آیا به نظر شما استقلال در لیگ برتر قهرمان خواهد شد؟
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , February 17 #1 آیا به نظر شما استقلال در لیگ برتر قهرمان خواهد شد؟
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2011 , February 18 #3 من شانس رو برای تیم های ذوب آهن و سپاهان برای قهرمانی بیشتر از استقلال میدونم .
R Reza متخصص بخش اسکریپت 2011 , February 18 #5 به نظر من استقلال اگه خوب بازی کنه بقیه بازی ها رو قهرمانه 1-ذوب آهن 22 بازی 42 امتیاز 2-استقلال 22 بازی 40 امتیاز 3-سپاهان 22 بازی 39 امتیاز 4-تراکتور سازی 22 بازی 38 امتیاز
به نظر من استقلال اگه خوب بازی کنه بقیه بازی ها رو قهرمانه 1-ذوب آهن 22 بازی 42 امتیاز 2-استقلال 22 بازی 40 امتیاز 3-سپاهان 22 بازی 39 امتیاز 4-تراکتور سازی 22 بازی 38 امتیاز
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 18 #6 با این وضعیت جدول امکانش هست چون الان هم استقلال تو این 2 بازی خوب کار کرده و هم ذوب اهن داره بد نتیجه میگیره :فکر: در ضمن خودمم استقلالی بیدم:شاد:
با این وضعیت جدول امکانش هست چون الان هم استقلال تو این 2 بازی خوب کار کرده و هم ذوب اهن داره بد نتیجه میگیره :فکر: در ضمن خودمم استقلالی بیدم:شاد:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , February 23 #10 شاید ذوب آهن قهرمان شه ولی دوست دارم استقلالو قهرمان ببینم
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , February 24 #11 rahnama گفت: خیر نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر کلیک کنید تا باز شود... نقل قول نظر من به خاطر تعصب به پرسپولیس: امیدوارم تیمی برنده شود که شما عزیزان را خوشحال کند.:گل:
rahnama گفت: خیر نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر کلیک کنید تا باز شود... نقل قول نظر من به خاطر تعصب به پرسپولیس: امیدوارم تیمی برنده شود که شما عزیزان را خوشحال کند.:گل:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , February 24 #13 yahoo گفت: چرا هيش كي نميگه صبا قهرمان ميشه کلیک کنید تا باز شود... چون قهرمان نمیشه:غش2: