پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! پر معنی بود :گل:
M Mans0ur New member 2012 , May 1 #222 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! به بازی نگیر عشق کسی رو که دوستت داره... یکم جدیش بگیر.
X Xaniar متخصص بخش زوم 2012 , May 1 #223 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! اشتباه معنی کردی منصور جان:شاد: .... من کاریت ندارم بنویس :نیش:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! اشتباه معنی کردی منصور جان:شاد: .... من کاریت ندارم بنویس :نیش:
M Mans0ur New member 2012 , May 1 #224 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! بازی نکن با کسی که دوستت داره... خب این همونه دیگه. چه فرقی داره. من ادبی ترش کردم. همین :نیش:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! بازی نکن با کسی که دوستت داره... خب این همونه دیگه. چه فرقی داره. من ادبی ترش کردم. همین :نیش:
M Mans0ur New member 2012 , May 1 #225 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! تازشم ، من معنی نکرده بودم امضاتونو. من نظرمو راجع به امضای شما گفتم. بعلللللله :بدجنس:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! تازشم ، من معنی نکرده بودم امضاتونو. من نظرمو راجع به امضای شما گفتم. بعلللللله :بدجنس:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , May 1 #227 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! کو امضا؟؟؟:تعجب2:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , May 1 #229 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! من که چیزی سر در نیوردم:خنده2::خنده2::خنده2:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , May 2 #230 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! واسه ی خودم . امضام رو از خودم گفتم.:بله:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , May 2 #231 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! شايد!!!!!!!!!!!!
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , May 5 #234 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! :تعجب: :تعجب: :تعجب: :تعجب: میگم نه منم رو چطوری مینویسن ؟:فکر: نه منم، نه منه، نه مانا ! :تعجب:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! :تعجب: :تعجب: :تعجب: :تعجب: میگم نه منم رو چطوری مینویسن ؟:فکر: نه منم، نه منه، نه مانا ! :تعجب:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , May 5 #235 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! نظرم کاملا مثبته:نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 16 #237 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! خب شاید دیگه:نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 16 #239 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! بلیییییییییییی درست میگه امضاش
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 16 #240 پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! بله کافی ست فقط باید اینو از ته دل قبول داشته باشیم و بهش ایمان بیاوریم :گل:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبلیت!!! بله کافی ست فقط باید اینو از ته دل قبول داشته باشیم و بهش ایمان بیاوریم :گل: