حرف جالبی بود ممنونخانوم ها رانندگیشون خوبه ترسشون زیاده در رانندگی.
آما اشپزی مردان خیلی هم توپه نمونش من تخم مرغ میسوزونم عین هلووو:خنده2:
خانوما بخاطر چند دلیل رانندگی درستی ندارن با کفش یک متر پاشنه کی تونسته پارک دوبل کنه که دختر ایرانی بتونه.
واقعا با حرف دوستمون موافقماز نظر من رانندگی هیچ ربطی به خانوم یا آقا بودن نداره خانومهایی داریم دست فرمون بسیار خوبی دارند از یک طرف هم خانومهایی هستن واقعا رانندگی ضعیفی دارن
همینطور که در آقایون هم این مشکل وجود داره کلا نباید رانندگی رو بصورت جنسیتی نگاه کنیم !
به نظر من خانم هایی که رانندگیشون بهتره از آقایونی که آشپزیشون بهتره بیشترن
هلیا خانم بحثو نبرین تو کل کل
همونایی که میرسن به فرمول 1 و اینقدر سخته همشون مردن
همچنین آشپزی یه تعدادی از بهترینا مردن
من خودم نه رانندگی بلدم نه آشپزی :خجالت:
ولی بازم میگم که همه چی استثنا داره
البته فرمول 1 استثنا نداره متاسفانه :نیش:
یکی از دلایلی هم که فکر میکنم تصادفا تو ایران بالا میره اینه که تعداد خانمایی که دارن گواهینامه میگیرن داره زیاد میشه :سوت::قلیون:
بحث خوبیه
دوستان نظر خودشون رو بگن و بعد من در ادامه درخدمتم...:گل:بگو داداشی واسمون کلاس نزار ما که میدونیم نه رانندگی بلدی نه آشپزی
بازم تو نظر دادی که .................... به نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارنخانوم ها رانندگیشون خوبه ترسشون زیاده در رانندگی.
آما اشپزی مردان خیلی هم توپه نمونش من تخم مرغ میسوزونم عین هلووو:خنده2:
خانوما بخاطر چند دلیل رانندگی درستی ندارن با کفش یک متر پاشنه کی تونسته پارک دوبل کنه که دختر ایرانی بتونه.
پ ن پ بشینم از نظرات فیلسوفانه شما بهره مند بشم :نیش:بازم تو نظر دادی که .................... به نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارن
پ ن پ خودشون بیان دختر همسایه رو قبول داشته باشن.به نظر من خانم ها باید مثل آقایون اعتمادبنفس داشته باشن . خدا وکیلی آقایون فقط خودشون خودشون رو قبول دارن
من تا حالا ندیدم هیچ زنی فرمول 1 شرکت کنه
من بیشتر از این میترسم این بحثو ادامه بدمبه نظر من خانم هایی که رانندگیشون بهتره از آقایونی که آشپزیشون بهتره بیشترن
خیلی هم خوبهبه نظر من رانندگی آقایون به خاطر این خوبه که اعتماد بنفس الکی دارن
دوست عزیز اخه خانوما فرمول یک نیاز ندارن که گواهینامه عادی بگیرن بسه دیگه یه تا خونه [HIGHLIGHT]عقدس:سوت:[/HIGHLIGHT] خانوم و مامانمینا میخوان برن دیگه
ولی مردا حتما باید اشپزی بلد باشند چون اونوقت اگه زنشون بره جایی باید گرسنه بمونن(غیر از اونایی که زنگ میزنن از بیرون غذا میارن )
ای نظر میدید هییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
خیلی هم خوبه
آدم تا اعتماد به نفس نداشته باشه هیچوقت پیشرفت نمیکنه :نیش:
فرمایش شما کاملا هم متین و بزرگوار
عقدس اینا خوبن؟ :نیش:
سلام به نظر من خانم ها همونطور که مسئولیت درون منزل رو به خوبی انجام میدن
هلیا خانم بحثو نبرین تو کل کل
همونایی که میرسن به فرمول 1 و اینقدر سخته همشون مردن
همچنین آشپزی یه تعدادی از بهترینا مردن
من خودم نه رانندگی بلدم نه آشپزی :خجالت:
ولی بازم میگم که همه چی استثنا داره
البته فرمول 1 استثنا نداره متاسفانه :نیش:
یکی از دلایلی هم که فکر میکنم تصادفا تو ایران بالا میره اینه که تعداد خانمایی که دارن گواهینامه میگیرن داره زیاد میشه :سوت::قلیون:
در اینجا لازم میدونم به عرض جناب محمد آقا برسونم من تو جاده و گردنه هم رانندگی کردم .پ ن پ بشینم از نظرات فیلسوفانه شما بهره مند بشم :نیش:
پ ن پ خودشون بیان دختر همسایه رو قبول داشته باشن.
بعدم تو یکی از هنرات بگو تا حالا با سرعت 200 رفتی ؟((مواظب باش نری +18 هست)):خنده2: