• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نبی: خبر اعتصاب بازیکنان تیم‌ملی کذب است

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نبی: خبر اعتصاب بازیکنان تیم‌ملی کذب است

نبی درباره آخرین وضعیت تیم ملی گفت: بازیکنان تیم ملی در روزهای گذشته صبح و بعدازظهر تمرین داشتند که صبح‌ها تمرینات بدنسازی را دنبال می کردند و بعدازظهر ها کارهای تاکتیکی را مرور می کردند اما امروز تنها بعدازظهر تمرین خواهند کرد.
دبیرکل فدراسیون درباره وضعیت بدنی بازیکنان گفت: تست هایی که روی بازیکنان در اردوی ۱۰ روزه اخیر در قطر و همچنین این روزها انجام شده نشان از این دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازیکنان از لحاظ درصد چربی که ۱۲ تا ۱۳ درصد بوده به ۶ تا ۸ درصد رسیده اند و ضربان قلب خوبی دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگی جسمانی مشکلی وجود ندارد و تمرینات بسیار خوب دنبال می شود و همه منتظر نتیجه گیری در اولین دیدار مقابل عراق هستیم.
نبی درباره انتشار شایعه اعتصاب بازیکنان در اعتراض به تاخیر یک روزه ن******ام گفت: ما در حال پیگیری انتشار این شایعه هستیم و من به عنوان رئیس کاروان ایران در قطر این موضوع را به شدت تکذیب می کنم و این خبر را کذب محض می دانم. مطمئنا کسانی که این شایعه را منتشر کردند، هدف مشخصی داشتند و اما بخش حقوقی فدراسیون دستور دادیم تا این موضوع را پیگیری کنند و بدانند چه کسانی و با چه هدفی این موضوعات را مطرح می کنند. من و کفاشیان از نزدیک به کار تیم ملی نظارت داریم و جو دوستانه و صمیمانه ای بر کادر فنی و بازیکنان حکمفرماست و در کل شرایط خوبی وجود دارد.

rahnama

پدر ایران انجمن
در حالي كه گفته مي‌شد بازيكنان تيم ملي به خاطر تاخير يك روزه جواد نكونانم اعتصاب

كرده‌اند،مهدي محمد نبي،دبير كل فدراسيون فوتبال گفت كه انتشار چنين اخباري صحت ندارد.
نبي در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت:« ما در حال پیگیری انتشار این شایعه هستیم و من به عنوان رئیس کاروان ایران در قطر این موضوع را به شدت تکذیب می کنم و این خبر را کذب محض می دانم .

مطمئنا کسانی که این شایعه را منتشر کردند، هدف مشخصی داشتند.ما به بخش حقوقی فدراسیون دستور دادیم تا این موضوع را پیگیری کنند و بدانند چه کسانی و با چه هدفی این موضوعات را مطرح می کنند. من و کفاشیان از نزدیک به کار تیم ملی نظارت داریم و جو دوستانه و صمیمانه ای بر کادر فنی و بازیکنان حکمفرماست و در کل شرایط خوبی وجود دارد. خواهش می کنم دوستان رسانه ای اخبار غیرواقعی را منتشر نکنند چرا که همه باید یکدل برای پیروزی تیم ملی تلاش کنند و همه باید کمک کنند تا تیم ملی در رقابتهای جام ملتهای آسیا موفق باشد. چرا که شرایط برای نتیجه گیری در بازی اول فراهم است. »

او گفت كه بازيكنان تيم ملي از لحاظ آمادگي در وضعيت خوبي قرار دارند:« تست هایی که روی بازیکنان در اردوی 10 روزه اخیر در قطر و همچنین این روزها انجام شده نشان از این دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازیکنان از لحاظ درصد چربی که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسیده اند. آنها ضربان قلب خوبی دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگی جسمانی مشکلی وجود ندارد و تمرینات بسیار خوب دنبال می شود . همه منتظر نتیجه گیری در اولین دیدار مقابل عراق هستیم.»

rahnama

پدر ایران انجمن
دبير فدراسيون فوتبال خبر اعتصاب بازيکنان تيم ملي به خاطر اعتراض به جواد ن******ام را تکذيب کرد.

00002982.jpg

مهدي محمدنبي که رئيس کاروان تيم ملي ايران در جام ملت هاي آسيا است در مورد آخرين وضعيت تيم ملي اظهار داشت: بازيکنان تيم ملي در روزهاي گذشته صبح و بعدازظهر تمرين داشتند که صبح ها تمرينات بدنسازي را دنبال مي کردند و بعدازظهر ها کارهاي تاکتيکي را مرور مي کردند اما امروز تنها بعدازظهر تمرين خواهند کرد.
دبيرکل فدراسيون درباره وضعيت بدني بازيکنان گفت: تست هايي که روي بازيکنان در اردوي 10 روزه اخير در قطر و همچنين اين روزها انجام شده نشان از اين دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازيکنان از لحاظ درصد چربي که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسيده اند و ضربان قلب خوبي دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگي جسماني مشکلي وجود ندارد و تمرينات بسيار خوب دنبال مي شود و همه منتظر نتيجه گيري در اولين ديدار مقابل عراق هستيم.
نبي درباره انتشار شايعه اعتصاب بازيکنان در اعتراض به تاخير يک روزه ن******ام گفت: ما در حال پيگيري انتشار اين شايعه هستيم و من به عنوان رئيس کاروان ايران در قطر اين موضوع را تکذيب مي کنم و اين خبر را کذب محض مي دانم.
وي افزود: مطمئنا کساني که اين شايعه را منتشر کردند، هدف مشخصي داشتند و به بخش حقوقي فدراسيون دستور داديم تا اين موضوع را پيگيري کنند و بدانند چه کساني و با چه هدفي اين موضوعات را مطرح مي کنند. من و کفاشيان از نزديک به کار تيم ملي نظارت داريم و جو دوستانه و صميمانه اي بر کادر فني و بازيکنان حکمفرماست و در کل شرايط خوبي وجود دارد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: خواهش مي کنم دوستان رسانه اي اخبار غيرواقعي را منتشر نکنند چرا که همه بايد يکدل براي پيروزي تيم ملي تلاش کنند و همه بايد کمک کنند تا تيم ملي در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا موفق باشد، چرا که شرايط براي نتيجه گيري در بازي اول فراهم است.

بالا