• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نرم افزار جمع آوری ایمیل از سایتها Atomic Email Hunter

rahnama

پدر ایران انجمن
نرم افزار جمع آوری ایمیل از سایتها Atomic Email Hunter

Atomic-Email-Hunter.jpg
Atomic Email Hunter ( ایمیل اتمی شکارچی ) نشانی های پست الکترونیک و نام کاربر را از وب سایت های (یا بر اساس کلمات کلیدی) و استفاده از پروتکل های http جمع آوری میکند . فقط کافیست آدرس سایت مورد نظر را وارد کنید , نرم افزار جستجو میکند و تمامی ایمیل ها را استخراج میکند .
Atomic Email Hunter جمع آوری آدرس های ایمیل به آسانی توسط موتورهای جستجوی اینترنتی.
در نوع کلمات کلیدی مورد نظر را جمع آوری خواهد شد و Atomic Email Hunter بالای رتبه بندی صفحات به طور مستقیم از گوگل (یا سایر موتور های جستجو را انتخاب می کند) و پس از آن از طریق آن صفحات برای ایمی لجستجو خواهد شد .
Atomic Email Hunter انواع ********** برای اسکن کردن صفحات وب فراهم می کند . شما می توانید عمق اسکن و مسیرهای محدود کنید.
برنامه ای است قابل انعطاف و آسان برای استفاده شما
در بیشتر موارد آنچه مورد نیاز برای دریافت نتایج به دست آمده را وارد کنید یک آدرس معتبر و یا از نوع چند کلمات کلیدی .
Atomic Email Hunter برنامه بسیار سریع است و بی سر و صدا می تواند در پس زمینه کامپیوتر که دارای سیستم عامل ویندوز با عملکرد اتصال به اینترنت باشد ایمیل های خواسته شده را جمع آوری کند .
این نرم افزار را از سرور باران پاتوق با لینک مستقیم دانلود کنید
اختصاصی پایگاه دانلود نرم افزار
این برنامه به همراه کرک و کاملا تست شده می باشد
icon_get_world.gif
دانلود نرم افزار با لینک مستقیم - ۵٫۷ مگابایت
icon_key.gif
پسورد فایل زیپ : www.baranpatogh.com
HomePage.gif
سایت سازنده
undo.gif
لینک منبع

sababazar

New member
خیلی جالب بود
مرسی

لینک تبلیغاتی حذف شد.
Amin khan

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
خیلی وقت بود که دنبال چنین برنامه ای بودم ، یه بار به یه شرکت نرم افزاری هزینه ای هم پرداخت کردم برای چنین برنامه ای ولی اصلا به درد نخورد :نه:
امیدوارم جواب کارم رو بده
ممنون آقا هوشنگ
موفق باشید
:گل:

reza72

کاربر ويژه
این نرم افزار ورژن جدیدش اومده ی سرچ کنید تو گوگل هست.
من ب دلیل افت سرعت نتونستم آپ کنم.امیدوارم سرعت اینترنت ایران هم بره بالا

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بالا