• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نقل انتقالات لیگ ایران

0mid

متخصص بخش ورزشی
هادي شکوري به مس کرمان پيوست
[h=2]هادي شکوري مدافع فصل گذشته نفت تهران با عقد قراردادي يکساله به مس کرمان پيوست.

[TD="align: left"]
00941529.jpg
[/TD]

به گزارش ورزش سه ، مسي ها که با از دست دادن مدافعين خود بشدت به دنبال جذب مدافع بودند سرانجام پس از ناکام ماندن در جذب نظيف کار ، شکوري را به خدمت گرفتند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پيوستن 2 بازيکن جديد به تيم فوتبال فولادخوزستان
[h=2]بازيکن فصل گذشته تيم استقلال تهران به تيم فوتبال فولادخوزستان پيوست.

00944731.jpg
[/TD]

سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان، امروز گفت: عباس محمدرضايي امروزبا عقد قرارداد يک ساله به اين تيم پيوست.

به گزارش واحد مرکزي خبر محمد حسين ابن قاسم افزود: همچنين جونيور بازيکن اهل کشور برزيل،که توانايي بازي درپست مدافع را دارد،امروز با عقد قرارداد يک ساله به جمع سرخ پوشان اهوازي پيوست.

به گفته او ، ارشاد يوسفي، عبدالله کرمي،اميد خالدي،مهدي نوري،لوسيانو پريرا،ايوب والي،مهرداد جماعتي و بختيار رحماني نيز قرارداد خود را با فولادخوزستان تمديد کرده اند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خليل زاده به سپاهان پيوست
[h=2]مدافع ملي پوش فصل گذشته تيم مس کرمان به سپاهان پيوست.

00944687.jpg
[/TD]

به گزارش سايت رسمي باشگاه سپاهان اصفهان ، شجاع خليل زاده رسما به تيم سپاهان ملحق شد.

وي پس از انجام مذاکرات نهايي با مدير عامل سپاهان و تائيد هيئت مديره باشگاه، رسما به جمع طلايي پوشان پيوست.

0mid

متخصص بخش ورزشی
به مدت يک فصل ديگر

بيگ زاده در استقلال ماندني شد
[h=2]مدافع ملي پوش استقلال قراردادش را با آبي پوشان تمديد کرد.

00940894.jpg
[/TD]

هاشم بيگ زاده پس از ديدار با فتح الله زاده قراردادش را به مدت يک فصل ديگر با استقلال تمديد کرد.

به گزارش اوج نيوز، بيگ زاده پيش تر مذاکراتي را با راه آهن انجام داده بود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کاپيتان آلومينيوم به مس کرمان پيوست
[h=2]محمود تيغ نورد هافبک فصل گذشته آلومينيوم هرمزگان با عقد قراردادي يک ساله به تيم مس کرمان پيوست.

00940005.jpg
[/TD]

اين فوتباليست چهار سال عضو تيم آلومينيوم بود و کاپيتاني زرد پوشان را برعهده داشت.

محمود تيغ نورد علت جداييش از آلومينيوم را سقوط اين تيم به رقابتهاي ليگ دسته اول اعلام کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
برهاني قرارداد خود را رسمي کرد
[h=2]مهاجم تيم فوتبال استقلال قرارداد خود با اين تيم را به صورت رسمي امضا کرد.

00941991.jpg
[/TD]

آرش برهاني که دقايقي قبل به ديدار علي فتح الله زاده رفته بود قرارداد خود را به صورت رسمي با استقلال امضا کرد.

وي چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال براي ماندن در اين تيم به توافق رسيده بود.

Mans0ur

New member
جباري به سپاهان پيوست
[h=2]مجتبي جباري با عقد قرارداي به تيم فوتبال سپاهان پيوست.
00938514.jpg

مجتبي جباري هافبک تيم استقلال بعد از سالها حضور در اين تيم در نهايت به تيم فوتبال سپاهان پيوست.

اين بازيکن بعد از مصاحبه اي که عليه باشگاه انجام داد در نهايت از فهرست اين تيم کنار گذاشته شد و به جمع زرد پوشان سپاهان پيوست.

پيش از اين امير قلعه نويي اعلام کرده بود با گذشت زمان مشکل جباري و استقلال حل مي شود اما در نهايت جباري از استقلال رفت و فصل آينده در سپاهان بازي خواهد کرد.

Mans0ur

New member
زنيدپور به ذوب‌آهن پيوست

[h=2]مدافع فصل قبل تيم فوتبال پيکان تهران به ذوب‌آهن اصفهان پيوست.
ميلاد زنيدپور پس از مذاکره با مسئولان ذوب‌آهن براي حضور در اين تيم به توافق رسيد.

به گزارش فارس، زنيدپور امشب قرارداد خود را با ذوب‌آهن امضا کرد تا به مدت يک فصل در اختيار اين تيم باشد.

ورزش 3

00038162.jpg
[/TD]

Mans0ur

New member
تکليف تيموريان امشب مشخص مي‌شود

[h=2]سرژيک تيموريان برادر هافبک تيم‌ملي ايران، ظهر امروز به ديدار علي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل استقلال رفت.

00036139.jpg
[/TD]

به نقل از سايت باشگاه استقلال، سرژيک تيموريان برادر هافبک تيم‌ ملي ايران، آندرانيک تيموريان ظهر امروز به ديدار علي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل استقلال رفت و نشستي کوتاه با او داشت.

تيموريان پس از اتمام اين جلسه در خصوص احتمال حضور آندرانيک در تيم استقلال اظهار داشت: آندو پيشنهادات خود را به سه تيم قطري که خواستار جذب او هستند اعلام کرده و تا پايان وقت اداري امروز قرار است که آنها نتيجه را به وي اعلام کنند. در نهايت فکر مي‌کنم حدود ساعت 19 امروز جواب‌هاي نهايي براي او ارسال شوند و در صورتي که با اين تيم‌ها به توافق نرسيم بار ديگر نشستي با فتح‌الله‌زاده خواهيم داشت تا در نهايت تکليف او امشب به طور قطع مشخص شود.

Mans0ur

New member
خسرو حيدري با استقلال تمديد کرد
[h=2]خسرو حيدري براي ادامه حضور در استقلال با اين باشگاه به توافق نهايي رسيد.

00943130.gif

خسرو حيدري ظهر روز يکشنبه به باشگاه استقلال رفت و پس از حدود سه ساعت جلسه با علي فتح الله زاده قراردادش را تمديد کرد.

به گزارش اوج نيوز،بدين ترتيب بحث حضور حيدري در ليگ ستارگان قطر منتفي شد.

حيدري قراردادش را به مدت يک فصل تمديد کرده است.

وي به دليل آسيب ديدگي که در بازي با کره جنوبي برايش پيش آمد به اردوي استقلال در اکراين نمي رود و پس از بازگشت آبي پوشان از کيف به جمع ساير آبي پوشان ملحق مي شود.

[/TD]

Mans0ur

New member
محمد‌ وبياتي‌نياقراردادخود راباذوب‌آهن تمديدکردند
[h=2]عليرضا محمد و محسن بياتي‌نيا پس از توافق با مسئولان ذوب‌آهن، قرارداد خود را تمديد کردند.

00944717.jpg

عليرضا محمد و محسن بياتي نيا قرارداد خود را با باشگاه ذوب آهن تمديد کردند.

به گزارش فارس،اين دو بازيکن پس از توافق با مسئولان ذوب آهن به مدت يک سال ديگر قراردادشان را تمديد کردند.

فصل جديد ليگ برتر فوتبال از ماه آينده آغاز خواهد شد.

[/TD]

Mans0ur

New member
حيدري: ماندم تا ذوب آهن آسيايي شود
[h=2]مدافع تيم فوتبال ذوب آهن گفت: در اين تيم ماندم تا آسيايي شويم.

00943112.gif

سپهر حيدري پس از تمديد قرارداد به مدت يک سال ديگر با پرسپوليسي‌ها اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم مجددا در تيمي که آرامش زيادي دارد قراردادم را تمديد کردم. دليلي نمي‌ديدم که بخواهم از ذوب آهن جدا شوم و من هميشه خودم را مديون اين تيم مي‌دانم چون از 9 سالگي در ذوب آهن بازي کردم.

به نقل از فارس، وي افزود: با تصميم قاطع در ذوب آهن ماندم تا آسيايي شويم. ما فقط نسبت به فصل قبل يک بازيکن به نام پيام صادقيان را که بازيکني بسيار خوب بود را از دست داديم که برايش آرزوي موفقيت دارم.

حيدري تاکيد کرد: اما به جاي صادقيان چند بازيکن خوب را جذب کرديم و قول مي‌دهم به جمع بالانشينان جدول بپيونديم چون دلمان براي بالاي جدول تنگ شده است.

حيدري در خصوص حضور بوناچيچ نيز گفت: ايشان در سپاهان و تيم‌هاي ديگر نشان داده که کاربلد است و ما مي‌توانيم با لوکا به بالاي جدول برويم. مهمترين موضوع اين است که با آرامش در ذوب آهن کار خودم را دنبال مي‌کنم و حضور در کنار خانواده‌ام نيز کار من را براي موفقيت آسان‌تر کرده. اميدوارم که امسال بتوانيم سال موفق و خوبي را داشته باشيم.

[/TD]

Mans0ur

New member
دهنوي: قانون هم بگويد به سپاهان نمي‌روم
[h=2]بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر قانون هم بگويد من ديگر به سپاهان نمي‌روم.

00945022.jpg

قاسم دهنوي پس از پيروزي پرسپوليس مقابل استقلال خوزستان عنوان کرد: ‌هم‌اکنون در دوران بدنسازي هستيم و زياد نمي‌شود در اين باره صحت کرد و در خصوص آمادگي تيم نظر داد. بازي‌هاي دوستانه براي شناسايي ترکيب تيم برگزار مي‌شود.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه چرا از سپاهان از پرسپوليس آمد، يادآور شد: در اين باره اطلاعي ندارم، بهتر است اين مسائل را از وکيلم سؤال کنيد.

بازيکن پرسپوليس يادآور شد:‌ از لحاظ بدني 70 تا 80 درصد آماده هستم و تلاش مي‌کنم تا روز به روز بهتر شوم. درباره شرايط بازي هم هنوز هم چيزي مشخص نيست و بايد تا آغاز ليگ برتر تلاش خود را انجام دهيم.

وي در مورد اينکه پرسپوليس در نيمه دوم با ترکيب اصلي به ميدان آمد، گفت: هنوز ترکيب مشخص نيست، به هر حال علي دايي از افراد مختلف استفاده مي‌کند تا بتواند نفرات را محک بزند و از بهترين‌ها در تيم استفاده کند.

دهنوي درباره اينکه چه اتفاقي افتاد که از سپاهان به پرسپوليس آمد، يادآور شد: قبلاً صحبت‌هايم را کرده‌ام و بهتر است در اين باره با وکيلم صحبت کنيد، من فعلاً بازيکن پرسپوليس هستم و به اينجا آمده‌ام تا کارگري کنم.

وي در مورد اينکه آيا در پرسپوليس خواهد ماند، گفت:‌ اگر قانون هم اين باشد که به سپاهان بروم اين کار را انجام نمي‌دهم. مشکلي در پرسپوليس ندارم و در اين تيم بازي خواهم کرد.

[/TD]

Mans0ur

New member
يک بازيکن دو رگه به ذوب‌آهن پيوست
[h=2]علي مانوئل منوچهري بازيکن دورگه ايراني - شيليايي با عقد قراردادي يک ساله به ذوب‌آهن پيوست.

00026789.jpg

مسئولان باشگاه ذوب‌آهن پس از زير نظر داشتن چند گزينه دو رگه امروز با عقد قراردادي يک ساله علي مانوئل منوچهري بازيکن دو رگه ايراني - شيليايي را به خدمت گرفتند.

به گزارش فارس، اين بازيکن پدرش ايراني و مادرش اهل کشور شيلي است و متولد وين اتريش است. او از هشت سالگي به شيلي رفت و هشت سال در آکادمي‌هاي مختلف اين کشور بازي کرد و همچنين سابقه عضويت در تيم ملي زير 23 سال شيلي را هم دارد.

گفته مي‌شود منوچهري در ليگ شيلي هم بازي کرده است. اين بازيکن به دنبال گرفتن پاسپورت ايراني پس از عقد قرارداد با ذوب‌آهن براي حضور در تيم ملي ايران اقدام کرده است.

[/TD]

Mans0ur

New member
باشگاه ذوب‌آهن: با بازيکن دورگه قرارداد نبستيم
[h=2]مدير رسانه اي باشگاه ذوب آهن عقد قرارداد با مهاجم دورگه را تکذيب کرد.

00026789.jpg
[/TD]

با اينکه برخي رسانه ها از عقد قرارداد يکساله علي مانوئل منوچهري با تيم فوتبال ذوب آهن خبر دادند، کامران شيرزادي مدير رسانه اي اين تيم چنين خبري را رد کرد.

به گزارش اوج نيوز، شيرزادي در اين باره گفت: اين بازيکن قرار است از شيلي به اصفهان بيايد و تمرينات شرکت کند. او تست مي دهد و اگر لوکا بوناچيچ از شرايطش راضي باشد، به ذوب آهن مي پيوندد. تاکيد مي کنم هنوز هيچ قراردادي با منوچهري امضا نشده است.

Mans0ur

New member
تيموريان: منتظر رسيدن ويزا براي قطر هستم
[h=2]هافبک فصل گذشته تيم فوتبال الخريطيات گفت: برادرم بر اساس مذاکراتي که با فتح الله زاده داشته مي گويد به استقلال نزديک شده ام.

00036227.jpg

آندرانيک تيموريان درباره وضعيت خود اظهارداشت: هنوز بحث حضورم در تيمهاي قطري منتفي نشده است. قرار است ظرف يکي دو روز آينده ويزاي من براي سفر به قطر برسد و براي مذاکره رو در رو با باشگاههاي قطري به اين کشور بروم.

به گزارش اوج نيوز،وي ادامه داد: برادرم نماينده من در مذاکره با باشگاه استقلال است. او مي گويد مذاکرات خوبي انجام شده و من به استقلال نزديک شده ام اما از آنجايي که اولويتم بازي در خارج ايران است هنوز حضورم در استقلال قطعي نيست.

تيموريان در پايان گفت: فکر مي کنم تا پايان هفته جاري تکليفم با استقلال مشخص شود.

[/TD]

0mid

متخصص بخش ورزشی
فرهاد کاظمي سرمربي پيکان شد
[h=2]مديرعامل پيکان از انتخاب فرهاد کاظمي به عنوان سرمربي جديد اين تيم خبر داد.

00000445.jpg
[/TD]

اصغر ملکيان با اعلام خبر انتخاب فرهاد کاظمي به عنوان سرمربي فصل آينده پيکان تهران در ليگ دسته يک بيان کرد: بعد از صحبت‌ها و مذاکراتي که با فرهاد کاظمي داشتيم، با او براي هدايت پيکان در مسابقات فصل آينده ليگ دسته اول به توافق رسيديم. کاظمي جزو مربيان با تجربه و امتحان پس داده فوتبال ايران است و فصل گذشته هم در ليگ برتر نتايج قابل قبولي را گرفت.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: کاظمي از چند تيم ديگر ليگ برتري هم پيشنهاد داشت، اما با توجه به تمايل خودش براي حضور در تهران و سابقه اي که در پيکان داشت اين تيم را انتخاب کرد. کاظمي پيش از اين هم پيکان را از ليگ دسته يک به ليگ برتر رسانده بود. طبق صحبت‌هاي انجام شده تمام سعي و تلاش کاظمي و پيکان بازگرداندن اين تيم به ليگ برتر است.

مديرعامل پيکان همچنين در پاسخ به پرسشي مبني بر اين که آيا ممنوع الکار بودن کاظمي صحت دارد يا نه؟ تصريح کرد: در صورت لزوم در مورد برخي مقاومت‌هايي که در خصوص ادامه فعاليت کار کاظمي شنيده مي‌شود صحبت خواهم کرد. من براي برطرف کردن هر نوع شک و شبه‌اي در مورد فرهاد کاظمي از مراجع ذيصلاح سوال کرده‌ام، اما به من گفتند که کاظمي هيچ مشکلي براي مربيگري در ليگ برتر و دسته اول ندارد.

ملکيان تاکيد کرد: کاظمي در فصل گذشته در ليگ برتر مربيگري کرد . اين در حالي است که اين ليگ حساسيت بيشتري نسبت به دسته اول دارد و زير ذره بين رسانه‌هاست. بنابراين طبيعي است کاظمي مي‌تواند در ليگ يک که حساسيتش پايين‌تر از ليگ برتر است مربيگري کند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ملوان، مدافع گهر را جذب کرد
[h=2]باشگاه ملوان مدافع فصل گذشته گهر دورود را جذب کرد.

00026765.jpg
[/TD]

باشگاه ملوان امروز آرمان قاسمي مدافع چپ فصل گذشته گهر را جذب کرد. اين بازيکن با عقد قراردادي يکساله به ملوان پيوست.

به گزارش فارس، ملوان به دنبال جذب يک هافبک بازيساز اهل کرواسي است که اين بازيکن به زودي به ايران مي‌آيد.

Mans0ur

New member
ساموئل براي يک‌ سال ديگر با استقلال تمديد کرد
[h=2]بازيکن خارجي استقلال به مدت يک فصل ديگر قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.

00945100.jpg

در حالي که اردوي استقلال در اوکراين در حال برگزاري است و آبي‌پوشان فردا به تهران بازمي‌گردند مسئولان باشگاه استقلال قرارداد جي لويد ساموئل را به مدت يک سال ديگر تمديد کردند.

به گزارش فارس،علي اميري معاون باشگاه استقلال ضمن تاييد اين خبر گفت: ساموئل و ساير بازيکناني که در اردوي آماده‌سازي تيم نبودند همچون پژمان منتظري بايد از فردا به طور اختصاصي تمرينات خود را آغاز کنند.

[/TD]

Mans0ur

New member
فرزاد حاتمي به فولاد خوزستان پيوست
[h=2]فرزاد حاتمي مهاجم فصل گذشته نوک تيم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه با امضاي قرارداد با باشگاه فولاد خوزستان به تيم فوتبال اين باشگاه پيوست.

00944531.jpg
[/TD]

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان با اعلام خبر فوق افزود: قرارداد فرزاد حاتمي با اين تيم براي مدت يک فصل خواهد بود.

به گزارش ايرنا، حسين ابن قاسم ادامه داد: با ملحق شدن حاتمي به تيم فوتبال فولاد خوزستان، خط حمله اين تيم بويژه نوک حمله کامل شد.

تيم فوتبال فولاد خوزستان در هفته نخست سيزدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاي ايران روز دوم مردادماه سال جاري مهمان تيم فوتبال سپاهان اصفهان در اين شهر خواهد بود.

بالا