نه متاسفانه یه مثال بزنید با لینک باشهببینید مثلا برای کلمه ای که نتیجه جستجوش 4 سایت بوده و 4 سایت رو پیدا کرده،بیشتر از یک صفحه رو میگیره
یعنی فاصله مکانی بین جستجو ها کمتر بشه و جمع و جور تر بشه
نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه
با سپاس از نظرتون فکر نمی کنم بشه چون اجزای صفحه جای خالی ندارن که تغییر کنه ولی تلاشم رو می کنم که درست بشه درباره نتایج هم داریم روش کار می کنیممنظور ایشون این بود که فاصله بین هر دو نتیجه یافت شده کمتر باشه
در ضمن نتایج به شدت بی ربط است
جستجو کلمه «ایران»
مشاهده پیوست 2431
روی عکس کلیک کنید
اول از همه سپاس از نظر تون درباره منآقای appledandy راه اندازی یه موتور جستجوگر راحت نیستش بااید فول کل زبان های برنامه نویسی وب رو بلد باشی یک دوما با اسکریپت های رایگان یا حتی پولی نیمشه یه موتور جستحوگر خوب ساخت باید هی هی تغییرش بدی و الگریتم هارو تغییر بدی پیشرفتش کنی .
قصد جسارت ندارم ولی میتونم با قاطعیت بگم که شاید شما با نیم خط از الگوریتم های استاندارد یک موتور جستجوگر هم آشنا نیستید.
به نظر من بهتر بود اول اطلاعاتتون زیاد کنید بعد.
بازم همینکه دلو جرعت و روحیه اینکه این کارو شروع کنین داشتین خودش به همه چیش می ارزه.
تعداد نمایش نتایج در هر صفحه 10 تا هستش اگر قرقره موس رو به پایین به چر خونید می بینیدولی از این هم بگذریم تعداد نتایج در یک صفحه الان سه یا 4 تاست
این خیلی کمه
رو 10 تا بذارید بهتره
منظورتون رو نمی دونم فهمیدم یا نه آیا منظورتون این هستش http://www.goorbe.com/?q=blogfa.com که یک دامنه رو سرچ کنهخب اگه امکان داره یه کدی بهش اضافه کن که حتی اگه سایتی امتیازی نداشت حد اقل با سرچ آدرس سایت سایت رو پیدا کنه.
روی اون داریم کار می کنیم که نتایج رو بی ربط نشون می ده تا حالا چند بار الگریتمشو عوض کردیم ولی همشون یک مشکلاتی دارنمن تو گربه گوگل رو سرچ کردم تو تا گزینه های اولی درست بودن بقیه چیزه دیگه اینشون میدادن.
منظورتون رو نمی دونم فهمیدم یا نه آیا منظورتون این هستش http://www.goorbe.com/?q=blogfa.com که یک دامنه رو سرچ کنه
دوست عزیز سایت شما که در موتور جستجوگر ثبت نشده که نتایج بدهمن الان کلمه های google.com , pclord.ir رو سرچ میکنم همه چی میاره جز اینا
دوست عزیز شما از الگریتم موتورهای جستجوگر اطلاع دارید اگه به موتور معرفی نشود که نشون نمی دهد پایگاه داده گوگل خیلی گسترده هستخب ربطی نداره الان تو گوگل من هر دامنه ای که میگی رو سرچ کنم خودشم با پسوندش بیاره.
با تشکر از نظر تون سایت گوگل یک سایت انگلیسی هست نه پارسی و هیچ جایی در سایت ننوشته است "گوگل" بلکه همه جا نوشته شده "Google" شما باید گوگل رو انگلیسی بنویسیدبا سلام
من مثلا سرچ کردم گوگل اولین سرچ رو این میاره : زبان فارسی - ویکیپدیا
که اصلا ربطی به گوگل نداره.
بعد کلا گوگل هم توش نیست و سایت های دانلود رو میاره.