یه شعر میگه با ادرس وبلاگش.....خوشمان امد
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 14 #24 تبلیغاته دددددیگه:نیش:..یه نکته ی تربیتی..شعری...جوکی...پیامکی...چیزی هم میذاشتین بد نبودا!!!:نیشپیشنهاد)
تبلیغاته دددددیگه:نیش:..یه نکته ی تربیتی..شعری...جوکی...پیامکی...چیزی هم میذاشتین بد نبودا!!!:نیشپیشنهاد)
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 14 #26 امضاشون یه دعای خوبه!!!!:نیش: alik گفت: آها الان شما اصلا تبلیغ نکردی دیگه؟؟؟؟؟ اون جمله ی بالاش هم جالبه کلیک کنید تا باز شود... من کی گفتم تبلیغ نداره امضام؟:تعجب: نکته ی تربیتی اخلاقی هم داررررررره!!!:نیش:نه فقط تبلیغ!!
امضاشون یه دعای خوبه!!!!:نیش: alik گفت: آها الان شما اصلا تبلیغ نکردی دیگه؟؟؟؟؟ اون جمله ی بالاش هم جالبه کلیک کنید تا باز شود... من کی گفتم تبلیغ نداره امضام؟:تعجب: نکته ی تربیتی اخلاقی هم داررررررره!!!:نیش:نه فقط تبلیغ!!
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 9 #37 بعضی وقتا حس میکنم مث اون درخته میشم تو زندگی...حس غم انگیزیه:دل شکسته: ولی بعدش بهم یه حس خیلی قشنگ میده!!!!!حتی به کسایی که بهت بدی میکنن خوبی کنی.....خیلی...
بعضی وقتا حس میکنم مث اون درخته میشم تو زندگی...حس غم انگیزیه:دل شکسته: ولی بعدش بهم یه حس خیلی قشنگ میده!!!!!حتی به کسایی که بهت بدی میکنن خوبی کنی.....خیلی...
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , June 9 #39 ااا تغییرش داده. سکوتی بلندتر از هزار فریاد ! وایییی ترسیدم.