• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نتیجه مسابقه ی ویژه ی زبان انگلیسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با عرض سلام

اسامی راه یافتگان برای قرعه کشی :
1.نسرین ( آسمان دریایی )
2. کامیار ( KAMYAR )
3. مهدی ( Mehdi_FXX )
4. فریده ( نیکا )

در نظر داریم از این بین دو نفر رو به عنوان برنده ی مسابقه اعلام نماییم
نتیجه ی قرعه کشی متعاقبا در همین قسمت اعلام می شود .

rahnama

پدر ایران انجمن
ضمن تبریک به این عزیزان.
واقعا هر 4 نفر زحمت کشیده اند.
رضا جان , با اجازه ادمین عزیز برای دو نفر بعدی هم 2 عدد کارت شارژ ایرانسل و یا همرا اول در نظر بگیرید.هر زمانی که فرمودید شارژ ارسال خواهد شد.

لطفا زمان ارسال را با پیام خصوصی بمن اعلام فرمائید.ممنونم.

Reza.M

Banned
با تشکر از استاد راهنمای عزیز که واقعا لقب پدر برازنده ی ایشونه
از زحمات ایشون صمیمانه قدر دانی میکنم

پس با احتصاب سخنان استاد ارجمند برای هر 4 نفر از دوستان هدایایی در نظر گرفته شده است
نتایج قرعه کشی دو نفر برتر متعاقباً اعلام می شود :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنونم از مهسا خانم عزیز به خاطر این حرکت خیلی خوبشون از رضا جان برای برگزاری خوب این مسابقه و از پدر خوب و همیشه دلسوز انجمن. :گل:
بسیار حرکت خوب و عالی بود. از بابت جایزه ای که از طرف ایران انجمن قولش رو داده بودیم، در خدمت عزیزی که رضای عزیز به من معرفی کنند هستیم.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
اول از همه از مهسای عزیز تشکر میکنم بابت این مسابقه زیبا
وبعد به بهترین آجی نسرین دنیا تبریک میگم چون اول شد
flowers-n-butterfly.gif

بعد به فریده و کامیار عزیز
studsmatta.gif

و مهدی دوست خوبم...
good2.gif

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
ضمن تبریک به این عزیزان.
واقعا هر 4 نفر زحمت کشیده اند.
رضا جان , با اجازه ادمین عزیز برای دو نفر بعدی هم 2 عدد کارت شارژ ایرانسل و یا همرا اول در نظر بگیرید.هر زمانی که فرمودید شارژ ارسال خواهد شد.

لطفا زمان ارسال را با پیام خصوصی بمن اعلام فرمائید.ممنونم.

هوشنگ خان مهربون راستش نمی دونم چی بگم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط می تونم بگم بخاطر همه چی ممنون. به خاطر حضورتون. به خاطر قلب مهربون و دریاییتون... به خاطر حس پدرانتون... به خاطر همه چی............ زبونم قاصره از گفتن حرف دلم.
من به بودنتون افتخار می کنم. به پدر ایران انجمن بودنتون افتخار می کنم. کاش همه ما می تونستیم قلبی یه پاکی و بزرگی قلب شما داشته باشیم

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
اول تشکر میکنم از مهسا خانوم بخاطر مسابقه ی خوبش و رضا جان و آقا هوشنگ و علی و بقیه ی دوستان که لطف دارند:گل: :دوست: تبریک میگم به کامیار , نسرین جان , آبجی فریده و خودم (
t-7.gif
) :شاد:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
من هم از همه دوستان به خصوص مهسا خانوم، علی عزیز ، رضای بزرگوار و هوشنگ خان سپاسگزارم به خاطر تلاش و توجهشون. از امید و خواهر مهربونم نرگس و مهدی جان هم متشکرم بابت تبریکشون. به فریده جان و آقا کامیار و مهدی عزیز هم تبریک میگم بابت توانایی ها و دانششون.:گل::گل::گل:

نیکا

متخصص بخش معماری
من هم از مهسا جون و آقا هوشنگ و ادمین عزیز و آقا رضا تشکر میکنم که واسه مسابقه زحمت کشیدن :4:
به دوستای گلم نسرین جون ، آقا کامیار و مهدی عزیز هم تبریک میگم :3:
راستش نمی خواستم این اولین مسابقه رو شرکت کنم ولی الان خوشحالم که شرکت کردم :17: باید از این بابت از مهسای گل هم تشکر ویژه کنم :6:

Reza.M

Banned
عرض سلام مجدد :گل:

طبق قرعه کشی انجام شده توسط نرم افزار اعداد تصادفی توسط کامپیوتر دو نفر برتر این مسابقه بدون دخالت دست انتخاب شدند :

1 - مهدی ( Mehdi_FXX )
2 - فریده ( نیکا )

جایزه ی نفر اول : یک مجموعه آموزش زبان نصرت با آرم ایران انجمن + شارژ تلفن همراه ( ایرانسل یا همراه اول )
جایزه ی نفر دوم : شارژ تلفن همراه ( ایرانسل یا همرا اول )

برای این دوستان مجموعه آموزش زبا نصرت توسط علی عزیز و شارژ تلفن توسط مهسا خانم اهدا می شود .

نفرات بعدی مسابقه به ترتیب :

3 - نسرین ( آسمان دریایی )
4 - کامیار ( KAMYAR )

برای این دوستان توسط آقای راهنما شارژ ایرانسل یا همراه اول اهدا می شود .

تشکر ویژه ی من از آقای قربانیان و مهسا خانم و علی عزیز و همچنین نسرین خانم برای کسب رتبه ی برتر مسابقات .

همچنین نام نسرین خانم به عنوان برنده ی این مسابقات در قسمت تابلوی اعلانات مسابقات درج می شود و در قرعه کشی جوایز نفیس انجمن شرکت داده می شوند .

با تشکر - Reza.M

Xaniar

متخصص بخش زوم
من هم تشکر میکنم از مهسا خانم به عنوان برگزار کننده ی این مسابقه ی عالی و جذاب . همجنین تشکر میکنم از آقا رضا و علی عزیز و هوشنگ خان که واقعا خیلی زحمت کشیدن از همتون تشکر میکنم
به مهدی فریده و نسرین عزیز هم تبریک میگم
آرزوی موفقیت برای همه ایران انجمنی ها:گل:

Reza.M

Banned
من هم مجدد به تمام دوستان عزیز تبریک میگم
مدیران محترم پس از مشاهده ی این قسمت نسبت به اهدای جوایز اقدام می کنند

با تشکر - Reza.M

rahnama

پدر ایران انجمن
ضمن تبریک به همه عزیزاتن , آقا رضا جان خواهش میکنم نوع شارژ را (ایرانسل یا همراه اول) اعلام فرمائید تا برای عزیزان ارسال شود.

Reza.M

Banned
ضمن تبریک به همه عزیزاتن , آقا رضا جان خواهش میکنم نوع شارژ را (ایرانسل یا همراه اول) اعلام فرمائید تا برای عزیزان ارسال شود.

عرض سلام خدمت شما استاد عزیز و مهربان

دوستان محترم که برنده ی مسابقه شدند لطف نمایند که از طریق پیام خصوصی نوع شارژ درخواستیشون رو به بنده یا دوستان محترمی که جوایز را اهدا میکنند ، ارسال نمایند تا بتوانیم جوایز را به برندگان مسابقه اهدا نماییم .

با تشکر - رضا

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عرض سلام خدمت شما استاد عزیز و مهربان

دوستان محترم که برنده ی مسابقه شدند لطف نمایند که از طریق پیام خصوصی نوع شارژ درخواستیشون رو به بنده یا دوستان محترمی که جوایز را اهدا میکنند ، ارسال نمایند تا بتوانیم جوایز را به برندگان مسابقه اهدا نماییم .

با تشکر - رضا

رضا جان ضمن تشکر از شما، لطفاً آدرس پستی دقیق عزیزی که برنده محصول فروشگاه انجمن شده است رو برای من ارسال کنید. :گل:

Reza.M

Banned
عرض سلام مجدد

جوایز دو کاربر محترم کامیار(KAMYAR) و نسرین(آسمان دریایی) توسط آقای استاد راهنما اهدا شد

از آقای مهدی (Mehdi_FXX) هم درخواست کردیم آدرسش رو بده اما انگار از ترس اینکه یموقع سر زده نریم خونشون هنوز آدرسی برامون نفرستاده یا اینکه فرستاده و خبری بهمون ندادند
:نیش:

دو عزیز دیگر هم زمانیکه اعلام دریافت جوایز خودشون رو اعلام کنند در همین قسمت اطلاع رسانی خواهد شد

با تشکر - Reza.M

Reza.M

Banned
سلام
جوایز نیکا و مهدی عزیز از طرف مهسا خانم اهدا شد
هر کدام یک شارژ 5 هزار تومانی

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا