mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
نان سوسیسی یک عصــــــــــــرانه خوشمزه و فوق العاده زیبا
نان سوسیسی می تواند یک وعده عصرانه یا شام خوشمزه در برنامه هفتگی منوی شما باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان سوسیس آشنا می شوید.
نان سوسیسی می تواند یک وعده عصرانه یا شام خوشمزه در برنامه هفتگی منوی شما باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان سوسیس آشنا می شوید.
برای 8 عدد نان
آرد سفید: 3 پیمانه سر صاف
کره آب شده: 80 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق مرباخوری
ماست زده شده: 1 پیمانه
سوسیس هات داگ: 8 عدد
طرز تهیه :
مرحله 1 - کره را روی حرارت کم آب کرده، سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط نمائید.
مرحله 2 - مواد خشک را 3 بار الک کرده و به مخلوط ماست اضافه کرده و مخلوط کرده تا خمیر نرمی درست شود، سپس خمیر را 20 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 3 - خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیلی به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 برابر آن روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید، سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر بچسبانید.
مرحله 4 - از سمتی که سوسیس است برش های 1 سانتی بزنید بطوریکه تا انتهای خمیر نرود و فقط سوسیس برش بخورد.
مرحله 5 - از راست به چپ برشهای سوسیس را باز کرده، کنار هم بچینید، تا به شکل دلخواه خود برسید.
مرحله 6 - تمام خمیرها را به همین شکل آماده کنید و یا به دلخواه خمیر را بصورت نوار درآورده و دور سوسیس بپیچانید، سپس در سینی فر که چرب کرده اید، با فاصله چیده و روی نانها را زرده تخم مرغ زده، کنجد بپاشید.
مرحله 7 - سینی نان را در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید و چند دقیقه آخر پخت، گریل را روشن کرده تا روی نان ها نیز طلایی شود، سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
آرد سفید: 3 پیمانه سر صاف
کره آب شده: 80 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق مرباخوری
ماست زده شده: 1 پیمانه
سوسیس هات داگ: 8 عدد
طرز تهیه :
مرحله 1 - کره را روی حرارت کم آب کرده، سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط نمائید.
مرحله 2 - مواد خشک را 3 بار الک کرده و به مخلوط ماست اضافه کرده و مخلوط کرده تا خمیر نرمی درست شود، سپس خمیر را 20 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 3 - خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیلی به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 برابر آن روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید، سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر بچسبانید.
مرحله 4 - از سمتی که سوسیس است برش های 1 سانتی بزنید بطوریکه تا انتهای خمیر نرود و فقط سوسیس برش بخورد.
مرحله 5 - از راست به چپ برشهای سوسیس را باز کرده، کنار هم بچینید، تا به شکل دلخواه خود برسید.
مرحله 6 - تمام خمیرها را به همین شکل آماده کنید و یا به دلخواه خمیر را بصورت نوار درآورده و دور سوسیس بپیچانید، سپس در سینی فر که چرب کرده اید، با فاصله چیده و روی نانها را زرده تخم مرغ زده، کنجد بپاشید.
مرحله 7 - سینی نان را در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید و چند دقیقه آخر پخت، گریل را روشن کرده تا روی نان ها نیز طلایی شود، سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.