• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ميثاقيان: اميدوارم شاهين و شهرداري در ليگ برتر بمانند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر پس از ديدار با شهرداري تبريز گفت: با اين تساوي آرزو مي‌کنم شاهين و شهرداري در ليگ باقي بمانند.
00017804.jpg

اکبر ميثاقيان پس از تساوي 2 بر 2 شاهين بوشهر برابر شهرداري تبريز تصريح کرد: قبل از اينکه در مورد بازي حرف بزنم اعلام مي‌کنم بسيار خوشحال هستم که بار ديگر به تبريز آمدم و در کنار مردم خونگرم اين شهر قرار گرفتم. در 5 ماهي که در خانه بودم هرگز مردم تبريز را فراموش نکردم و عاشق آنها هستم. بهترين خاطراتم نيز در شهرداري رقم خورد.

وي ادامه داد: شهرداري را در گمنامي تمام به ليگ برتر آورديم درحالي که هيچ تبليغاتي صورت نگرفت زيرا رقابت‌هاي جام جهاني بود. درحالي به اين موفقيت دست يافتيم که در دنياي فوتبال کمتر تيمي مي‌تواند در مسابقات ليگ اصلا شکست نداشته باشد و به نظرم هر 100 سال يکبار اين اتفاق صورت مي‌گيرد اما ما به اين مهم دست يافتيم. از صميم قلب مي‌گويم که از فوتبال اين شهر لذت مي‌برم.

ميثاقيان درباره اين ديدار خاطرنشان کرد:‌ موقعيت‌هاي زيادي بدست آورديم و شهرداري هم نيز صاحب موقعيت‌هايي بود. آنها در خانه خود بازي مي‌کردند و به اين برد نياز داشتند. ما نيز به 3 امتياز نياز داشتيم. درحالي که روز بد ما بود، اما با يک امتياز به بوشهر برگشتيم. مثل هميشه نبوديم اما با اين حال از بازيکنانم راضي‌ام.

سرمربي شاهين يادآور شد: مردم بوشهر نيز همانند تبريزي‌ها به فوتبال علاقمند هستند و به شدت اين ورزش را دنبال مي‌کنند. بازيکنان شاهين همانند تيم شهرداري با مشکلات مالي همراه هستند اما بدون هيچ مشکلي وظيفه خود را در زمين مسابقه انجام مي‌دهند. من دست تمام آنها را مي‌بوسم و از آنها تشکر مي‌کنم.

وي افزود: ما همانند هميشه بازي نکرديم و روز خوبي نداشتيم. درحالي که 2 بر يک پيش بوديم روي موقعيتي گل تساوي را دريافت کرديم در هرحال فوتبال است و بايد از موقعيت‌ها استفاده کنيم تا پيروز ميدان شويم.

وي درباره قضاوت داور تصريح کرد: داور در نتيجه نقشي نداشت و قضاوت قاطعانه‌اي داشت. شاهين برابر ملوان، پاس و استقلال با اشتباهات داوري روبرو شد اما هيچ حرفي نزديم. اين بازي 6 امتيازي بود اما با اين تساوي آرزو مي‌کنم که هر دو تيم شاهين و شهرداري در ليگ باقي بمانند.

ميثاقيان درباره پذيرفتنش و هدايت تيم شاهين در هفته‌هاي پاياني خاطرنشان کرد: من هميشه ماجراجو بودم و عاشق کارهاي سخت. اميدواريم بتوانيم در ليگ برتر بمانيم.

بالا