• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ناصر حجازي درگذشت

ahmadfononi

معاونت انجمن
بهترين دروازه‌بان تاريخ فوتبال ايران كه مدت‌ها با بيماري دست و پنجه نرم مي‌كرد، امروز دار فاني را وداع گفت.

A1070334.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ خبر تلخ است و توضيح بيشتر برايش،‌ سخت‌: "ناصر حجازي دروازه‌بان و مربي سابق فوتبال ايران كه با شدت گرفتن بيماري و به كما رفتن در بيمارستان كسري تهران بستري شده، امروز درگذشت. "

حجازي كه از ماه‌ها پيش به دليل بيماري ريوي بارها راهي بيمارستان شده بود، با روحيه خوب و قواي جسماني‌ كه داشت، به سلامت به منزل بازگشت اما اين بار و پس از رفتن به كما، بازگشتي به خانه نداشت و در منزل ابدي‌اش آرام گرفت.

حجازي مبارز خوبي بود اما اين‌بار انگار دست مرگ، قوي‌تر از پنجه‌هاي قرص‌ و محكم او بود كه سال‌هاي سال راه را بر توپ بسته بود.

او نمي‌خواست كسي ضعف جسمي و درد كشيدن‌هايش را ببيند تا همچنان نماد جسارت و اتكا به نفس باشد و كسي هم اين روزها را نديد.
حجازي خيلي زودتر از اينكه بسترنشين شود، تسليم مرگ شد تا ايستاده جان داده باشد.

خبر تلخ است.
و ديگر ناصرخان در ميان ما نيست...
خبرگزاري فارس اين ضايعه را به جامعه ورزش ايران تسليت مي‌گويد.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
واقعا" دلم گرفت.خدا بيامرزتش.به همه فوتبال دوستان ودوستداران حجازي عزيز تسليت ميگم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خدا بیامرزدش

مرد خوبی بود تاثیر زیادی تو فوتبال کشورمون داشت

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مرد بزرگ و شجاعی بود، و به قول آخرین مصاحبه ی خودش همیشه سعی کرد اون چیزی رو که به نظرش درست هست بیان کنه .

روحش شاد :گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
خدا رحمتش کنه....

فوتش یه شوک هست به فوتبال کشورمون

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
هميشه مرگ كسي رو ميشنوم ناراحتم ميكنه و دلم ميگيره ...
از دست دادن نزديكان سخته... خدا به نزديكانش صبر بده و اون رو قرين رحمتش كنه...

rahnama

پدر ایران انجمن

joi8vzw1i1xhxga7crmo.jpg

محبوبیت فوق‌العاده ناصر حجازی باعث شده برای اولین بار یک مراسم تشییع جنازه در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

alik

متخصص بخش
خدا رحمتش کنه خبری ناراحت کننده بود نمیدونم چی باید بگم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من تا شنيدم يه جوري شدم.
به خصوص اون روزاي آخر كه به سختي حرف مي زد.
خيلي دلم گرفت.
چون پارسالشو مي ديدم كه سرحال بود و الان هم به طرز خيلي ناجوري فوت كرد.
در گذشت ايشون رو،به خانواده و دوستدارانش تسليت مي گم.

rahnama

پدر ایران انجمن
خبر درگذشت ناصر حجازی همه طرفداران او را شوکه کرده است. افرادی که از دیروز صبح مقابل بیمارستان کسری تجمع کرده‌اند حالا که خبر فوت ناصر حجازی را شنیده‌اند همانجا گریه می‌کنند و برای ناصر حجازی شعر می‌خوانند. آن‌ها می‌گویند:
«می‌خوام دنیا نباشه، اگه ناصر نباشه.»

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من ناراحت شدم ولي شوكه نشدم...
يكي از دلايل مرگش سيگار بود...:عصبانی::52:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
نامش در یادها ,یادش گرامی خداوند رحمت کند روحش شاد
j95q5w8plv4g15lffva1.jpg

وجودي رفت مهرت همچنان هست

بالا