• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرتون در مورد رانندگی خانم ها و آشپزی آقایون چیست؟

کیمیا

کاربر ويژه
نظرتون رو در مورد رانندگی خانم ها و آشپزی آقایون بگید هرچی دوست دارید بگید:گل:
به نظر من آقایون فکر میکنن که یه خانم نمیتونه راننده خوبی باشه اما حقیقت غیر از اینه و خانم ها هم وقتی یه آقایی آشپزی میکنه میگن زن زلیله که باز هم حقیقت غیر از اینه

آخرین ویرایش:

sasan

Banned
خوب رانندگی هم مثل موضوع اشتغال بیرون از منزل برای خانمها یک بحث حیاتی محسوب میشه"البته از نظر من."
باید به عنوان یک انسان و جدا از تبعیضات اجتماعی رانندگی کنه و امروزه هم شاهد این هستیم خانمهای کشور ما تونستند در رانندگی به موفقیت دست پیدا کنند ...رانندگی با اتومبیلهای مسابقه ای و رانندگی در آزانس بانوان و سرویس مدارس و ...
آشپزی آقایون هم بیشتر برای کمک به همسر شاغل انجام میشه و البته یک شغل هم میشه به حساب بیاریم ....

کیمیا

کاربر ويژه
آفرین دوست عزیز کاملا درست گفتید منم همین نظر رو دارم اما در جامعه ما هنوز خوب جا نیفتاده:گل:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
نظر شما دوستان برام قابل احترامه ولی توصیه من به بعضی از خانوما اینه که سعی کنند جاهای شلوغ رانندگی نکنند چون به طرز فجیعی موجب میشن ترافیک ایجاد بشه و کلی آدم سر موقع به کارشون نرسن.
دوم آشپزی هم همونطور که دوست عزیز فرمودند شغل هم محسوب میشه چون من خودم این کار رو میکنم و در مناسبتهای مختلف کلی سرم شلوغه مخصوصا ماههای محرم و رمضان .
بهر حال اینم کاری هست که امثال من برای گذران زندگیشون انتخاب میکنند البته مثل خانوما که رانندگی شغل دومشون محسوب میشه بعضی اوقات .

helia20

کاربر ويژه
من خودم شخصا رانندگی خانوما رو قبول نداشتم حتی مربی خودمو البته این در مورد چندین سال پیشه تا وقتی که تو ساری با آزانس بانوان میرفتم تا راه آهن یا هرجایی اونقد دست فرمونشون خوب بود که خدایی حرف نداشت حتی خیلی از مردا هم به پاشون نمیرسن
در مورد آشپزی آقایون باید بگم داداشم آشپزیش فوق العادست حتی از منم بهتر ....خلاصه تو هر جایی استثنا پیدا میشه..:خنده2:

کیمیا

کاربر ويژه
ممنون دوست عزیز که در بحث شرکت کردی
من خودم شخصا رانندگی خانوما رو قبول نداشتم حتی مربی خودمو البته این در مورد چندین سال پیشه تا وقتی که تو ساری با آزانس بانوان میرفتم تا راه آهن یا هرجایی اونقد دست فرمونشون خوب بود که خدایی حرف نداشت حتی خیلی از مردا هم به پاشون نمیرسن
در مورد آشپزی آقایون باید بگم داداشم آشپزیش فوق العادست حتی از منم بهتر ....خلاصه تو هر جایی استثنا پیدا میشه..:خنده2:

کیمیا

کاربر ويژه
قبول دارم خانم ها هم خودشون به این طرز تفکر آقایون دامن میزنن
نظر شما دوستان برام قابل احترامه ولی توصیه من به بعضی از خانوما اینه که سعی کنند جاهای شلوغ رانندگی نکنند چون به طرز فجیعی موجب میشن ترافیک ایجاد بشه و کلی آدم سر موقع به کارشون نرسن.
دوم آشپزی هم همونطور که دوست عزیز فرمودند شغل هم محسوب میشه چون من خودم این کار رو میکنم و در مناسبتهای مختلف کلی سرم شلوغه مخصوصا ماههای محرم و رمضان .
بهر حال اینم کاری هست که امثال من برای گذران زندگیشون انتخاب میکنند البته مثل خانوما که رانندگی شغل دومشون محسوب میشه بعضی اوقات .

کیمیا

کاربر ويژه
خوب رانندگی هم مثل موضوع اشتغال بیرون از منزل برای خانمها یک بحث حیاتی محسوب میشه"البته از نظر من."
باید به عنوان یک انسان و جدا از تبعیضات اجتماعی رانندگی کنه و امروزه هم شاهد این هستیم خانمهای کشور ما تونستند در رانندگی به موفقیت دست پیدا کنند ...رانندگی با اتومبیلهای مسابقه ای و رانندگی در آزانس بانوان و سرویس مدارس و ...
آشپزی آقایون هم بیشتر برای کمک به همسر شاغل انجام میشه و البته یک شغل هم میشه به حساب بیاریم ....
قبول دارم اما در جامعه ما هنوز خوب جا نیفتاده دوست عزیز

کیمیا

کاربر ويژه
البته خود خانم ها هم بیشتری رانندگی خوبی ندارن اما خودشون باید خودشون رو نشون بدن

کیمیا

کاربر ويژه
بله کاملا درسته دوست عزیز

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
همیشه تو بهترین آشپزای دنیا اسم مردا رو میبینیم ولی من تا حالا ندیدم هیچ زنی فرمول 1 شرکت کنه :نیش: :50:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
جالب بود اما خوب چون شما ندید نمیشه گفت که اصلا یافت نمیشه!
فرمول یک و رانندگی حرفه ای کلا دست مرداست
لطفا واقع بین باشید :نیش:
البته استثنا همیشه هست ولی تو سطوح متوسط رانندگی :50:

helia20

کاربر ويژه
والا همون فرمون یک هم عده ی کمی از پسش بر میان اینقد پزشو ندید
مردا که فقط توهم فرمون یکی دارن
اکثرا که قوانین رو یک در هزار هم رعایت نمی کنن
بعدشم خودتون میگید فرمون یک ماشین مخصوص خودشو داره نه پراید زپرتی که یه تیک آف پدرشو در میاره
همون قوانین رو رعایت کنید و آمار تصادفا در آقایونو پایین بیارید قهرمانی پیشکشون....:خنده2::خنده2::خنده2:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
والا همون فرمون یک هم عده ی کمی از پسش بر میان اینقد پزشو ندید
مردا که فقط توهم فرمون یکی دارن
اکثرا که قوانین رو یک در هزار هم رعایت نمی کنن
بعدشم خودتون میگید فرمون یک ماشین مخصوص خودشو داره نه پراید زپرتی که یه تیک آف پدرشو در میاره
همون قوانین رو رعایت کنید و آمار تصادفا در آقایونو پایین بیارید قهرمانی پیشکشون....
هلیا خانم بحثو نبرین تو کل کل
همونایی که میرسن به فرمول 1 و اینقدر سخته همشون مردن
همچنین آشپزی یه تعدادی از بهترینا مردن
من خودم نه رانندگی بلدم نه آشپزی :خجالت:
ولی بازم میگم که همه چی استثنا داره
البته فرمول 1 استثنا نداره متاسفانه :نیش:
یکی از دلایلی هم که فکر میکنم تصادفا تو ایران بالا میره اینه که تعداد خانمایی که دارن گواهینامه میگیرن داره زیاد میشه :سوت::قلیون:

بالا