• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ناظمي: مهدوي سرمايه فوتبال رشت است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]داماش در ليگ سيزدهم تا به اينجاي کار لقب سلطان تساوي ها را با پنج مساوي از هشت بازي از آن خود کرده است.تيمي که نه مي بازد و نه مي برد!

[TD="align: left"]
00945704.jpg
[/TD]

افشين ناظمي مربي جوان داماش که براي دومين سال است که تجربه سرمربي گري در ليگ برتر را در کارنامه دارد در اين باره به سايت گل مي گويد: ببينيد اگر در يک جمله بخواهم بگويم اين است که اين کم کاري متوجه من است. اما ببينيد که داماش به جز بازي با فولاد که مستحق باخت بود و گسترش که برنده از زمين خارج شد، در هيچ کدام از بازي هاي ديگر به حق اش نرسيد. ما در برابر نفت، سايپا، استقلال و فجر حق مان فقط برد بود. اما نتيجه حاصله سه مساوي و يک باخت شد! شما به موقعيت هاي فجر در همين بازي آخر دقت کنيد و موقعيت هاي ما را ببينيد. وقتي بازيکني از روي خط دروازه توپ را به هوا مي زند، من مي گويم که مقصر باز هم مربي است که به بازيکن نتوانسته ياد بدهد که چگونه از ضربات آخر درست استفاده کند.

اگر نتايج داماش تنها در نيمه دوم در جدول منظور ميشد اين تيم به نوعي صدرنشين ليگ بود! ناظمي در اين باره مي گويد: اگر نتيجه در نيمه مربيان بهتر است به خاطر اين است که ثمره مجموعه تيم و کادر فني است. ما با تعويض هايمان سعي مي کنيم تا نقاط ضعف خود و قوت حريف را پوشش دهيم. مشکل ما نتايج خوب مان در نيمه مربيان يا بد مان در نيمه اول نيست. مشکل تيم ما اين است که حريفان از تک موقعيت هايشان در برابر ما استفاده مي کنند و ما از اين امر بي بهره هستيم، بايد به بچه ها آموزش فرصت طلبي بدهم که در اين فرصت اين کار را مي کنم.

ناظمي درباره اينکه چگونه است که داماش نه مي بازد و نه مي برد، مي گويد: ما بازي ها را خوب شروع مي کنيم اما باهوش ادامه نمي دهيم. انگار بايد کارمان اول گره بخورد و بعد بازيکنان تازه به فکر جبران مي افتند. تيمي که اين همه موقعيت مي آورد هدفش بردن است. چون ما روي اين اجاد موقعيت ها کار کرديم. اما وقتي در استفاده از اين موقعيت ها ناکام مي شويم دليل اش اين است که به بازيکنم نتوانستم اعتماد به نفس لازم در استفاده از آن موقعيت را تزريق کنم. من همين امروز در برنامه تمرينم دارم به بازيکنانم که اغلبشان جوان هستند آموزش اين را مي دهم که تمرين و مسابقه تفاوت چنداني با هم ندارند و فرق شان آن جو مسابقه و فشار مضاعف بازيکنان حريف است که براي اين کار هم دارم فضاي خاص روز مسابقه را در تمرين پياده مي کنم.

کاپيتان داماش اين روزها مصدوم است. ناظمي درباره نبودن اين بازيکن تاثيرگذار و جايگزيني اش مي گويد:

مهدوي بزرگترين سرمايه فوتبال رشت است و داشتن او براي هر مربي يک نعمت بزرگ محسوب مي شود. شم بالاي مديريتي اش در داخل زمين و احترام متقابلي که بين او و بازيکنان وجود دارد خيال مربي را براي اجراي دستورات تاکتيکي اش در زمين راحت مي کند. مهدوي هم يک پاسور خوب و هم يک مغز متفکر در مرکز ميدان محسوب مي شود و نداشتن او در اين روزهاي سخت ليگ مي تواند يک فشار مضاعف براي تفکرات من مربي محسوب شود. چرا که زماني که مهدوي در ارنج باشد دستورات و چيدمان تاکتيکي را بر مبناي بازي او اجرا مي کرديم و حالا بايد به نبودنش در کوتاه مدت عادت کنيم.

اما به دليل حضور استعداد هاي جوان و نوظهور در داماش خيلي نگران نيستيم و اميدواريم تا همانگونه که روزي مربي آمد و با ريسک مهدوي را به داخل ميدان فرستاد تا امروز او را ستاره شهرمان کند من هم در اين فرصت بتوانم جايگزين هايي براي آينده داماش در اين پست به فوتبال ايران معرفي نمايم. به نظر من سعيد مرتضوي در اولين فرصتي که بتوانم از ائ استفاده نمايم بهترين جايگزين براي مهدوي است و مي تواند فوتبال رشت را براي آينده بيمه کند. با شناختي که از مهدوي دارم مطمئنم که خود مهدوي بيشترين کمک را به سعيد خواهد کرد تا او کم کم بتواند گام در رهي بگذارد که در فوتبال رشت يک مهدوي تازه متولد شود.

بالا