• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرتون درباره ی عشق اول چیه ؟

زینب

کاربر ويژه
خیلی وقت بود که دلم میخواست این سوال رو بپرسم .
چون به نظرم جالب اومد.احتمالا همتون آهنگ عشق اولی مهدی احمدوند رو شنیدیدمن متنش رو براتون میذارم . شاید اینطوری بتونید بهتر به سوالم جواب بدید.
میگن هیچ
عشقی تو دنیا مثله عشق
اولی نیست

میگذره یه عمری
اما ازخیالت رفتنی نیست
داغ عشق هیشکی مثل اون که پس میزنتت نیست
چقده تنهاشی وقتی هیچکسی
هم قدمت نیست

چقده سخته
بدونی اون که میخوایش نمیمونه
که دلش یه جایه دیگه هست و همه وجودش ماله اونه
چقده برای اونکه جون میدی قریبه باشی
بگی که میخوام باتو باشم بگه که
میخوام نباشی

زینب

کاربر ويژه
خب اول از خودم شروع میکنم.
به نظر من عشق اول عشقی پاک و مقدس . عشقیه که بعد از سال ها و سال ها خاطره ی لحظه به لحظه اون عشق تو وجود تو هست .
عشقیه که تو تمام دوره ی زندگی تکه و عشقی دیگه مثل اون نیست ولی با خاطره بد تموم میشه. خاطره ی بد که از خاطره ی خوبش بدتره.

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
ببین مسئله اینه:
وقتی اولین بار عاشق میشی، درگیر احساسی هستی که تا اون موقع تجربه نکردی. همه چیز واست جدیده و احساس خوبی داری.
واسه این هم آخرش بده چون تجربه کافی نداری و فکر میکنی فقط همین آدمه که میتونه بهت محبت کنه و چون خیلی دوستش داری اصلا بدی ها و اختلاف شخصیتی تون رو نمیبینی در نتیجه بعد ها به مشکل بر میخورین.
وقتی برای بار دیگه یه رابطه رو با یکی دیگه شروع میکنی، ممکنه اون هم به اندازه ی اولی بهت محبت کنه، ولی این محبت دیگه واست چیز جدیدی نیست. :18:

پانته آ

متخصص بخش
عشق اول وآخر نداره اگه واقعا عاشق شده باشی حتی اگه بی فرجام هم باشه همون برات کافی وبه نظر منم همون تا ابد می مونه وعشق 2-3-.......... وجود نداره

naznaz

کاربر ويژه
بنظر من احساس نسبت به  عشق اول برای همه آدما یکسان نیست...بعضی ها به خود عشق باور دارن و میدونن اگه به عشق اولشون نرسیدن میتونن اون عشق رو در وجود کس دیگه ای پیدا کنن...ولی بعضی ها تا آخر عمر به همون عشق اول میچسبن و اگه بهش نرسن خودشون رو از چشیدن لذت عشق دیگه ای محروم میکنن...اگرچه همه خاطرات عشق رو تو دلشون زنده نگهمیدارن ولی زندگی فقط به یه نفر ختم نمیشه که با نبودنش دیگه نشه عشق رو تجربه کرد:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بنظر من این به یه چیز بستگی داره
اونم اینکه معنای واقعی عشق و عاشق بودن رو بدونیم
هر چیز یا کسی که فکر کنیم عاشقشیم دلیل بر این نیست که واقعا عاشقیم!
خیلی از عشق ها فانی و گذرا هستن و دلیل اصلیشون هم کم تجربگی هستش

و اینم بگم که اصلا ربطی نداره عشق چندم باشه
عشق اگه واقعی باشه تا ابد باقی میمونه حالا چه عشق اول چه عشق دوم یا عشق های بعدی:بله:

playful girl

کاربر ويژه
نود درصدش به خاطر بی تجربگی و بچه گیه و احساسی بودنه

من کلا بهش اعتقاد ندارم

Reza_H2

کاربر ويژه
به نظر من عشق اول فرقی با عشق های بعدش نداره :نیش:

یعنی منظورم اینه که آدم بعد اینکه اولین بار عاشق شد و به جایی نرسید و نتونست به عشقش برسه یا به هر دلیلی نتونست باهاش باشه میتونه دوباره عاشق بشه و عشق اولشو فراموش کنه ...

البته خودم در این زمینه تجربه ای ندارم عقیدم اینه :گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
به نظر من عشق اول فرقی با عشق های بعدش نداره

یعنی منظورم اینه که آدم بعد اینکه اولین بار عاشق شد و به جایی نرسید و نتونست به عشقش برسه یا به هر دلیلی نتونست باهاش باشه میتونه دوباره عاشق بشه و عشق اولشو فراموش کنه ...

البته خودم در این زمینه تجربه ای ندارم عقیدم اینه
تجربه نداری که عقیدت اینه دیگه :نیش:
برو تجربه کن پسرم، بعدش بیا جواب اون موقعت رو با این جوابت مقایسه کنیم :18:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
به نظر من عشقای اول خیلی صادقانه و پاکن! اونقدر که بعد از سالها هم آدم یا همونو می خواد یا یکی تو مایه های اون!:تعجب2:

Reza_H2

کاربر ويژه
تجربه نداری که عقیدت اینه دیگه :نیش:
برو تجربه کن پسرم، بعدش بیا جواب اون موقعت رو با این جوابت مقایسه کنیم :18:

حالا ما یک چیزی گفتیم دلیل نمیشه که شما باور کنی :نیش:

یک بار یک جوجه عشقی بین منو یک بنده خدایی پیش اومد که مدرسشو عوض کرد و من حتی اسمشم ندونستم اما اون میدونست :( برای همین میگم اونقدا تجربه ندارم ... :گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
حالا ما یک چیزی گفتیم دلیل نمیشه که شما باور کنی :نیش:

یک بار یک جوجه عشقی بین منو یک بنده خدایی پیش اومد که مدرسشو عوض کرد و من حتی اسمشم ندونستم اما اون میدونست :( برای همین میگم اونقدا تجربه ندارم ... :گل:

آخی! حالا اشکال نداره غصه نخور. این انجمن قدرت شادی بخشی فوق العاده ای داره، خودم تجربه کردم:18:

نیکا

متخصص بخش معماری
چه جالبــــــ ، الان دو هفته ای میشه دارم مدام این اهنگو گوش میکنم :نیش: خودمم نمی دونم چرا ؟ :تعجب2:
منم با نظر زینب جون و فاطمه جون موافقم ، میشه عشقهای بعدی رو هم تجربه کرد ولی شاید هیچوقت نشه عشق اول رو فراموش کرد .... شاید دلیلش همون صادقانه بودن یا بچه گانه بودنش باشه ...
کلا نمی تونم در این موارد نظر قطعی بدم :نیش:

playful girl

کاربر ويژه
نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_H2 نمایش پست ها
به نظر من عشق اول فرقی با عشق های بعدش نداره

البته خودم در این زمینه تجربه ای ندارم عقیدم اینه
تجربه نداری که عقیدت اینه دیگه
برو تجربه کن پسرم، بعدش بیا جواب اون موقعت رو با این جوابت مقایسه کنیم

عزیزم شما خودت دقیقا تجربه داری اینجوری حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا سولماز من چهارشنبه نیستم ولی شنبه میاماااااااااااااااااا بعد حضوری باهم میحرفیم گلم:نیش:

behamin

کاربر ويژه
نمیدونم حالا عشق اول خوبه یا دوم و...:گل:
ولی زندگی بهم اینو یاد دادکه اصلا عشق دوطرفه وجود نداره....مگر میشه تویه یه رابطه نه دوستی ها همون دوست داشتن وعشق کسی از خودش صداقت نشون بده وطرف مقابلش خیانت نکنه؟
من که هر چی هم بگن دونفر همدیگر رو دوست دارن باورم نمیشه...اصلا
:گل:ولی این جمله رو شدید بهش اعتقاد دارم:
صداقت در مقابل سياست ديگران ، سادگي ست و سياست در مقابل صداقت ديگران ، خيانت . . . دکتر علي شريعتي
:گل:

mina67

کاربر ويژه
عشق اول خیلی شیرینه البته باید واقعا عاشق باشی اگه واقعا عاشق باشی هیچ کس حتی خوشکلترین ادمها هم توی دل ادم نمیشینند دوستمون درست میگه یا همون میخوای یا یکی تو مایه های اون ولی خود اون طرف هیچ وقت از یاد ادم نمیره یعنی خودمون دوست نداریم که از یادمون بره خودمون دوست نداریم کس دیگه ای را جایگزین کنیم همیشه حسرت زندگی با اون به همراهمون هست همیشه اون را با دیگران مقایسه میکنیم به چشممون اون یه چیز تک بوده و مثل اون وجود نداره تحمل نبودنش خیلی سخته و مجبوری توی خودت بریزی و این واقعا ازار دهنده هستش پس همون بهتر که ادم عاشق نشه
یه چیز یادم رفت بگم برای عشق و عاشقی باید زحمت کشید باید دردسرهاش را تحمل کرد در غیر اینصورت ارزش زندگی پایین هستش یعنی قدر نمیدونی پس قبلش ارزشش را پیدا کن بعد عاشق شو
عشق یکطرفه را انتظار نداشته باشید به جایی برسه چون نمیرسه درسته دردناکه ولی بدتر از اون اینکه عشق دو طرفه باشه و به هر دلیلی بهم نرسن

آخرین ویرایش:

AyTak

کاربر ويژه
آدما بعضي وقتا ممكنه يه حسي پيدا كنن كه فك ميكنن عشقه ! همه ي آدمها اين حس رو تجربه كردن ...

به نظر من عشق اول اون حس قشنگه هست كه تا به حال به هيشكي نداشتيي يه حس تازه كه هيچوقت كهنه نميشه و فقط و فقط مخصوصه يك نفره عشق اول و آخرت

زینب

کاربر ويژه
نمیدونم حالا عشق اول خوبه یا دوم و...
ولی زندگی بهم اینو یاد دادکه اصلا عشق دوطرفه وجود نداره....مگر میشه تویه یه رابطه نه دوستی ها همون دوست داشتن وعشق کسی از خودش صداقت نشون بده وطرف مقابلش خیانت نکنه؟
من که هر چی هم بگن دونفر همدیگر رو دوست دارن باورم نمیشه...اصلا
با نظرت هم موافقم هم موافق نیستم.:نیش:
من عشق اولم که شاید اول و آخرین عشقی بود که یه رابطه دو نفره ای که واقعا توش عشق باشه . فقط و فقط عشق بدون هیچ هوی و هوس.
ولی بعد از اون دیگه نتونستم هیچ رابطه ای مثل این رابطه هایی که بهش میگن دوست دختر و دوست پسر حتی ایجاد کنم.
بازم میگم عشق اول بهترین عشق و عشقیه پاک و مقدس.
ولی در مورد این حرفت که گفتی :من که هر چی هم بگن دونفر همدیگر رو دوست دارن باورم نمیشه...اصلا.
با اینکه این حرف رو میزنم من هم حرف هیچ کسی رو وقتی میگه فلانی رو دوست دارم باورم نمیشه چون توی چشماشون عشق نیست .توی چشماشون هر چیزیه جز عشق .
منظورم من عشقه و عشقه و بس . نه دوست داشتن و هوس.

آخرین ویرایش:

majnooneleyli

کاربر ويژه
دید مجنون را یکی صحرا نورد
در میان بادیه بنشسته فرد
کرده صفحه ریگ و انگشتان قلم
میزند با اشک خونین این رقم
گفت : ای مجنون شیدا چیست این؟؟؟
می نویسی نامه بهر کیست این ؟؟؟
گفت: مشق نام لیلی میکنم
خاطر خود را تسلی میکنم
چون میسر نیست بر من کام او