خوب بید. سعی تو بیشتر کن
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 8 #62 در چه زمینه ای سعیمو بیشتر کنم کیلومتر شمار زمان؟ :تعجب:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 8 #64 اهان باشه توصیتو آویزه ی گوش می کنم کیلومتر شمار زمان :چشمک:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 8 #65 فقط یادت نره برعکس آویزون نکنی اونم اگه دقت کنی کرنومتر شماره نه کیلومتر شما جیگر... چون با مبحث زمان در ارتباطه نا با سرعت و شتاب
فقط یادت نره برعکس آویزون نکنی اونم اگه دقت کنی کرنومتر شماره نه کیلومتر شما جیگر... چون با مبحث زمان در ارتباطه نا با سرعت و شتاب
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 8 #67 مرد چپكي راستشو بگو اون از بچگي چپ به دنيااومده يا ماشين زده چپكي شده
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 9 #69 تو یه شب برفی هستو ناراحته انگار و داره به یه چیزی فکر میکنه :کسل:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2011 , January 9 #73 اگر دیدی جوانی سرشو انداخته پایین بدان . . . . . حتما داره به کفشاش نگاه میکنه :غش: آواتوره جالبیه خوشم اومد به مهدی هم میاد خیلیییییییی البته غمگین بودنش نه ها ترتپش نمیدونم چرا فکر میکنم میاد :نیش: این تریپی هستی نکنه من حس ششم دارم ها :غش:
اگر دیدی جوانی سرشو انداخته پایین بدان . . . . . حتما داره به کفشاش نگاه میکنه :غش: آواتوره جالبیه خوشم اومد به مهدی هم میاد خیلیییییییی البته غمگین بودنش نه ها ترتپش نمیدونم چرا فکر میکنم میاد :نیش: این تریپی هستی نکنه من حس ششم دارم ها :غش:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2011 , January 9 #76 مجید دلبندم سیغار نه سیگار:52: این پسر شبیه مهدی هست همه بدونید :نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 9 #77 یه قلب ابی رنگ خوشجللللللللللللللللل:گل: :نیش: ولی خیلی جالبه:فکر:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 9 #78 یه چی گرفته دستش در فکر انتقام گرفتن از کسی هستش. می خواد یا بکشتش یا کتک بزنه. :سوت:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , January 10 #79 فکر کنم پنچره هست ------------ هروز یک اواتار بهتر از دیروز:نیش:
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 10 #80 فكر كنم علي دايه كه يه بازيكن بيگانه داره اونو ميبره رخت كن داره توگوشش ميگه خون كثيف خودتو آلوده نكن
فكر كنم علي دايه كه يه بازيكن بيگانه داره اونو ميبره رخت كن داره توگوشش ميگه خون كثيف خودتو آلوده نكن