• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهرداد اولادی : دوست ندارم از تیم محبوبم شکایت کنم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مهرداد اولادی : دوست ندارم از تیم محبوبم شکایت کنم

مهاجم تیم ملوان در این ارتباط گفت: با ترانسفر من به امارات مبلغی حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان به باشگاه پرسپولیس رسید و به خاطر تعصبی که به پرسپولیس دارم از این بابت خوشحالم و منتی هم ندارم چون من از پرسپولیس به همه جا رسیدم اما ۳ سال است که مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان از این باشگاه طلب دارم و به حقم نرسیده ام.

وی ادامه می دهد: در این مدت با مدیران وقت باشگاه همواره تماس گرفته ام و دوست دارم این مشکل مسالمت آمیز حل شود و کار به شکایت نکشد چون تحت هیچ شرایطی دوست ندارم از تیم محبوبم که هوادارانش برایم خیلی زحمت کشیده اند، شکایت کنم.

اما متاسفانه در این مدت هم با پیگیری هایی که داشته ام، هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است و همچنان به دنبال وصول طلبم از پرسپولیس هستم.

اولادی در پایان گفت: من در این ارتباط با حاج آقا کاشانی هم صحبت کرده ام. ایشان فردیمتدین با اعتقادات قوی هستند و مطمئن هستم اگر دستشان باز بود، مشکل مرا حل می کرد. به هر حال پرسپولیس هم مشکلات خاص خودش را دارد اما با توجه به روحیاتی که آقای کاشانی دارند، امیدوارم مشکل مرا هم حل کنند. من ۳ سال صبر کرده ام و برای پرسپولیس سود مالی هم داشته ام و حاضر به شکایت از تیم محبوبم نیستم و امیدوارم همه چیز مسالمت آمیز حل شود و به حقم برسم.​

بالا