• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه فعال کردن بلوتوث در ویندوز 7

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لینک ها از خود سایت DELL هست.
احتمالاً مشکلی در سایت خودشون موجود هست.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر میکنم بهتر باشه صبر کنید تا سایتشون باز کنه منتها اگر عجله دارید خودتون در گوگل کمی نتایج این دو عبارت رو جستجو کنید ببینید میتونید لینکی از سایت دیگر پیدا کنید و یا نه:
Downloads Driver for bluetooth at Dell Inspiron 1564
Downloads Driver for Dell Inspiron 1564

nadian

New member
سلام ویندو من 7 هست لپ تابمم سونی وایو vgn-fw میخوام بدونم چه جوری میتونم بلوتوث شو فعال کنم بلوتوث داره لی وقتی وارد میشی نوشته سند فایل و رسیو فایل ولی وقتی روش کلیک میکنی انگاری غیر فعاله ...خواستم درایو بلوتوث دانلود کنم ولی نو هیچ سایتی موفق نشدم...اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
درایور لپ تاپتون رو میتونید از سایت اصلی لپ تاپتون دانلود کنید و امتحان کنید، ببینید مشکل حل میشه یا خیر.

سلام ویندو من 7 هست لپ تابمم سونی وایو vgn-fw میخوام بدونم چه جوری میتونم بلوتوث شو فعال کنم بلوتوث داره لی وقتی وارد میشی نوشته سند فایل و رسیو فایل ولی وقتی روش کلیک میکنی انگاری غیر فعاله ...خواستم درایو بلوتوث دانلود کنم ولی نو هیچ سایتی موفق نشدم...اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم

انالیا

New member
سلام دوستان من ازوقتی ک وندوز لب تاپمو عوض کردم با بلوتوث لپ تاپم نمیتونم چیزی بفرستم شکل بولوتوث هم روی صفحه دارم مدلش ایسوس است بچه هاکمکم کنید

بالا