد که محمد رویانیان در پرسپولیس بماند .
به گزارش گل ؛ گاپیتان پرسپولیس در جمع خبرنگاران درباره مصدومیتش توضیح داد: آسیب دیدگی‌ام جدی نبوده و روند بهبودی خوبی را دارم. احتمالا از اوایل هفته‌ آینده تمرین را شروع می‌کنم. وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا بازی نکردنش به دلیل قهر به خاطر نیمکت نشینی بود؟ تاکید کرد: من در دوران بازیگری‌ام با این مساله کنار آمده‌ام و نیمکت نشینی هم جزو فوتبال است. در ضمن سرمربی تیم ترکیب را انتخاب می‌کند و گل‌محمدی هم جزو دوستان فوتبالی‌ام است. من حتی با او هم اتاقی بودم و دوستی ما فراتر از این حرف‌هاست. من هم همه جوره در خدمت پرسپولیس بوده‌ام، اما متاسفانه در قم نتوانستم بازی کنم اما امیدوارم هر چه زودتر به تیم برگردم.
کاپیتان پرسپولیس همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا استراحتش به دلیل رسیدن به بازی داربی است یا نه؟ بیان کرد: به هیچ وجه این طور نیست. من واقعا در روز جمعه مصدوم شدم و آنهایی که آنجا بودند شدت مصدومیتم را دیدند. این‌ها همه شایعه است که مطرح می‌کنند و من به دلیل مصدومیت بازی نکردم و از اوایل هفته‌ بعد دویدن را شروع خواهم کرد، چون هنوز مچ پایم متورم است.
مهدوی کیا در پایان درباره وضعیت پرسپولیس تصریح کرد: تیم روند رو به رشد خوبی دارد. ما در بازی مقابل صبا هم می‌توانستیم ببریم، اما موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم، با این حال امیدوارم بازی داماش که قبل از داربی است را پیروز شویم و با روحیه خوبی برای بازی حساس مقابل استقلال آماده شویم.
کاپیتان پرسپولیس در پایان درباره استعفای محمد رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: خبر نداشتم که رویانیان استعفا داده اما امیدوارم رویانیان در پرسپولیس بماند.

بالا