mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
این دستور غذای بسیار خوشمزه و پر کالری و من به همه توصیه میکنم یکبار امتحانش کنند تا لذت ببرند
مواد لازم:
بادمجان قلمی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۳عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱عدد
رب: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
آب: نصف لیوان
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
شیر: ۱ لیوان
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
تخم مرغ: 1عدد
ابتدا بادمجان و سیب زمینی را حلقه حلقه میکنیم و به صورت جداگانه سرخ میکنیم ( البته من بادمجان را به صورت حلقه سرخ نکردم به صورت دراز برش داده و سرخ کردم ) و کنار میگذاریم، سپس پیاز رو با زردچوبه تفت داده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و بعد از اون رب و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. رب که با گوشت سرخ شود . حالا ته یک ظرف پیرکس یک ردیف از سیب زمینی ها میچینیم،
سپس یک ردیف از بادمجان،
یک لایه گوشت و به ترتیب این کار رو ادامه میدیم تا این مواد تموم شه.
در انتها سس و پنیر را روی آن ریخته و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر یا یک ربع در ماکروفر با قدرت ۱۰۰ قرار میدیم* طرز تهیه سس:
ابتدا مقداری آرد رو خشک تفت میدیم (در حدی که بوی خامیش از بین بره و تغییر رنگ نداشته باشه) بعد کره و یه کوچولو نمک و فلفل و آویشن میزنیم و وقتی جذب هم شد شیر رو میریزیم و بعد ۲۰ ثانیه از روی شعله برمیداریم و انقدر هم میزنیم که آرد گلوله نشه و در عین حال یک سس رقیق درست بشه و در نهایت داخلش تخم مرغ زدم
نوش جان:گل:
مواد لازم:
بادمجان قلمی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۳عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱عدد
رب: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
آب: نصف لیوان
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
شیر: ۱ لیوان
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
تخم مرغ: 1عدد
ابتدا بادمجان و سیب زمینی را حلقه حلقه میکنیم و به صورت جداگانه سرخ میکنیم ( البته من بادمجان را به صورت حلقه سرخ نکردم به صورت دراز برش داده و سرخ کردم ) و کنار میگذاریم، سپس پیاز رو با زردچوبه تفت داده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و بعد از اون رب و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. رب که با گوشت سرخ شود . حالا ته یک ظرف پیرکس یک ردیف از سیب زمینی ها میچینیم،
سپس یک ردیف از بادمجان،
یک لایه گوشت و به ترتیب این کار رو ادامه میدیم تا این مواد تموم شه.
در انتها سس و پنیر را روی آن ریخته و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر یا یک ربع در ماکروفر با قدرت ۱۰۰ قرار میدیم* طرز تهیه سس:
ابتدا مقداری آرد رو خشک تفت میدیم (در حدی که بوی خامیش از بین بره و تغییر رنگ نداشته باشه) بعد کره و یه کوچولو نمک و فلفل و آویشن میزنیم و وقتی جذب هم شد شیر رو میریزیم و بعد ۲۰ ثانیه از روی شعله برمیداریم و انقدر هم میزنیم که آرد گلوله نشه و در عین حال یک سس رقیق درست بشه و در نهایت داخلش تخم مرغ زدم
نوش جان:گل: