• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدي دينورزاده: براي ادامه همكاري با داماش مشكل ندارم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي داماش گيلان گفت: نکته اي که در صعود داماش به ليگ برتر عيان شد، تعامل و يکدلي بازيکنان با کادر فني بود که موجب صعود مقتدرانه داماش گيلان به ليگ برتر بود.

00007032.jpg

مهدي دينورزاده پس از صعود داماش به ليگ برتر، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: پس از حضورم در داماش تلاش کردم، انگيزه کافي براي ديدار با رقيبان را در بازيکنانم ايجاد کنم که خوشبختانه در کنار مديريت ستودني امير عابديني توانستيم زودتر از ساير تيم هاي مدعي به ليگ برتر برسيم.
وي تصريح کرد: بازيکنان داماش پس از حضورم شرايط گذشته را فراموش کرده و به فرم ايده آل شان برگشتند که جاي تقدير دارد. هر چند در دو بازي آينده در صورتي که نتايج ديدارهايمان براي حريفان تاثير نداشته باشد، با ترکيبي از بازيکناني که کمتر در ليگ امسال به ميدان رفته اند، ظاهر خواهيم شد، ولي به هر ترتيب در انجام بازي جوانمردانه و با شرافت داماش در ديدارهاي آينده شک نکنيد.
دينورزاده درباره دليل غيبتش در مراسم استقبال از کاروان داماش در رشت يادآور شد: از آنجا که خانواده ام ساکن تهران است، در بازگشت کرمان براي پيگيري مسائل خانوادگي در تهران ماندم تا در آغاز دور جديد تمرين ها در رشت حضور يابم.
سرمربي داماش درباره حضورش در راس کادر فني داماش در فصل آينده تصريح کرد: با عابديني دوستي نزديک و صميمانه اي دارم و با لطف ايشان مبني بر حمايت از کادر فني مشکلي براي تداوم همکاري با داماش در ليگ برتر نخواهم داشت. به هر ترتيب تا زماني که کادر مديريتي داماش خواهان حضورم در اين تيم باشد، با تمام توان در خدمت فوتبال رشت و امير عابديني خواهم بود.
مهدي دينورزاده درباره حفظ ترکيب داماش براي فصل آينده گفت: در اين زمينه پس از پايان رقابت ها نظر خواهم داد. به تمام بازيکنان گفته ام، در صورتي که با تمام وجود در اين فصل ظاهر شوند، از شانس حضور در ليگ برتر برخوردارند و تلاش مي کنيم با بهترين ترکيب ممکن به مصاف تيم هاي ليگ برتر برويم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در گذشته فوتبال رشت در ليگ برتر تيم داشته است ولي اين بار اين توانايي در مجموعه داماش وجود دارد که با تيمي بهتر نسبت به دوره هاي گذشته در ليگ برتر ظاهر شود. هر چند براي کسب سهميه حضور در باشگاه هاي آسيا در سال اول نبايد انتظار داشت و با تجربه بيشتر جوانان داماش در سال هاي آينده مي توان روي اين مهم تمرکز کرد.

بالا