موشهاش چقدر پریشونهه :تعجب:
P PedRaM کاربر ويژه 2011 , January 12 #145 چی میگه؟!!!!!!!!!!!!!!!!! اواتور من که توپه توپه پسمل کلا به سر
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 17 #152 راستش من نفهمیدم این مرده چیه دستش ، وسیله بدن سازیه یا افسار اسب داره اسبو هدایت می کنه ، هر وقت فهمیدم میگم
راستش من نفهمیدم این مرده چیه دستش ، وسیله بدن سازیه یا افسار اسب داره اسبو هدایت می کنه ، هر وقت فهمیدم میگم
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 17 #153 :غش: :غش: :غش: اون کمربنده دستمه که داشتم اسب رو میکشیدم:غش2: اون طنابش خفه میکنه :قهر: ولی خیلی خوشگله حال کردم اون طوری قلب درست کرده:بغل:
:غش: :غش: :غش: اون کمربنده دستمه که داشتم اسب رو میکشیدم:غش2: اون طنابش خفه میکنه :قهر: ولی خیلی خوشگله حال کردم اون طوری قلب درست کرده:بغل:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 17 #156 امید؟:تعجب: بازم جلف بازی؟:عصبانی: :غش2: چند دفعه گفتم اون طوری نخند:غش:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 17 #157 داره فکر می کنه ..............................:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , January 19 #159 از رنگ چشاش خوشم نمیادددددد:نیش: ولی کلا خوبه :بغل: