• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

** نظرسنجی انتخاب بیست و نهمین مهمان صندلی داغ **

رأی شما؟

• پسرخاله

رای: 32 86.5%
  • p4ym4n

رای: 1 2.7%
  • رئیس

رای: 4 10.8%

• مجموع رای دهندگان
    37
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
برادر من(آقا منصوووووور گل) این حرفو نزن:نیش:
شاید یه کسایی هستن که میخوان شرکت کنن:بله: ولی از ترس شوما شرکت نمیکنن:سوت: :نیش:

Mans0ur

New member
برادر من(آقا منصوووووور گل) این حرفو نزن:نیش:
شاید یه کسایی هستن که میخوان شرکت کنن:بله: ولی از ترس شوما شرکت نمیکنن:سوت: :نیش:

اوه اوه :نیش: :نیش:

من از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میدارم که تا اطلاع ثانوی ( یعنی همون صندلی داغ خانوم ِ رکسانا ) تو هیچ صندلی داغی شرکت نخواهم کرد :نیش:

خوبه آیا ؟ :نیش:

دوستان بدویید شرکت کنید.

البته اینو هم بگم که تو این مدت هر گونه سو استفاده و کپی برداری از سوالات ِ ابتکاری من قویا و اکیدا حرام میباشد :نیش: لطفا قبلا از من اجازه بگیرید. :نیش: البته من که اجازه نمیدم :نیش: پس خودتونو سبک نفرمایید :نیش:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست :نیش:

منم این کلام ِ گرانبها رو اضافه میکنم که آرزو بر بانوان ایران انجمن عیب نیست :نیش: علی الخصوص شما :نیش:

من از سوال پرسیدن در تاپیک های صندلی داغ استعفا دادم رکسانا خانوم. ولی دارید کم کم مجابم میکنید که استثنائا در صندلی داغ شما شرکت کنم و اشکتونو در بیارم :نیش:

من فقط واسه انتقام گرفتن از شما:نیش2: میخوام شرکت کنم الکی کنار نکشید:49::تنبیه:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

اوه اوه :نیش: :نیش:

من از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میدارم که تا اطلاع ثانوی ( یعنی همون صندلی داغ خانوم ِ رکسانا ) تو هیچ صندلی داغی شرکت نخواهم کرد :نیش:

خوبه آیا ؟ :نیش:

دوستان بدویید شرکت کنید.

البته اینو هم بگم که تو این مدت هر گونه سو استفاده و کپی برداری از سوالات ِ ابتکاری من قویا و اکیدا حرام میباشد :نیش: لطفا قبلا از من اجازه بگیرید. :نیش: البته من که اجازه نمیدم :نیش: پس خودتونو سبک نفرمایید :نیش:

نخــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــر خوووووووب نــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــســـــــــــــــــــــــــت:گریه:

صندلی داغ مزه اش به اینه که داداش منصورم باشه:سوت:

خب میخواستم شرکت کنم که نمیکنم:قهر:اصرار نکنید:نیش:

آخرشو خوب اومدی:غش2::غش2:

Mans0ur

New member
من فقط واسه انتقام گرفتن از شما:نیش2:میخوام شرکت کنم الکی کنار نکشید:49::تنبیه:

اینو بخونید :

من از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میدارم که تا اطلاع ثانوی ( یعنی همون صندلی داغ خانوم ِ رکسانا ) تو هیچ صندلی داغی شرکت نخواهم کرد
خوبه آیا ؟

خیتالتون راحت :نیش: :نیش:

میخوام ریکاوری کنم تا انقد کری نخونید :نیش:

تو صندلی داغتون میبینمتون :قلیون:

Mans0ur

New member

نخــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــر خوووووووب نــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــســـــــــــــــــــــــــت:گریه:
صندلی داغ مزه اش به اینه که داداش منصورم باشه:سوت:
خب میخواستم شرکت کنم که نمیکنم:قهر:اصرار نکنید:نیش:
آخرشو خوب اومدی:غش2::غش2:

میخوام به جوون تر ها میدون بدم :نیش:

من باید برم فعلا زهرا جان. بعدا میبینمتون.
:احترام:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
منم رای خودمودادم اماده برای سوزوندن آقاهومن:نیش2:

الکی میگم من یکی بلدنیستم کسیوبسوزونم:نیش2::icestar::icestar::icestar::icestar::58::58::58::58:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
منم به پسرخاله رای دادم!!مث اینکه تا اینجا هم خودش برنده است!!

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ماشاالله همه به پسرخاله رای دادن...:98:
دیگه انتخابت پر صلابت و مقتدرانه و کوبندهه باشه منم به تو رای دادم پسرخاله...:نیش2:
پسرخاله ما کی بیاییم تو صندلی داغت مهمونی ؟:78:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
فقط چند ساعت دیگر تا سوزیده شدن پسرخاله:49::49::49:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا