حالا چرا خودزنی میکنی بیکاری نشتی واسه خودتون دل و قلوه رد و بدل میکنید بعدی کشته مرده منه:نیش:
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 15 #281 حالا چرا خودزنی میکنی بیکاری نشتی واسه خودتون دل و قلوه رد و بدل میکنید بعدی کشته مرده منه:نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 15 #283 پس اومدید !!! شمشیر من کو؟ نه این دفعه رو میگذرم. رفتم آروم شدم.:نیش: بعدی پسر خوبیه
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 15 #285 من از کی تا حالا دخمل شدم که خودم نمیدونستم ؟:فکر::فکر::فکر: نفر بعدی جونش واسه خودش در میره:ناراحت:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 19 #291 قابل توجه حضار منو داره می گه. نفر بعدی بدون من نمی تونه ادامه بده :راز:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , February 20 #292 آخي .... نازي.... :نیش2: باشه حالا اصرار ميكني باهم ميريم به هند تنهايي نميرم....:بغل: يكي هست كه همه ميشناسيمش....
آخي .... نازي.... :نیش2: باشه حالا اصرار ميكني باهم ميريم به هند تنهايي نميرم....:بغل: يكي هست كه همه ميشناسيمش....
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 20 #294 توو تاپيكاي قبلي گفتم تو نابغه اي هاااا.باورت نشد.آفرين نابغه بعدي يكي از دوستاي با حال منه
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 21 #295 باحالی از خودته عشقی نفر بعدی مشخصات زیرو داره چشم چشم دو ابرو دماغو دهن یه گردو چوب چوب یه گردن اینم یه گردی تن. :دوست:
باحالی از خودته عشقی نفر بعدی مشخصات زیرو داره چشم چشم دو ابرو دماغو دهن یه گردو چوب چوب یه گردن اینم یه گردی تن. :دوست:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 22 #298 خوشم مياد همه بچه هاي اينجا به نوعي باهوش و نابغه هستن.:غش2::غش2::غش2: بعدي يه پسر اينجوريه:شاد: