• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میوه های پر فایده

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
آب انار شيرين در شيشه ريز و بگذار
در آفتاب گرمش تا با قوام آيـــــــــــــد
مي کش به ميل آنگه در چشم خود که بي شک
خارش بر دزديده نور بصر قـــــــــــــرايـــــــــد
يعني آب انار شيرين را در فصل گرمي هوا بريزدر شيشه و تقريبا" يک ماه يا بيشتر بگذارد
در آفتاب که آب انار به قوام آيد بعد از پاک کردن معده از خلاط فاسد از آب انار نامبرده با ميل در چشم بکشيد ، خارش چشم را برطرف مي کند و نور چشم را زياد مي کند .
هر قدر آب انار نامبرده کهنه تر باشد بهتر و خاصيت آن زيادتر است .آب انار اندرون آدميزاد را پاک مي کند.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
انگور پي را محکم مي کند، درد را برطرف و روح را با نشاط مي سازد حضرت رو به سوي خداوند از غم واندوه شکايت کرد ، دستور رسيد که انگور بخور . انگور سه عمل مفيد و موثر در مجازدارد: مسهل و ملين معده است ، پاک کننده خون و ومغذي بدن است ، آب انگور
قوا را تجديد مي کند ، دوران خون را تحريک مي کند و ترشيدگيهاي معده را برطرف
مي سازد . در بيماري کبد و کليه سودمند است و انواع تبهاي مختلف را مداوا مي کند .
در مرض سوء هاضمه و نقرس و امراض قلب و صفرا مفيد است . از شدّت و حدت سل و
سرطان و آزار آنها مي کاهد و داراي ويتامين آ، ب، ث، مي باشد.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
امام باقر فرمو دند : ميوه به غبار اندوه را از خاطر محو کند آنچنان که انگشتان شما چکه هاي عرق را از پيشاني شما
مي سترد .
ميوه به جلادهنده قلبها است. دهان شما را پر از گوشت و قلب شما را لبريز از شهامت وچشمــان شمــا را مــالامــال از
مناعت خواهد ساخت. و نيز براي قلبهاي ضعيف داروئي مانند به کم است .
به،به قلب قوت بخشد و ترس را از دلها بزدايد،اعصاب را خوانا سازد . شربت به نيز دل را قوت دهد و معده را قـوي
گرداند واشتهاي طعام مي آورد وطبع را مي بندد
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
پرتغال شاه ميوه زمستان است پرتغال سرشاراز ويتامينهاي ب، ث و داراي آهن ، آهک ،
کلسيم ، فسفر، منيزيم ، پتاسيم ، سديم ، مس است . ويتامين آ درپرتغال ناپديد است ،ولي
در اين ميوه کاروتن وجود دارد و چنانچه مي دانيد کاروتن ماده اي زرد رنگ است که البته
آن را در هويج کشف کرده اند و بعضي از ميوه هاي ديگر هم اين ماده را دارند . اين ماده
پر از ويتاميني است که وقتي خورده شود با عصير کبد مخلوط شده و درکبد ويتامين آ مي
سازد و به خون مي فرستد پرتغال داراي اسيدهاي مختلفي است که مهمترين آنها اسيد ماليک ،
اسيد تارتريک مخصوصا" اسيد نيتريک مي باشد ولي اسيد سيتريک در پرتغال خيلي کم است .
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
امیر المومنین (ع)در مورد خربزه چنین فرمودند : خربزه در نفس خود دارای ده شخصیت است که هر ده تای آن حیاتی و غریزی است : 1-طعام است یعنی خوردنی است . 2- شراب است یعنی نوشیدنی است .3- ریحان است زیرا معطر است . 4- حلوا است ، زیرا شیرین است .5- همچون گیاه اشنان مفید است .6- همچون خطمی در تصفیه روده ها موثر است .7- سبزیست زیرا خواص سبزی درآن است .
8- نان خورش مردم است .9- به جای دوا قوی باه را می افزاید و مثانه را می شوید و ادرار را به جریان می اندازد . 10- در خربزه هیچ درد و بیماری نیست.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
در خرما فوايد زيادي است ، بدن راگرم و فعال مي سازد زمين تن را حاصلخيز مي کند و مولد خون غليظ مي باشد ، در التهابات روده ومعده سودمند وبراي درمان سرفه ي خشک و التهابات ريوي وتهيجات مجاري ادرار مفيد است . خرما کثيرالغذا وداراي ويتامينهاي ب، ث، و قند وسلولز و مواد آلبومينوئيدي و املاح معدني است و به علت داشتن منيزيم ضد سرطان است .
خرما يکي از بهترين ميوه هاي مناطق گرمسير است که خوردن آن سوء هاضمه را از بين
برده ودر عين حال غذايي مقوي مي باشد که براي تغذيه ي اطفال بسيار مفيد است ولي خرما
را نبايد زياد خورد . نيز خوردن خرما با ماست بسيار مفيد و مغذي است و بهترين غذا براي
افراد کم خون خرما است
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
سيب يکي از بهترين ميوه هاي معجزه گر است ، زيرا خاصيت پاک کردن سم وقدرت غذايي
دارد . سيب به علت داشتن مواد قليايي اسيد اوريک را حل مي کندو ترشحات غدد بزاق و معده
را مساعد و متعادل مي سازد . براي معالجه ي مرض چاقي نيکوست و همچنين براي بيماريهاي کبدي ،معده اي ،مجاري ، ادرار و سينه درد موثر مي باشد .
به علت داشتن فسفر اعصاب و مغز را تقويت مي کند براي امراض حصبه اي ،اسهالي و اسهال خوني وامعاء ( ورم امعاء ) بسيار نافع است . اسهال را به خوبي معالجه مي کند و از
طرفي مانع سوء هاضمه شده و به اين ترتيب معده را منظم مي کند .
سيب براي مبتلايان به امراض مفاصل زياد تجويز مي شود ،سنگهاي کليه را دفع مي نمايد.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خوردن گلابي صورت را نيکو و دل را و آرامش مي بخشد و نيز موجب نيروي قلب وپاکي
دل است . گويند گلابي مفرح و مقوي قلب است و دماغ و فرح بخش است روح و اعضاء
دروني را ( مانند کليه و مثانه ) منظم مي کند گلابي مدروملين است ، درد مثانه را تخفيف
مي دهد . تانن و املاح معدني پتاسيم که در گلابي موجود است .
اسيد اوريک را به هر اندازه که زياد باشد حل مي کند به همين جهت براي کساني که مبتلا به
رماتيسم و نقرس ودرد مفاصل هستند بسيار مفيد مي باشد و کساني که مبتلا به فشار خون هستند اگر به طور مرتب گلابي بخورند خون آنها تصفيه شده و نتايج گرانبهايي خواهند برد
پو ست گلابي داراي ويتامين بيشتري است وبايد آنها با پوست خورد
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
نارنج يکي ديگر از مرکبا ت بسيار نافع است که در طب مصرف زياد دارد ، برگش داراي
بويي پسنديده است و عطري مطبوع دارد ، طعم آن کمي تلخ است دم کرده برگ آن داراي اثر
محلل بوده و تشنج را از بين مي برد . بهار نارنج داراي عطري خوشبو و طعمي نيکو است ،
ضد تشنج بوده و درمان ***که است آب مقطر آن براي معطر کردن شربتها در داروخانه ها
زياد به کار مي رود .
آب مقطر بهار نارنج اعصاب را تقويت مي کند و درمان بي خوابي است . پوست نارنج داراي
مصارف طبي است و خلال پوست آن در بعضي غذاها مصرف دارد . آب نارنج داراي ويتامينهاي ث ، ب ، د ، بوده و خواص آبليمو را دارد.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
هويج سرشار از ويتامين آ ، ب ، د ، ث ، ب ، ا ست داراي آهن ، منگنز وچند فلزحياتي ديگر است. و داراي قندي ا ست که براي مبتلايان به مرض قند ضرري ندارد و مقوي
است .
خوردن آن پوست را نرم و لطيف و قشنگ مي کند و براي دردهاي معده و پا يين آ وردن
تب مسکن خوبي مي باشد و نيز جوشانده ي هويج و پياز که به آن آبليمو زده باشند عامل
موثري براي درمان امراض عصبي است.
به علت داشتن ويتامينهاي آ، ب، د، تاثير نيکويي در رشد دارد و براي کم خوني و کمبود
ويتامين زياد توصيه شده است امراض کبدي و صفرايي و کليوي را درمان مي کند و همچنين
در رفع قولنج و بيماري آپاند يس نيز موثر مي باشد .
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
انجير لذت کاهست ،هم خوشي دراطعام ، هم صحت در بدن است ، هم انبساط تن ، در معالجه
کبد و تصفيه خون مفيد است ودر مورد سل و سرطان بسيار مفيد است . عربها بيماري سفليس
را با خوردن انجير و بادام و امساک از چيزهاي ديگر معالجه ميگردد .
انجير گرم و تر و براي درد سينه و سرفه و بيماري مبرد نافع است . ولي افراط آن براي چشم و معده مضّر است و مصلح آن کرفس است . انجير سرشار از ويتامينهاي آ ، ب، ث،
و داراي مواد چربي ازيته ، قند ، آهن ، کلسيم مي باشد ، اگر در شير بجوشانند ، جوشا نده اي
است که غرغره ي آن براي تورم لثه هاي دندان سودمند است .
 
بالا