:نیش: نفر بعدی اگه دختر بود عشقمه. :نیش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 27 #222 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي.منو ميگه ها.من عشقتم؟ نفر بعدي كه عزيز دل و يكي يه دونست.
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي.منو ميگه ها.من عشقتم؟ نفر بعدي كه عزيز دل و يكي يه دونست.
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 27 #223 منو می گه ها :نیش: نفر بعدی اگه نگار جونه دوست جون حونیه خودمه :دوست:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 27 #226 مرسی ممنون لطف داری:خجالت: نفر بعدی خیلی مهربونه:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 27 #227 همه می دونن مهربونم من. :نیش: نفر بعدی بچه خوبیه. :سوت:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 27 #228 معلومه که بچه ی خوبیم:نیش: :خجالت: نفر بعدی بچه ی خیلی خوبیه:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 27 #229 همه می دونن من بچه ی خیلیییییییییی خوبی هستم داداش. نفر بعدی تحت تعقیبه.
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 27 #230 ای وای .....کی دنبال ماست؟ از کی تا حالا ما تحت تعقیب هستیم؟ :تعجب: حالا لو ندی مارو میان میگیرن ما رو میکنن تو گونی:غش2: نفر بعدی میدونه نفر قبلی تحت تعقیبه:نیش:
ای وای .....کی دنبال ماست؟ از کی تا حالا ما تحت تعقیب هستیم؟ :تعجب: حالا لو ندی مارو میان میگیرن ما رو میکنن تو گونی:غش2: نفر بعدی میدونه نفر قبلی تحت تعقیبه:نیش:
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , January 27 #231 منم بازی منم خود خود خود ........................... خودمم
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 27 #232 :نیش: حالا چرا نگفتی نفر بعدی کیه؟:عصبانی: :نیش: نفر بعدی میخواد بزنه :ترس:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 27 #235 :غش2: نفر بعدی ادم ناراحتیه:ناراحت: همش میخواد این و اون رو بزنه:مجروح:
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , January 27 #236 نه نفر بعدی ادم بی مزه ای هستش که هی میگم نخند خمیر دندان گرون میشه اینم هی میخنده الان تورم تو بازار خمیدندان داره 3 رقمی میشه
نه نفر بعدی ادم بی مزه ای هستش که هی میگم نخند خمیر دندان گرون میشه اینم هی میخنده الان تورم تو بازار خمیدندان داره 3 رقمی میشه
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , January 27 #238 نفر بعدی پیدا شده شما عقب موندی اقای قلب یخی شایدم نفر بعدی عوض شد شد یه ادم برفی با یه قلب یخی