• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ناظمي: ميزبان مي‌توانست حداقل يک گل بزند

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2] سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: اميدوارم روند پيروزي‌هاي‌مان ادامه پيدا کند و مي‌خواهيم حقانيت فوتبال رشت را ثابت کنيم.

[TD="align: left"]
00036245.jpg
[/TD]

افشين ناظمي پس از پيروزي دو بر صفر تيم خود مقابل گسترش فولاد تبريز گفت: بازي خيلي خوبي انجام داديم هر دو تيم براي رسيدن به دروازه تلاش مي‌کردند و هدف‌شان کسب پيروزي بود. توانستيم نتايج نه چندان خوب گذشته را جبران کنيم و خوشحاليم که سه امتياز را به خود اختصاص داديم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه آيا بازيکنانش وقت‌کشي مي‌کردند، خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کنم کسي قصد اتلاف وقت داشت شدت مصدوميت‌ها به حدي بود که پس از پايان بازي برخي بازيکنان‌مان در رختکن مداوا مي‌شدند، بازي فيزيکي اين مصدوميت‌ها را دارد و شش دقيقه وقت تلف شده فقط براي مصدوميت بازيکنان ما نبود و بازيکنان حريف نيز مصدوم شدند.

سرمربي داماش گفت: راه نفوذ حريف را بستيم و با توجه به آناليزهايمان مي‌دانستيم به چه شکل بازي مي‌کنند به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم و خوشحالم که در خارج از خانه پيروز شديم.

وي خاطرنشان کرد: امروز بازي خوبي انجام داديم و در ديدارهاي قبل نيز عملکرد مثبتي داشتيم، متأسفانه در گلزني کمي ناکام بوديم که علت آن کمي بدشانسي بود، منصفانه بگويم ميزبان مي‌توانست حداقل يک گل به ثمر برساند اما با فداکاري بازيکنان‌مان دروازه بسته ماند.

ناظمي در مورد داوري گفت: در مورد داوري اظهارنظر نمي‌کنم و اين را به کارشناسان واگذار مي‌کنم قبلاً کمي بدشانس بوديم، مقابل استقلال که اکثر مدافعانش براي تيم ملي بودند اگر شانس داشتيم نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. با اين برد به آينده نگاه بهتري مي‌کنيم و اميدواريم با نتايجي که مي‌گيريم حقانيت فوتبال رشت ثابت شود.

بالا