• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرتون درباره ی عشق اول چیه ؟

behamin

کاربر ويژه
با نظرت هم موافقم هم موافق نیستم.:نیش:
من عشق اولم که شاید اول و آخرین عشقی بود که یه رابطه دو نفره ای که واقعا توش عشق باشه . فقط و فقط عشق بدون هیچ هوی و هوس.
ولی بعد از اون دیگه نتونستم هیچ رابطه ای مثل این رابطه هایی که بهش میگن دوست دختر و دوست پسر حتی ایجاد کنم.
بازم میگم عشق اول بهترین عشق و عشقیه پاک و مقدس.
ولی در مورد این حرفت که گفتی :من که هر چی هم بگن دونفر همدیگر رو دوست دارن باورم نمیشه...اصلا.
با اینکه این حرف رو میزنم من هم حرف هیچ کسی رو وقتی میگه فلانی رو دوست دارم باورم نمیشه چون توی چشماشون عشق نیست .توی چشماشون هر چیزیه جز عشق .
منظورم من عشقه و عشقه و بس . نه دوست داشتن و هوس.

زینب جان مرسی از نظرت ولی اگر کمی دقت کرده باشی من گفتم دوست داشتن نه دوست شدن...
:گل:.
درضمن عزیزم دوست داشتنبرتر و بهتر از عشق هست ..بخاطر همینم هست که دکتر شریعتی میگه خداوندا به کسانی که دوستشان داری بیاموز عشق از زندگی بهتر وبه کسانی که بیشتر دوستشان داری بیاموز دوست داشتن از عشق هم برتر است ....البته جمله دقیقشو یادم نمیاد
:نیش:ولی در کل منظورش این بوده.:گل:...
بازم میگم من اعتقادی به عشق های دوطرفه ندارم شایدم بخاطر اینه که تا بحال ندیدم
:گل:

فرناز

کاربر ويژه
سلام و ببخشید که پابرهنه میام وسط مجلس بحثتون :نیش:
فکر میکنم عشقای اول همیشه از روی تازگی تو کشف یه موجود دیگه با جنس مخالف به وجود میان که اکثرا از روی سادگی و بی حیلگی درست میشن و اکثر مواقع به بن بست بزرگی به نام شناخت بیشتر و کشف باطن و اصل اون جنس برمیخورن :خنده2:
در کل عشق این دوره عشق نیست...کشک و مشکه :نیش:

BUTTERFLY

کاربر ويژه
سلام و ببخشید که پابرهنه میام وسط مجلس بحثتون :نیش:
فکر میکنم عشقای اول همیشه از روی تازگی تو کشف یه موجود دیگه با جنس مخالف به وجود میان که اکثرا از روی سادگی و بی حیلگی درست میشن و اکثر مواقع به بن بست بزرگی به نام شناخت بیشتر و کشف باطن و اصل اون جنس برمیخورن :خنده2:
در کل عشق این دوره عشق نیست...کشک و مشکه :نیش:

منم به شدت با ایشون موافقم .... عشق فقط تو داستاناس:ناراحت:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
21318_eskelet_36.gif
عشق کلا یدونس
اونم واسه نمونس
اول و اخرم نداره

majnooneleyli

کاربر ويژه
عشقه اول یعنی برای اولین بار دلت برای کسی بلرزه وتاپ تاپ بکنه دلت اون موقع اس که میفهمی عاشق شدی ودوسش داری:دوست:
ولی آدما اکثرا به عشقه اول نمیرسن:ناراحت:
عب نداره اگه نرسیدید چون همین که خاطراتشم دارید تو ذهنتون بازم قشنگه
:ایرانجمن:

berivan

کاربر ويژه
به نظرمن ادم توزندگیش یه عشق اول واخرداشته باشه واخرشم بش برسه نه اینکه توحسرتش بسوزه به نظرمن عشق اول خ مهمه چون خ ازادماهستن که وقتی به عشقشون نمیرسن بعدش حوصله تجربه ی یه عشق دیکه روندارن وتوزندگی پس ازازدواجشونم عاشق نیستن!ادم بایدباعشق زندگی کنه

majid mk

New member
سلام دوستان
به نظر من اکثر دخترا تو سن کم با کسی اشنا میشن احساس میکنن عاشق شدن پسر ودخترای متعهد رو میگم اکثر دخترا سر وابستگی احساس عشق میکنن یاد خاطرات و ...ادم رو ناراحت میکنه این ربطی به عشق نداره یه جوجم بگیری یه مدت باهاش باشی از دستش بدی ناراحت میشی چه برسه به ادم...پس نشینیم خاطرات و زیرو رو کنیم بعد گریه کنیم بگیم نشونه ی عشقه! نه این عشق نیست وابستگی هست عشق یعنی رفتنش خفت کنه نتونی نفس بکشی بهش انقد وفادار باشی که چشم و قلب و جسمت فقط برای اون عمل کرده باشه نه اینکه تا نیست هیزیو .. کرده باشیم و بعد بگیم خوب چه ربطی داره خیانت که نکردیم اره نکردی و لی عاشق نیستی اگه بودی وقتی یه دختر یا پسر قشنگ میدیدی سرت رو پایین مینداختی و تودلت میگفتی هزارم که باشی باز عشق من نمیشی به کسی بر نخوره این فقط نظر شخصی من هست شاید اشتباه باشه برید دنبال عشق واقعی الکی رو دوست داشتناتون وابستگیاتون اسم عشق نزارید خودتون رو محصور نکنید قبول کنید عشق ربطی به اول ووسط و اخر نداره عشق شاید تو رابطه دوستی مثلا پنجمت بهش برسی شاید بگید چرا نمیگی اخر چون امکان داره عشقتون از دست بره و شما دوستییای زیادی بعدش داشته باشید البته توصیه من اینه با کسی دوستی نکنید و سعی کنید تمام احساستون رو تا ازدواج نکردید ذخیره کنید تا یک عمر احساس لذت رو بچشید نه دوستیای گذرا که روح شما رو خدشه دار خواهد کرد!!موفق باشید

nafasss

کاربر ويژه
به نظر من :عشق اول قشنگیش اینه که برای اولین بار با این فرد طعم عشقو میچشی پس هر کاری کنی از یادت نمیره

تجربه تلخ اینو بهم ثابت کرده اگر عاشق شدی باید پاش وایسیو بجنگی وگرنه با یه عشوه ازت دورش میکنن به همین راحتی همونطور که به همون سختی بدستش اوردی....

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
عشق برای چی برای کی ؟

من فرضم اینه که واسه ازدواج برای یک دختر باشه !

1. اگه خودم پیدا کنم خیلی خیلی درصد بالا میدم که عشق بی مبنا و گم کننده ایه

2. اگه مامانم پیدا کنه نکرشم هستم . با معیارهای خودم و... مطئنن تاکید میکنم بی شک مورد من عشق لذت بخشی رو برای اولین بار به من میده !

در صورتی که همسر گرامی به دنیا ی باقی بروند بنده همسری دیگری را .. .

مطئنن عشق اول یادم میمونه در کتیبه ذهنم :خنده1:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
فکر نمیکردم اوضاع اینقدر خراب باشه:سوت:
چه همه عاشق شکست خورده دورمونو گرفتن تو انجمن :50:

بالا