ياد نقاشي هايي كه تو بچگيم ميكشيدم :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 15 #924 آقای منصور خیلی خوش اومدید به ایران انجمن :گل: آواتور شما خیلی پر از خالیه _______________________ این برای ترگل بود >خیشگله آواتورت ترگل جون منو یاد مامان کوشولو ها میندازه با نی نیشون :بغل:
آقای منصور خیلی خوش اومدید به ایران انجمن :گل: آواتور شما خیلی پر از خالیه _______________________ این برای ترگل بود >خیشگله آواتورت ترگل جون منو یاد مامان کوشولو ها میندازه با نی نیشون :بغل:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 16 #926 اوههههههه من حسودیم میشه به این کوچولو خوشگل اهنگ گوش میدد:بدجنس:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 16 #927 مراقب باش خورده شیشه ها دستتو زخمی نکنن:دل شکسته:
T targol کاربر ويژه 2012 , April 16 #929 منو یاده پازل درست کردن می ندازه:نیش: مرسی مریم جوووووووووووووووووووووووووووووووووون:گل:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , April 16 #930 یاد نقاشی بعضی کتاب قصه ها که حال آدمو میگیرن البته داستانشون :نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 16 #934 مخلصم آبجی آواتارت واقعا آرامش بخشه کاش من چند ثانیه جای اون خانوم بودم
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 16 #935 مال تو هم خیلی لوتیه ! ولی من اصلا آروم نیستم ! واین اوتار به کسی بیشتر میخوره که اروم باشه ولی اون فضا و مکانش و کتاب به من مربوط میشه !:نیش:
مال تو هم خیلی لوتیه ! ولی من اصلا آروم نیستم ! واین اوتار به کسی بیشتر میخوره که اروم باشه ولی اون فضا و مکانش و کتاب به من مربوط میشه !:نیش:
M Mans0ur New member 2012 , April 16 #938 Maryam گفت: آقای منصور خیلی خوش اومدید به ایران انجمن :گل: آواتور شما خیلی پر از خالیه _______________________ کلیک کنید تا باز شود... سلام . مچكرم. مرسي.
Maryam گفت: آقای منصور خیلی خوش اومدید به ایران انجمن :گل: آواتور شما خیلی پر از خالیه _______________________ کلیک کنید تا باز شود... سلام . مچكرم. مرسي.