• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نامها دختر وپسرانتان

احساسّ

کاربر ويژه
سلام ..

نامها دختر وپسرانتان در آينده بنويسند..

من ميخواهم 4 دختر و 4 پسر ..

بنام :
يك دختر : سمانة
دوم : ايمان
سوم : تا شوهرم:دل شکسته:
چهارم:هم تا شوهرم:دل شکسته:

يك پسر : رضـــــــــــا
دوم : امير حسين
سوم: محمد جواد
چهارم : علي

..احــــــــــــــــســـــــــاسّ ..

احساسّ

کاربر ويژه
سلامــ..

متشكرم admin جان بصفحه من روشن كردى ..

بله جان ,, شايد شوهرم ميگويد هميشه من .. هههه..

..احـــســـاسّ..

rahnama

پدر ایران انجمن
عجب تایپیک قشنگ و زیبائی از زیبا جان :گل:
شراره - شبنم - شادی - داود

احساسّ

کاربر ويژه
سلامــ بر آغا هوشنگ محترم ...

من شادم براى حضور شما در صفحه ..

وخيلي ممنون جان از لطفتون ..

..احــســاسّ..

kami

کاربر ويژه
میلاد و میترا
دو تا بچه کافیه دیگه.... فرزند کمتر زندگی بهتر:خنده2:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
فكر كنم يه دونه بسته دختر
موهاشو مي خوام خرگوشي ببندم . موهاشو شونه كنم .دختر گلمه.
اا ببقشيد يك لحظه جو گير شدم . وقتي به دنيا بياد بهش نگاه مي كنم يه اسم انتخاب مي كنم
البته اگر پسرم شد طوري نيست !وقتي صداي گريش اومد يه اسم انتخاب مي كنم :غش::غش::غش:

..::آبی دل::..

متخصص بخش
من اینقدر بچه دوست دارم
مثلا 5 تا مرد دوست دارم با 4 تا دختر:شاد:
هی از کول من برن بالا:نیش:....... به دخترا سواری بدم... هی خودشون رو برای بابا لوس کنن:بغل: .... با مرد هام(همون پسرهام) بریم قایق سواری ... فوتبال بازی کنیم ... بهشون یاد بدم مثل یه مرد واقعی زندگی کنن و...
پ.ن:البته با اوضاع حال حاضر جامعه فکر کنم خرج یکی بیشتر نتونم بدم:دل شکسته:

و اما اسم دختر های بابا باشه:فروغ(به خاطر فروغ فرخ زاد دوست دارم فروغم شاعر بشه)،پروین(اینم مثل قبلی) ، اوریانا(دوست دارم نویسنده بشه مثل فالاچی)،مریم(به خاطر مریم مقدس)

مرد های بابا هم اینجوری باشن:سهراب(دوست دارم نقاش و شاعر بشه مثل سهراب سپهری)،ال چه(دوست دارم یه انقلابی مارکسیست بشه مثل چه گوارا)،اروین(دوست دارم نظامی بشه مثل اروین رو مل)،نیما(دوست دارم هر کاره ای که شد نو آوری به خرج بده)،علی(دوست دارم یه عدالت طلب باشه مثل اولین امام شیعیان)

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
این تاپیک باز بالا اومد که من بیام اسم بشه های گلم رو بنویسم :نیش: (غلط املایی نیست ها)

من اینو به هر کدوم از دوستام میگم میگن دیونه ایی :نیش:
من دوتاپسر دوقلوی پرشرو شور خوشگیل دوست دارم باهوش و شلوغ اصلا از بچه های ساکت خوشم نمیاد تخس نباشن ها شلوغ مودب :نیش:
سعید و وحید مامانن اینا :نیش: البته از اسم امیر محمد هم خیلی خوشم میاد دیگه چیکار میشه کرد اسم باباشونو امیر محمد میزاریم :غش:
دیگه یه دخملی کوچولو موچولی ناناز مامان هم داشته باشم :نیش: اسمشو شاید گذاشتم نازی یا هستی حالا بزار بیاد میزارم اسمشو :نیش:
سه بچه کافیست :غش:

احساسّ

کاربر ويژه
سلامـــ..

من خيلي خيلي خوشحالم شادم زيرا شما در موضوع من نوشتيد ..

ان شاء الله بيبينمتان داماد وعروس ..در آينده..

خيلي ممنونم علي واقعا دلت خيلي مهربانيد .. من ياد آمدم روزهاى انجمن ..

mahla

متخصص بخش روانشناسی
ای بابا چرا stop می کنین
من دو تا پسر گل منگولی به اسم : پرهام و سامین قشنگن مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:نی نی::نی نی::نی نی:

mahla

متخصص بخش روانشناسی
اسم مهلا هم قشنگه ها یه کم بیشتر فکر کن هنوز وقت داری!!!!!!!!!!!:نیش::نیش::نیش:

khodam

متخصص بخش ادبیات
من دوست دارم 6 تا بچه داشته باشم 3تا پسر 3 دختر
پسرام به ترتیب
امیر علی
امیر محمد
امیر مهدی
دخترای ناز نازیمم
صبا
بهار
یلدا
قربون بچه هام برم من عاشق بچه هستم بغلش کنی بندازیش بالا لپاشو گاز بگیر بچرخونیش هی براش لباس بخری. :نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
شیما جون همش اینا نیستاااا...بچه که نمیشینه همینجوری تو بندازیش بالا و پایین که......اونم موهاتو میکشه همچین حالت جا بیاد.:دل شکسته:(من تجربه داشتم اساسی:ترس:)..یه کم خواهشا به سختیاشم فک کنین وقتی میگین 6 تا:غش2: تازه شیما پوشک عوض کردن هم هستا... بالاخره بعضی روزا که باباشون خونه نباشه خودت باید آستینارو بزنی بالا:نیش::نیش:

من این اسمارو دوس دارم...

دختر سما.نازنین.زهرا. مریم..نرگس.الناز.. مهدیس..نگار..:نیش:

پسر ایلیا.احسان. شایان. مهیار.پارسا ..مهدی(بافتحه):نیش:..متین..صدرا..سعید..حامد و..........:غش2:

دیگه یادم نمیاد:نیش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
من یک پسر خواهم داشت، دانیال
و یک دختر نیز، نگار
بعدی هاش هم بستگی به موقعیت مالی آینده داره، احتمالا دو تای دیگه سپهر و سالومه هستن.

maksemos

متخصص بخش خودرو
خب من !
بگم یعنی :نیش:
خب برا من که فرقی نمیکنه .....نه یعنی فرق میکنه هااا :سوت:
ولی خب تا ببینیم مامان نسرین چی مد نظرشونه دیگه :خنده2:

بالا