• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر سنجی - انتخاب روز برگزاری مسابقه همگانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با سلام
با عرض پوزش خدمت دوستان موضوع قبلی که در همین زمینه ایجاد شد بخاطر یک سری محدودیت ها در قسمت نظر سنجی حذف شد
تاپیک جدید شامل قسمت نظر سنجی نیست و شما میتونید مستقیما نظر شخصی خودتون رو درباره ی نحوه ی برگزاری و روز مسابقه اعلام فرمایید

نحوه ی برگزاری مسابقه طبق نظر بنده به این شکل است که در یک روز مشخص که دوستان انتخاب کنند یک مسابقه ی اطلاعات عمومی برگزار می شود و در آن تعدادی سوال راس ساعت مشخص از دوستان پرسیده می شود

کاربرانی که بیشترین پاسخ را به سوالات بدهند برنده ی مسابقه می شوند و برای آنها جوایز ارزنده ای از طرف مدیران تدارک دیده شده است

منتظر حضور شما در این نظر سنجی و بیان نظراتتون هستم

پیشنهادات من درباره ی روزهای برگزاری مسابقه
جمعه ، دوشنبه ، سه شنبه و پنج شنبه است
حالا تاریخش رو خودتون تایین کنید

با تشکر -
Reza.M

BLaDe

متخصص بخش زبان
ممنون رضا خان از تلاشت برای مسابقات ... :نیش:
من روز جمعه رو ترجیح میدم ....
:سوت:
تاریخش هم هر موقع بود فرقی برام نداره ... :بای:

baroon

متخصص بخش ادبیات

:24:
دوشنبه یا سه شنبه
البته هفته ی آینده رو منظورم نیست، از بعدترش من میتونم باشم.
ممنون از زحمات شما:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
من هر روزی باشد اجازه میگیرم و حاضر می شوم.:شاد:(البته اجازه من دست همسرم است:غش2::غش2::غش2:)

Reza.M

Banned
آقا هوشنگ ما مخلص شما هستیم
اجازه ی ما هم دست شماست :نیش:

بارون عزیز و مهسا عزیز کاش تاریخش رو درج میکردید

baroon

متخصص بخش ادبیات

آقارضا من از روز 29 دی که امتحانام تموم میشه انشالله چادر رو توی انجمن برپا میکنم:خنده2:
هر تاریخی باشه من درخدمت مسابقه هستم فقط با روزای پنج شنبه یا جمعه برای احتمالات موافقت نکردم.

Reza.M

Banned

آقارضا من از روز 29 دی که امتحانام تموم میشه انشالله چادر رو توی انجمن برپا میکنم:خنده2:
هر تاریخی باشه من درخدمت مسابقه هستم فقط با روزای پنج شنبه یا جمعه برای احتمالات موافقت نکردم.

خوب فقط یه مساله ای این وسط وجود داره بارون عزیز
من تازه از 27 دی ماه امتحانام شروع میشه :غش2::تعجب:

baroon

متخصص بخش ادبیات

الآن چه کنیم؟:نیش2:
آخه توی نظرسنجی قبلی من تاریخ 8 بهمن رو دیدم و بهش رأی دادم. فکر کردم الآن هم چنین تاریخ دوری میشه باشه.
پس حالا بهتره ببینیم نظر اکثریت چیه بعد اقلیت خودشونو باید برسونن دیگه:18:

Reza.M

Banned
بله من خودم جزو اقلیت ها هستم :نیش:
شما به هر روزی که دوست دارید رای بدید و روزش برای من فرقی نمیکند
بنده موظف هستم خودم رو به مسابقه برسونم :شاد:
بله در نظر سنجی قبلی 8 بهمن هم ذکر شده بود و اتفاقا همون روز من یک امتحان تخصصی هم دارم اما بخاطر دوستان اون روز رو قرار دادم که همه بتونند شرکت کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا