B a R a N
مدير ارشد تالار
مواد لازم
• 8 عدد بادنجان قلمی
• 5 عدد گوجه فرنگی درشت
• نصف پیمانه آبغوره
• یك قاشق غذاخوری نعنای خشك
• 3 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
• 1 قاشق غذاخوری گلپر
• دو پیمانه آب انار (یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار)
طرز تهیه
1. بادنجان ها را كبابی کنید. یا در صورت دلخواه آنها را به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید، ساطوری کنید و کنار بگذارید.
2. روی گوجه فرنگی ها مقداری آبجوش بریزید تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.
3. در این مرحله، بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آبغوره روی حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را بریزید و از روی شعله بردارید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. این غذا را می توانید با مقداری گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید.