دلم براش میسوزه ولی.......
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , February 22 #42 با تبر میزنم 2 شقش میکنم :داغ: maksemos گفت: با خودکار چشاش رو در می آوردم :10: کلیک کنید تا باز شود... البته اگه زنده بمونی :قلیون: :50:
با تبر میزنم 2 شقش میکنم :داغ: maksemos گفت: با خودکار چشاش رو در می آوردم :10: کلیک کنید تا باز شود... البته اگه زنده بمونی :قلیون: :50:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , February 22 #44 :10: اشتب شد حواسم نبود منظور نفر بالاییت بود خب :نیش: نازی نازی...دختر به این خوبی که دلم نمیاد بزنمش:نیش:
:10: اشتب شد حواسم نبود منظور نفر بالاییت بود خب :نیش: نازی نازی...دختر به این خوبی که دلم نمیاد بزنمش:نیش:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 22 #49 :بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل:
:بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل::بغل:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , February 22 #56 من که اهل زدن کسی نیستم...فک کنم ما ایرانی ها آدمای متمدنی هستیم