نظرم عوض نشده:50:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 26 #1,066 Silver Star گفت: مهدی آواتارت خودتی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره خودمم:غش: یاسی جون گفت: 60درصد که تو راس میگی آواتار قبلیت بهتر بود کلیک کنید تا باز شود... 100 درصد راست میگم:قلیون: آواتار قبلیم؟ نکنه دلت واسه اون لولوهه تنگ شده؟:فکر:
Silver Star گفت: مهدی آواتارت خودتی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره خودمم:غش: یاسی جون گفت: 60درصد که تو راس میگی آواتار قبلیت بهتر بود کلیک کنید تا باز شود... 100 درصد راست میگم:قلیون: آواتار قبلیم؟ نکنه دلت واسه اون لولوهه تنگ شده؟:فکر:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 26 #1,068 Silver Star گفت: سوالم اینقدر خنده داشت؟! غش نکنی! کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی اونور تر از خیلی:10: آواتار قشنگیه یاد این انیمیشنا افتادم:نیش:
Silver Star گفت: سوالم اینقدر خنده داشت؟! غش نکنی! کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی اونور تر از خیلی:10: آواتار قشنگیه یاد این انیمیشنا افتادم:نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 26 #1,070 نه قربون دستت مال جنسن رو بیشتر دوست دارم:نیش: نظرمو گفتم:نیش:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , April 26 #1,071 منم فقط یه تعارف کردم! خودت رو بکشی بهت نمیدم!:زبون: