• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

موتور جستجوگر پارسی گربه

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببینید مثلا برای کلمه ای که نتیجه جستجوش 4 سایت بوده و 4 سایت رو پیدا کرده،بیشتر از یک صفحه رو میگیره
یعنی فاصله مکانی بین جستجو ها کمتر بشه و جمع و جور تر بشه
نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه

appledandy

New member
ببینید مثلا برای کلمه ای که نتیجه جستجوش 4 سایت بوده و 4 سایت رو پیدا کرده،بیشتر از یک صفحه رو میگیره
یعنی فاصله مکانی بین جستجو ها کمتر بشه و جمع و جور تر بشه
نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه
نه متاسفانه یه مثال بزنید با لینک باشه

Mahdi Askari

مدير فنی
منظور ایشون این بود که فاصله بین هر دو نتیجه یافت شده کمتر باشه

در ضمن نتایج به شدت بی ربط است
جستجو کلمه «ایران»

Untitled.png

روی عکس کلیک کنید

appledandy

New member
منظور ایشون این بود که فاصله بین هر دو نتیجه یافت شده کمتر باشه

در ضمن نتایج به شدت بی ربط است
جستجو کلمه «ایران»

مشاهده پیوست 2431

روی عکس کلیک کنید
با سپاس از نظرتون فکر نمی کنم بشه چون اجزای صفحه جای خالی ندارن که تغییر کنه ولی تلاشم رو می کنم که درست بشه درباره نتایج هم داریم روش کار می کنیم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ولی از این هم بگذریم تعداد نتایج در یک صفحه الان سه یا 4 تاست
این خیلی کمه
رو 10 تا بذارید بهتره

gorg nama

متخصص بخش
آقای appledandy راه اندازی یه موتور جستجوگر راحت نیستش بااید فول کل زبان های برنامه نویسی وب رو بلد باشی یک دوما با اسکریپت های رایگان یا حتی پولی نیمشه یه موتور جستحوگر خوب ساخت باید هی هی تغییرش بدی و الگریتم هارو تغییر بدی پیشرفتش کنی .

قصد جسارت ندارم ولی میتونم با قاطعیت بگم که شاید شما با نیم خط از الگوریتم های استاندارد یک موتور جستجوگر هم آشنا نیستید.

به نظر من بهتر بود اول اطلاعاتتون زیاد کنید بعد.
بازم همینکه دلو جرعت و روحیه اینکه این کارو شروع کنین داشتین خودش به همه چیش می ارزه.

appledandy

New member
آقای appledandy راه اندازی یه موتور جستجوگر راحت نیستش بااید فول کل زبان های برنامه نویسی وب رو بلد باشی یک دوما با اسکریپت های رایگان یا حتی پولی نیمشه یه موتور جستحوگر خوب ساخت باید هی هی تغییرش بدی و الگریتم هارو تغییر بدی پیشرفتش کنی .

قصد جسارت ندارم ولی میتونم با قاطعیت بگم که شاید شما با نیم خط از الگوریتم های استاندارد یک موتور جستجوگر هم آشنا نیستید.

به نظر من بهتر بود اول اطلاعاتتون زیاد کنید بعد.
بازم همینکه دلو جرعت و روحیه اینکه این کارو شروع کنین داشتین خودش به همه چیش می ارزه.
اول از همه سپاس از نظر تون درباره من
دوم اینکه من یک خط هم از الگریتم یک موتور جستجوگر بلد نیستم ولی اینو می دونم که میشه با برخی زبان های برنامه نویسی یک موتور جستجوگر راه انداخت و زبان برنامه نویسی که در گوربه استفاده شده php با این زبان هم می شود به تنهایی یک موتور جستجوگر راه انداخت من ادعای خدای برنامه نویسی نمی کنم ولی من نزدیک به 4 ساله که دارم درباره موتور های جستجوگر تحقیق می کنم با نحوه اندکس گیر گرفته تا نحوه امتیاز دهی به صفحات وب و من دائما دارم الگریتم امتیاز دهی رو تغییر می دهم و اگر درباره موتور جستجوگر اطلاعات دارید می دانید که user http agent آنها اختصاصی هستش و برای گوربه Goorbe هستش و اگر هم با زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا هستید می توانید یک صفحه رو درست کنید و به من بدهید و user http agent آن را چک کنید
باز هم از نظرتون متشکرم و اگر سوالی درباره گوربه داشتید بپرسید تا اگر در توانایی من بود برطرف کنم

gorg nama

متخصص بخش
از این جمله تحقیقاتتون خوشم اومد. آخه من خوشم نمیاد بدون اینکه از چیزی سر در بیاری کاری رو بکنی.

خب اگه امکان داره یه کدی بهش اضافه کن که حتی اگه سایتی امتیازی نداشت حد اقل با سرچ آدرس سایت سایت رو پیدا کنه.
موضوع بعدی اینکه من تو گربه گوگل رو سرچ کردم تو تا گزینه های اولی درست بودن بقیه چیزه دیگه اینشون میدادن.

appledandy

New member
من تو گربه گوگل رو سرچ کردم تو تا گزینه های اولی درست بودن بقیه چیزه دیگه اینشون میدادن.
روی اون داریم کار می کنیم که نتایج رو بی ربط نشون می ده تا حالا چند بار الگریتمشو عوض کردیم ولی همشون یک مشکلاتی دارن

appledandy

New member
من الان کلمه های google.com , pclord.ir رو سرچ میکنم همه چی میاره جز اینا
دوست عزیز سایت شما که در موتور جستجوگر ثبت نشده که نتایج بده
درباره دامنه گوگل هم که در url سایت هایی که نمایش می دهد گوگل هست ولی بی ربط هستش
http://www.goorbe.com/?q=google.com

gorg nama

متخصص بخش
خب ربطی نداره الان تو گوگل من هر دامنه ای که میگی رو سرچ کنم خودشم با پسوندش بیاره.

appledandy

New member
خب ربطی نداره الان تو گوگل من هر دامنه ای که میگی رو سرچ کنم خودشم با پسوندش بیاره.
دوست عزیز شما از الگریتم موتورهای جستجوگر اطلاع دارید اگه به موتور معرفی نشود که نشون نمی دهد پایگاه داده گوگل خیلی گسترده هست

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من مثلا سرچ کردم گوگل اولین سرچ رو این میاره : زبان فارسی - ویکی‌پدیا

که اصلا ربطی به گوگل نداره.

بعد کلا گوگل هم توش نیست و سایت های دانلود رو میاره.

appledandy

New member
با سلام

من مثلا سرچ کردم گوگل اولین سرچ رو این میاره : زبان فارسی - ویکی‌پدیا

که اصلا ربطی به گوگل نداره.

بعد کلا گوگل هم توش نیست و سایت های دانلود رو میاره.
با تشکر از نظر تون سایت گوگل یک سایت انگلیسی هست نه پارسی و هیچ جایی در سایت ننوشته است "گوگل" بلکه همه جا نوشته شده "Google" شما باید گوگل رو انگلیسی بنویسید
http://www.goorbe.com/?q=Google
البته این مشکل هم سعی می کنیم برطرف شود

بالا