• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرتون در مورد رانندگی خانم ها و آشپزی آقایون چیست؟

Jagvar

New member
از نظر من رانندگی هیچ ربطی به خانوم یا آقا بودن نداره خانومهایی داریم دست فرمون بسیار خوبی دارند از یک طرف هم خانومهایی هستن واقعا رانندگی ضعیفی دارن
همینطور که در آقایون هم این مشکل وجود داره کلا نباید رانندگی رو بصورت جنسیتی نگاه کنیم !

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خانوم ها رانندگیشون خوبه ترسشون زیاده در رانندگی.
آما اشپزی مردان خیلی هم توپه نمونش من تخم مرغ میسوزونم عین هلووو:خنده2:
خانوما بخاطر چند دلیل رانندگی درستی ندارن با کفش یک متر پاشنه کی تونسته پارک دوبل کنه که دختر ایرانی بتونه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

من دوست ندارم بحث مقایسه ای داشته باشیم

ولی کلا از خانم هایی که دست فرمون خوبی دارند و آقایون رو به مبارزه دعوت میکنند خیلی حال میکنم.
:7:

میدونید کلا خانم هایی که اعتماد به نفس دارند و شونه به شونه مردا تو فعالیت های اجتماعی شرکت میکنند رو بد جوری دوست دارم:0mid::63:

در مورد آقایون هم باید بگم که آقایون یا یک کاری رو انجام نمیدن و یا اگر هم قرار به انجام کاری باشه تو اون کار:

بهترین هستند
:شاد2:

همانطوریکه می بینید ما آقایون قابلیت اینو داریم که آشپزهای قابلی هم باشیم:خنده2:

کیمیا

کاربر ويژه
خانوما بخاطر چند دلیل رانندگی درستی ندارن با کفش یک متر پاشنه کی تونسته پارک دوبل کنه که دختر ایرانی بتونه.
حرف جالبی بود ممنون

کیمیا

کاربر ويژه
از نظر من رانندگی هیچ ربطی به خانوم یا آقا بودن نداره خانومهایی داریم دست فرمون بسیار خوبی دارند از یک طرف هم خانومهایی هستن واقعا رانندگی ضعیفی دارن
همینطور که در آقایون هم این مشکل وجود داره کلا نباید رانندگی رو بصورت جنسیتی نگاه کنیم !
واقعا با حرف دوستمون موافقم

کیمیا

کاربر ويژه

هلیا خانم بحثو نبرین تو کل کل
همونایی که میرسن به فرمول 1 و اینقدر سخته همشون مردن
همچنین آشپزی یه تعدادی از بهترینا مردن
من خودم نه رانندگی بلدم نه آشپزی :خجالت:
ولی بازم میگم که همه چی استثنا داره
البته فرمول 1 استثنا نداره متاسفانه :نیش:
یکی از دلایلی هم که فکر میکنم تصادفا تو ایران بالا میره اینه که تعداد خانمایی که دارن گواهینامه میگیرن داره زیاد میشه :سوت::قلیون:
به نظر من خانم هایی که رانندگیشون بهتره از آقایونی که آشپزیشون بهتره بیشترن
البته تجربه ثابت کرده که آقایون رانندگیشون در بیشتر جاها بهتره ولی نمیشه خانم ها رو هم جمع بست
و گفت رانندگی خانم ها خوب نیست خانم هایی رو میشناسم که راننده اتوبوس و حتی کامیون هستن
و اما آقایون آقایون هم در بیشتر جاها مثل رستوران ها حضورشون از خانم ها پر رنگ تره و
همیشه در رستوران ها
بیشتر آشپز ها آقایون هستن مخصوصا کباب پختن انگار که تخصص آقایونه تا حالا که اینطور بوده

ولی از لحاظ شغل که به آشپزی نگاه نکنیم بیشتر خانم ها تخصص دارن مگر در موارد خاص، نظر شما در این باره چیه؟

kamrang

New member
بازم تو نظر دادی که .................... به نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارن

kamrang

New member
به نظر من خانم ها باید مثل آقایون اعتمادبنفس داشته باشن . خدا وکیلی آقایون فقط خودشون خودشون رو قبول دارن

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بازم تو نظر دادی که .................... به نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارن
پ ن پ بشینم از نظرات فیلسوفانه شما بهره مند بشم :نیش:
به نظر من خانم ها باید مثل آقایون اعتمادبنفس داشته باشن . خدا وکیلی آقایون فقط خودشون خودشون رو قبول دارن
پ ن پ خودشون بیان دختر همسایه رو قبول داشته باشن.
بعدم تو یکی از هنرات بگو تا حالا با سرعت 200 رفتی ؟((مواظب باش نری +18 هست)):خنده2:

nafasss

کاربر ويژه
من تا حالا ندیدم هیچ زنی فرمول 1 شرکت کنه

دوست عزیز اخه خانوما فرمول یک نیاز ندارن که گواهینامه عادی بگیرن بسه دیگه یه تا خونه عقدس خانوم و مامانمینا میخوان برن دیگه

ولی مردا حتما باید اشپزی بلد باشند چون اونوقت اگه زنشون بره جایی باید گرسنه بمونن(غیر از اونایی که زنگ میزنن از بیرون غذا میارن ):توافق:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
به نظر من خانم هایی که رانندگیشون بهتره از آقایونی که آشپزیشون بهتره بیشترن
من بیشتر از این میترسم این بحثو ادامه بدم
یه جورایی احساس میکنم که کار به جاهای باریک داره میکشه :50:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
به نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارن
خیلی هم خوبه
آدم تا اعتماد به نفس نداشته باشه هیچوقت پیشرفت نمیکنه :نیش:

دوست عزیز اخه خانوما فرمول یک نیاز ندارن که گواهینامه عادی بگیرن بسه دیگه یه تا خونه [HIGHLIGHT]عقدس:سوت:[/HIGHLIGHT] خانوم و مامانمینا میخوان برن دیگه

ولی مردا حتما باید اشپزی بلد باشند چون اونوقت اگه زنشون بره جایی باید گرسنه بمونن(غیر از اونایی که زنگ میزنن از بیرون غذا میارن )

فرمایش شما کاملا هم متین و بزرگوار
عقدس اینا خوبن؟ :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب آقایون به طور کلی موافقید که خانومایی هم هستن که رانندگیشون عالیه. امّا میگید استثناست. نظر من اینه که استثنا نیست! عرصه ای وجود نداشته برای رانندگی خانوما. توی این چند سال اخیر عموم خانوم ها به فکر یادگیری این مهارت افتادن. به فراخور تعداد کم خانوم های راننده، رانندگی های خوب وجود داره و چون اکثر راننده ها مرد هستن، اینطور به نظرتون میاد که راننده ی حرفه ای خانوم، استثناست! :15:
مرور زمان مشخص می کنه که قابلیت خانوم ها بیش از اینهاست؛ مثل تمام عرصه های فنّی، پزشکی، ورزشی و... که با متمدّن شدن جوامع آشکار و انکارناپذیر میشه.
جسارت بالاتر آقایون و کهنه کاری باعث میشه که درصد بیشتری از آقایون نسبت به خانوما، رانندگی بیست داشته باشن.:شاد2::دست:

کیمیا

کاربر ويژه

هلیا خانم بحثو نبرین تو کل کل
همونایی که میرسن به فرمول 1 و اینقدر سخته همشون مردن
همچنین آشپزی یه تعدادی از بهترینا مردن
من خودم نه رانندگی بلدم نه آشپزی :خجالت:
ولی بازم میگم که همه چی استثنا داره
البته فرمول 1 استثنا نداره متاسفانه :نیش:
یکی از دلایلی هم که فکر میکنم تصادفا تو ایران بالا میره اینه که تعداد خانمایی که دارن گواهینامه میگیرن داره زیاد میشه :سوت::قلیون:
سلام به نظر من خانم ها همونطور که مسئولیت درون منزل رو به خوبی انجام میدن
در امور بیرون منزل هم میتونن بسیار کار آمد باشن حتی در بعضی موارد بهتر از آقایون
هم عمل کنن
حالا اینکه چرا بعضی دوستان به رانندگی که به نظر من یکی از ساده ترین کارها است با دید
خانم یا آقا بودن نگاه میکنن رو باید از خودشون پرسید البته من این رو هم قبول دارم که از بین
هر 100خانم 10 نفر رانندگیشون خوبه اما از اینکه بعضی از دوستان کلا جمع میبندن کمی دلخور میشم
همونطور که گفتم هرکسی یه نظر داره و نظر همه محترمه!
و همونطور هم آشپزی کاری نیست که بخوایم بگیم فقط خانم ها از پسش بر میان
آقایون هم آشپز های بسیار قابلی هستن که این هم نمیشه با دید زن یا مرد بودن بهش نگاه کرد
نظر شما چیه؟
شاد و موفق باشید دوستای عزیز

kamrang

New member
پ ن پ بشینم از نظرات فیلسوفانه شما بهره مند بشم :نیش:

پ ن پ خودشون بیان دختر همسایه رو قبول داشته باشن.
بعدم تو یکی از هنرات بگو تا حالا با سرعت 200 رفتی ؟((مواظب باش نری +18 هست)):خنده2:
در اینجا لازم میدونم به عرض جناب محمد آقا برسونم من تو جاده و گردنه هم رانندگی کردم .

بالا