Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
آره من هم موافقم .خوب بود روهم رفته و کلی
ولی هم جنبه های منفی داشت هم مثبت
البته این فقط نظر منه
روی هم رفته سریال خوبی بود و معلوم بود روی فیلمنامه (که مهمترین بخشه) و بازی بازیگران و... خیلی کار شده بود .
آره من هم موافقم .خوب بود روهم رفته و کلی
ولی هم جنبه های منفی داشت هم مثبت
البته این فقط نظر منه
آقا رضا تعادل داشته باش چرا سریالو یه دفعه تخریب کردی
:غش::غش::غش::غش: ههههههه راست میگیاااااااااااااااا یه دفعه میگه خوه یه دفعه میزنه کلا فیلم از بنیاد داغون میکنه؟؟؟آقا رضا تعادل داشته باش چرا سریالو یه دفعه تخریب کردی
اسم تاپیک نقد و بررسی دیگه :سوت:ههههههه راست میگیاااااااااااااااا یه دفعه میگه خوه یه دفعه میزنه کلا فیلم از بنیاد داغون میکنه؟؟؟
اسم تاپیک نقد و بررسی دیگه
باید به همه جنبه های فیلم دقت بشه اگه بگیم همه چیز خوبه که باید اسم تاپیک رو میذاشتیم "تشکر از سازندگان فیلم"
حتی اگر قصد زمانه سرگرمی باشد ، در این هدف موفق عمل می کند. سرگرمی برای معمایی که چند سال بود در تلویزیون ایران این طور کلاف سردرگمش، حس کنجکاویمان را غلغلک نداده بود.
نتقد سایت تبیان هم همین حرف منو میزنه
چرا خودتون خودتونو نقل قول میکنید؟؟؟
راستش انتظار نداشتم اینگونه ضعیف عمل کند .
به نظر من این یک حُسن بود که کارگردان بی دلیل دنبال پیچیده کردن مسایل نبود .هر چند بعضی از گفتارها ساده انگارانه به نظر میرسید
اول اینکه: در چند قسمت پایانی شخصیت مرد را بطرز فجیعی له کرده بگونه ای که میشد بهتر از اینها پیش رفت .
دقیقا من هم متوجه شده بودم و به نظر من این تعجیل در قسمت پایانی بیشتر از همه خودشو نشون داد و خودنمایی کرد ..حدس میزنم در دقیقه های پایانی فیلمرداری جناب آقای فتحی این جمله را چند بار تکرار کرده باشد:
(خوبه .همینجور خوبه زود جمع کنید بریم .)